Προς το περιεχόμενο

πολυμηχάνημα για οικιακή χρήση

Riquelme10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα..Έχω ένα πολυμηχάνημα το οποίο δεν το πολυχρησιμοποιώ.Είναι τo HP photosmart C4280.Πριν καιρό μου έβγαλε μήνυμα στην οθόνη του εκτυπωτή ότι το μελάνι ή λείπει ή έχει καταστραφεί.Ξαναγέμισα τα μελάνια και πάλι τα ίδια.Έκανα τη βλακεία και πήγα και πήρα αυθεντικά και συνεχίζει να κάνει τα ίδια.Ξέρει κάποιος εάν γίνεται και αξίζει να φτιαχτεί ή καλύτερα να πάρω καινούργιο??Έχω δει αυτόν αυτόν και αυτόν.Ποιόν προτείνετε??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πιο πιθανό σενάριο ειναι να έχει πρόβλημα η κεφάλη,να έχει στεγνώσει το μελάνι γιατι προφάνως ειχες να το χρησιμοποιήσεις πολυ καιρό.

Αυτο που μπορείς να κάνεις ειναι ειτε να αλλάξεις την κεφαλή μόνος σου και αν ηταν εκει το πρόβλημα να φτιάξει ειτε να το πας σε κάποιο service να στο κοιτάξουν.

Όπως και να έχει όμως για έμένα δεν αξίζει ουτε ο κόπος ουτε τα χρήματα που θα έχεις δώσει οποτε πάρε και εναν καινούργιο όπως τον HP DESKJET D2050 CH355B που έδωσες στο 3ο link και θα κάνεις την δουλειά σου μια χαρά.

οι κεφαλες ειναι ενσωματομενες στα δοχεια των μελανιων.αρα ή δεν τα κουμπωσες καλα ή αλαξες μονο το ενα; μιλαω παντα για καινουργια.

σε μενα εβγαζε ακριβως το ιδιο μυνημα και αλλαζοντας τα διορθωθικε.

αλλες λειτουργιες δεν πιστευω να μπορει να εκτελεση ο εκτυπωτης. ετσι;

οι κεφαλες ειναι ενσωματομενες στα δοχεια των μελανιων.αρα ή δεν τα κουμπωσες καλα ή αλαξες μονο το ενα; μιλαω παντα για καινουργια.

σε μενα εβγαζε ακριβως το ιδιο μυνημα και αλλαζοντας τα διορθωθικε.

αλλες λειτουργιες δεν πιστευω να μπορει να εκτελεση ο εκτυπωτης. ετσι;

όχι δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο..απλά ανοίγει εμφανίζει το μήνυμα που έγραψα παραπάνω και τίποτα άλλο..τα έχω κουμπώσει καλά τα μελάνια..τα έχω βγάλει και τα έχω βάλει άπειρες φορές και συνεχίζει το ίδιο...το πρόγραμμα της HP που δείχνει για τον εκτυπωτή τα στοιχεία του κτλ μου λέει ότι το μελάνι το μαύρο έχει καταστραφεί ενώ το άλλο είναι κομπλέ..και το περίεργο είναι ότι το μαύρο είναι το αυθεντικό και το άλλο είναι ξαναγεμισμένο...όποτε μάλλον με βλέπω να παίρνω άλλον...γιατί νομίζω και εγώ δεν αξίζει να το φτιάξω..

σιγουρα δεν αξιζει να τον επισκευασεις.πιστευω οτι εαν αλαζες και το δευτερο δεν θα ειχεις προβλημα.πιστευω οτι αξιζει τον κοπο να δοκιμασεις,κοστιζει περιπου 12 ευρω αν θυμαμαι καλα. επισης καθαρισε προσεκτικα τις επαφες του εκτυπωτη.

δεν πιστευω να τα εβαλες αναποδα!!! :D

σιγουρα δεν αξιζει να τον επισκευασεις.πιστευω οτι εαν αλαζες και το δευτερο δεν θα ειχεις προβλημα.πιστευω οτι αξιζει τον κοπο να δοκιμασεις,κοστιζει περιπου 12 ευρω αν θυμαμαι καλα. επισης καθαρισε προσεκτικα τις επαφες του εκτυπωτη.

δεν πιστευω να τα εβαλες αναποδα!!! :D

ανάποδα σίγουρα όχι...είπαμε άσχετος αλλά όχι και τόσο :-D πώς ακριβώς καθαρίζω τις επαφές??όσο για τα μελάνια είχα δώσει πόσα λεφτά δε θέλω να τα ξαναπετάξω..αυτό με προβληματίζει...

ξεκουμπονοντας το δοχειο θα δεις τις επαφες. ειναι κατι μικρες ακιδες επανω σε μια ταινια με κυκλωμα.

βαλε σε μια βατονετα οινοπνευμα και με απαλες κινησεις καθαριστες.

τα δοχεια τελικα ειναι και τα δυο καινουργια;

ξεκουμπονοντας το δοχειο θα δεις τις επαφες. ειναι κατι μικρες ακιδες επανω σε μια ταινια με κυκλωμα.

βαλε σε μια βατονετα οινοπνευμα και με απαλες κινησεις καθαριστες.

τα δοχεια τελικα ειναι και τα δυο καινουργια;

αυτή τη στιγμή μέσα έχω ένα ξαναγεμισμένο και ένα αυθεντικό.είχα βάλει και τα 2 αυθεντικά αλλά τίποτα δεν έγινε..έκανα δοκιμές μήπως δω τι φταίει αλλά τίποτα...πρόβλημα μου λέει ότι έχει το αυθεντικό...

κανε την ταρζανιά να καθαρισεις τις επαφες.

και στην τελευταια περιπτωση παρε τηλεφωνο στην hp ειναι πολυ εξυπηρετικοι. θα σε βοηθησουν 100%.

βεβαια μπορει να σου προτεινουν να τον στειλεις για επισκευη, αλλα οπως ειπαμε πιο πανω σε συμφερει να αγορασεις καινουργιο.

κανε ενα calibration τις κεφαλες απο το μενου του εκτυπωτη ή απο το προγραμμα της ΗΡ, λογικα θα σου λυθει το προβλημα.

εαν δεν αναγνωριση τα μελανια ο εκτυπωτης δεν του αφηνει να εκτελεσει καμια εντολη. (δυστηχως)

εαν δεν αναγνωριση τα μελανια ο εκτυπωτης δεν του αφηνει να εκτελεσει καμια εντολη. (δυστηχως)

τοτε αν ειναι ακομη σε εγγυηση, βαλε πανω τα 2 αυθεντικα μελανια που εχεις και στειλτο επισκευη στην HP. τουλαχιστον εχουν καλο service.

τοτε αν ειναι ακομη σε εγγυηση, βαλε πανω τα 2 αυθεντικα μελανια που εχεις και στειλτο επισκευη στην HP. τουλαχιστον εχουν καλο service.

[/quo

εαν κρινω απο το μοντελο που πρεπει να ειναι 2-3 χρονων δεν το βλεπω να ειναι μεσα στην εγγυηση.

και η hp δινει μονο 1 χρονο για τους εκτυπωτες της.

εαν κρινω απο το μοντελο που πρεπει να ειναι 2-3 χρονων δεν το βλεπω να ειναι μεσα στην εγγυηση.

και η hp δινει μονο 1 χρονο για τους εκτυπωτες της.

Σε αυτη την περιπτωση δοκιμασε πρωτα να καθαρισεις με μια μπατονετα την θηκη που μπαινουν τα μελανια ειδικα εκει που ακουμπα η κεφαλη του μελανιου(σαν pins ειναι),

μετα καθαρισε τον κυλινδρο που εχει κοντα στο πισω μερος εκει που κινουνται οι κεφαλες πανω, δες μηπως το καλωδιο απο τις κεφαλες δεν ακουμπαει καλα, και το ιδιο και το καλωδιο που παει στις θηκες των κεφαλων.

Αν ολα αποτυχουν τοτε καλη αγορα ειναι κατι τετοιο ή τετοιο

ή τετοιο.

Τωρα που τα βλεπω και εγω πρεπει να παρω κατι παρομοιο μιας και ο δικος μου πιστος ΗΡ 930C παρεδωσε πνευμα μετα απο περιπου 10 χρονια. :-(

Σε αυτη την περιπτωση δοκιμασε πρωτα να καθαρισεις με μια μπατονετα την θηκη που μπαινουν τα μελανια ειδικα εκει που ακουμπα η κεφαλη του μελανιου(σαν pins ειναι),

μετα καθαρισε τον κυλινδρο που εχει κοντα στο πισω μερος εκει που κινουνται οι κεφαλες πανω, δες μηπως το καλωδιο απο τις κεφαλες δεν ακουμπαει καλα, και το ιδιο και το καλωδιο που παει στις θηκες των κεφαλων.

Αν ολα αποτυχουν τοτε καλη αγορα ειναι κατι τετοιο ή τετοιο

ή τετοιο.

Τωρα που τα βλεπω και εγω πρεπει να παρω κατι παρομοιο μιας και ο δικος μου πιστος ΗΡ 930C παρεδωσε πνευμα μετα απο περιπου 10 χρονια. :-(

στην εγγύηση όντως δεν είναι...θα το καθαρίσω και θα σας πω εάν δω διαφορά..storm τα μοντέλα που μου λες είναι καλά αλλά δε θέλω να δώσω τόσα χρήματα για εκτυπωτή γιατί δεν το χρησιμοποιώ πολύ για αυτό προσανατολιζόμουν σε κάτι πιο οικονομικό όπως αυτά που ανέβασα στο πρώτο μήνυμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...