kenmitsakos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 εκανα μια μεγαλη βρακεια στο bios και τωρα οταν ξεκηνα δεν μου διαβαζει τον σκληρο δισκο. Δεν περιεχει μεσα στο bios restore τι κανω ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Έκανες μία βλακεία στο Bios... Τι βλακεία; Δεν υπάρχει μέσα στο bios restore... Restore to defaults; Δεν νομίζω να μην υπάρχει. Ποια μητρική εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenmitsakos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 οχι δεν εχει αν ειχε θα το εκανα η μητρικη πρεπει να ειναι msi και ο επεξεργαστης της intel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δε με βοηθάς όμως. Μια msi μητρική και ένας intel επεξεργαστής και δεν ξέρω ΤΙ έκανες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 ρε φιλε, αμα θες βοηθεια, οπως λεει και το κarmenακι μας, δωσε λεπτομερειες συστηματος και πες αναλυτικα τι εκανες....!!! μηπως περιμενεις να μαντεψουμε? αμα ημασταν μαντεις, θα ειχαμε πιασει το τζοκερ και αντε να μας βρεις...!!!! :-D :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
probe Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Κλείσε το ρεύμα και βγάλε τη μπαταρία για λίγα λεπτά. Μετά την ξαναβάζεις δίνεις ρεύμα, ανοίγεις και θα έχουν επανέλθει οι εργοστασιακές. Πάντως σίγουρα και μέσα από τις ρυθμίσεις του cmos setup μπορείς να φορτώσεις τα defaults χωρίς να κάνεις clear cmos, αν ψάξεις θα το βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 δεν εχω δει ποτε bios Να μην εχει restore defaults.αλλα ακομα και να μην εχει η με jumperaki η με μπαταρια θα τις χασει.κατω κατω ισως σου λεει πατα f10 πχ μεσα στο bios για reset defaults. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.