Προς το περιεχόμενο

Προβλημα(Πιθανο να ειναι ιος) με hotmail

TasosPk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον καθως τσεκαρα τα mail μου μου ηρθε ενα απο αυτα απο το hotmail που ελεγε οτι απετυχε η αποστολη καποιον μυνηματων...πηγα λοιπον στα απεσταλμενα και ειδα οτι το εχουν αποσταλει παρα πολλα μυνηματα τα οποια περιεχουν ενα λινκ και λεει κατι ακαταλαβηστηκα...

ξερει κανενας τι παιζει και πως μπορω να το σταματησω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για αρχή άλλαξε τον κωδικό του mail σου.Μου έτυχε και εμένα πρόσφατα.

+1

Kατά δεύτερον έλεγξε σχολαστικά τον υπολογιστή σου για spyware και ιους.

Κατά τρίτον να προσέχεις ποιους υπολογιστές χρησιμοποιείς για να μπαίνεις σε λογαριασμούς σου.

Κατά τέταρτον, όταν σου στέλνουν links τύπου "κάνε Login να δεις ποιοι σε έχουν κάνει block", απλά σβήνε τα

Για δείξε screenshot του e-mail.

s3j1wl.png

+1

Kατά δεύτερον έλεγξε σχολαστικά τον υπολογιστή σου για spyware και ιους.

Κατά τρίτον να προσέχεις ποιους υπολογιστές χρησιμοποιείς για να μπαίνεις σε λογαριασμούς σου.

Κατά τέταρτον, όταν σου στέλνουν links τύπου "κάνε Login να δεις ποιοι σε έχουν κάνει block", απλά σβήνε τα

το password εχει το αλλαζω τακτικα

Εχω τσεκαρει για ιους κλπ

Απο 2-3 μονο

αυτο εννοειτε :D

Εχω τσεκαρει για ιους κλπ

Με τι ακριβώς το τσέκαρες? Γιατί ένα απλό antivirus (ειδικά αν είναι free) δεν κάνει δουλειά. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη , τσέκαρε με κάνα malwarebytes ή super-antispyware

Με τι ακριβώς το τσέκαρες? Γιατί ένα απλό antivirus (ειδικά αν είναι free) δεν κάνει δουλειά. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη , τσέκαρε με κάνα malwarebytes ή super-antispyware

για προτεινε κανενα!

Στο δικό μου e-mail στον hotmail που το είχα πάνω απο 5-6 χρόνια ξαφνικά μια μέρα που πήγα να συνδεθώ δεν μου το επέτρεπε καν.

Μου έλεγε ότι ο λογαριασμός μου είναι αποκλεισμένος επειδή είχαν σταλεί πολλά spam mails στα οποία δεν είχα καμία σχέση :/

Κατάφερα να ξανα μπω στο e-mail μετά απο 2 βδομάδες όπου μου ξανα ζήτησε να αλλάξω όλα τα προσωπικά μου δεδομένα και τον κωδικό.

Πιθανόν να έχεις και εσυ το ίδιο πρόβλημα.Μπορεί να παίζει κάποιο bug

Στο δικό μου e-mail στον hotmail που το είχα πάνω απο 5-6 χρόνια ξαφνικά μια μέρα που πήγα να συνδεθώ δεν μου το επέτρεπε καν.

Μου έλεγε ότι ο λογαριασμός μου είναι αποκλεισμένος επειδή είχαν σταλεί πολλά spam mails στα οποία δεν είχα καμία σχέση :/

Κατάφερα να ξανα μπω στο e-mail μετά απο 2 βδομάδες όπου μου ξανα ζήτησε να αλλάξω όλα τα προσωπικά μου δεδομένα και τον κωδικό.

Πιθανόν να έχεις και εσυ το ίδιο πρόβλημα.Μπορεί να παίζει κάποιο bug

Αν κρίνω από το απεσταλμένο mail τύπου "κατέβασε το απόλυτο antivirus τελείος δωρεάν " που δεν έχει ιδέα από που προέρχεται , μάλλον κάποιος απέκτησε πρόσβαση στον λογαριασμό του , κατά πάσα πιθανότητα μέσω spyware

1. Αλλαξε τον κωδικο σου κ βαλε ενα ισχυρο κωδικο με αριθμους , γραμματα κεφαλαια κ μικρα κ συμβολο

2. Βαλε το Antimalware - Bytes (free) και κανε scan

http://www.filehippo.com/download_malwarebytes_anti_malware/

3. Βαλε το Spybot - Search & Destroy (free) και κανε scan

http://fileforum.betanews.com/detail/Spybot-Search-Destroy/1043809773/1

4. Βαλε ενα καλο Antivirus κ κανε scan

Και λογικα θα λυθει το προβλημα

Ρε παιδια κ ο δικος μου ο λογαριασμος στελνεί στις επαφές άσχετα μαιλ.....

εδώ και κανα μήνα περίπου μπαίνω απο λινουξ σπίτι....αλλά πάλι στέλνει ....τι να κάνω????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...