pkotzia Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Οι συλλογές των επαγγελματικών καρτών που έχω είναι πάνω από 700 κάρτες και ο χρόνος μου για αρχειοθέτηση στο Outlook χειροκίνητα είναι πολύ περιορισμένος. Ο στόχος είναι να διαβάζονται όλα τα στοιχεία επικοινωνίας από τις κάρτες και να αρχείοθετειτε κάθε κάρτα αυτόματα ως ξεχωριστή επαφή στο Outlook. Έχετε δοκιμάσει καμια συσκευεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkotzia Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Υπάρχει κανείς που τον ενδιαφέρει το θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Εμένα θα με ενδιέφερε να μάθω αν γίνεται αλλά δεν έχω κάτι να προτείνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkotzia Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Έχω βρεί το Genius ColorPage-SF600,αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Άν κάποιος έχει βρει κάτι καλό παρακαλώ να μας το πει και εμάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.