TasosPk Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 λοιπον καθως τσεκαρα τα mail μου μου ηρθε ενα απο αυτα απο το hotmail που ελεγε οτι απετυχε η αποστολη καποιον μυνηματων...πηγα λοιπον στα απεσταλμενα και ειδα οτι το εχουν αποσταλει παρα πολλα μυνηματα τα οποια περιεχουν ενα λινκ και λεει κατι ακαταλαβηστηκα... ξερει κανενας τι παιζει και πως μπορω να το σταματησω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Για δείξε screenshot του e-mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Για αρχή άλλαξε τον κωδικό του mail σου.Μου έτυχε και εμένα πρόσφατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Για αρχή άλλαξε τον κωδικό του mail σου.Μου έτυχε και εμένα πρόσφατα. +1 Kατά δεύτερον έλεγξε σχολαστικά τον υπολογιστή σου για spyware και ιους. Κατά τρίτον να προσέχεις ποιους υπολογιστές χρησιμοποιείς για να μπαίνεις σε λογαριασμούς σου. Κατά τέταρτον, όταν σου στέλνουν links τύπου "κάνε Login να δεις ποιοι σε έχουν κάνει block", απλά σβήνε τα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosPk Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Για δείξε screenshot του e-mail. +1 Kατά δεύτερον έλεγξε σχολαστικά τον υπολογιστή σου για spyware και ιους. Κατά τρίτον να προσέχεις ποιους υπολογιστές χρησιμοποιείς για να μπαίνεις σε λογαριασμούς σου. Κατά τέταρτον, όταν σου στέλνουν links τύπου "κάνε Login να δεις ποιοι σε έχουν κάνει block", απλά σβήνε τα το password εχει το αλλαζω τακτικα Εχω τσεκαρει για ιους κλπ Απο 2-3 μονο αυτο εννοειτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Εχω τσεκαρει για ιους κλπ Με τι ακριβώς το τσέκαρες? Γιατί ένα απλό antivirus (ειδικά αν είναι free) δεν κάνει δουλειά. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη , τσέκαρε με κάνα malwarebytes ή super-antispyware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosPk Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Με τι ακριβώς το τσέκαρες? Γιατί ένα απλό antivirus (ειδικά αν είναι free) δεν κάνει δουλειά. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη , τσέκαρε με κάνα malwarebytes ή super-antispyware για προτεινε κανενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Κατέβασε το MalwareBytes AntiMalware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 για προτεινε κανενα! Aυτά τα 2 είναι η πρόταση μου . Google them Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rapsos13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Στο δικό μου e-mail στον hotmail που το είχα πάνω απο 5-6 χρόνια ξαφνικά μια μέρα που πήγα να συνδεθώ δεν μου το επέτρεπε καν. Μου έλεγε ότι ο λογαριασμός μου είναι αποκλεισμένος επειδή είχαν σταλεί πολλά spam mails στα οποία δεν είχα καμία σχέση :/ Κατάφερα να ξανα μπω στο e-mail μετά απο 2 βδομάδες όπου μου ξανα ζήτησε να αλλάξω όλα τα προσωπικά μου δεδομένα και τον κωδικό. Πιθανόν να έχεις και εσυ το ίδιο πρόβλημα.Μπορεί να παίζει κάποιο bug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Στο δικό μου e-mail στον hotmail που το είχα πάνω απο 5-6 χρόνια ξαφνικά μια μέρα που πήγα να συνδεθώ δεν μου το επέτρεπε καν. Μου έλεγε ότι ο λογαριασμός μου είναι αποκλεισμένος επειδή είχαν σταλεί πολλά spam mails στα οποία δεν είχα καμία σχέση :/ Κατάφερα να ξανα μπω στο e-mail μετά απο 2 βδομάδες όπου μου ξανα ζήτησε να αλλάξω όλα τα προσωπικά μου δεδομένα και τον κωδικό. Πιθανόν να έχεις και εσυ το ίδιο πρόβλημα.Μπορεί να παίζει κάποιο bug Αν κρίνω από το απεσταλμένο mail τύπου "κατέβασε το απόλυτο antivirus τελείος δωρεάν " που δεν έχει ιδέα από που προέρχεται , μάλλον κάποιος απέκτησε πρόσβαση στον λογαριασμό του , κατά πάσα πιθανότητα μέσω spyware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2arkoudi Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 1. Αλλαξε τον κωδικο σου κ βαλε ενα ισχυρο κωδικο με αριθμους , γραμματα κεφαλαια κ μικρα κ συμβολο 2. Βαλε το Antimalware - Bytes (free) και κανε scan http://www.filehippo.com/download_malwarebytes_anti_malware/ 3. Βαλε το Spybot - Search & Destroy (free) και κανε scan http://fileforum.betanews.com/detail/Spybot-Search-Destroy/1043809773/1 4. Βαλε ενα καλο Antivirus κ κανε scan Και λογικα θα λυθει το προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpregos Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Ρε παιδια κ ο δικος μου ο λογαριασμος στελνεί στις επαφές άσχετα μαιλ..... εδώ και κανα μήνα περίπου μπαίνω απο λινουξ σπίτι....αλλά πάλι στέλνει ....τι να κάνω???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Mpregos:κωδικο αλλαξε Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.