Inprevious Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Λοιπον, εχω μια συνδεση HOL στα 6bmps/s και ενα μοντεμ Netfaster IAD 2 .Τις τελευταιες 2 μερες παρατηρω οτι για καποιες συγκεκριμενες ωρες η ταχυτητα μου πεφτει απο τα 6mbps sta 0,40kbps/s ..... Υποψιαζομαι καποιον/καποια να stealarei απο την συνδεση μου .... Πως μπορω να το διαπιστωσω? Και αν δεν ειναι Steal τοτε τι ειναι? Υ.Γ. : Γνωριζω πως το Netfaster IAD 2 υποστιριζει wpa και wna.... Και επισης χθες καθως εβλεπα στις θεσεις δικτυου τις συνδεσεις παρατηρησα να εμφανιζεται απο τ πουθενα μια συνδεση WAN με εναν ιδ αριθμο που ανηκει στην HOL , Ευχαριστω, περιμενω απαντηση
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Για να σαι σιγουρος πως δεν σε "stealarei" κανεις, αλλαξε το default κλειδι wpa που εχει το netfaster σε κατι αλλο (δυσκολο).
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Απο το web interface του router σου. Διαβασε το manual του.
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 θα μπεις μεσα στην ip του Netfaster και θα υπαρχει καρτελλα wireless και απο εκει θα βαλεις κλειδωμα wpa η wpa2 και θα αλλαξεις κωδικο.αμα ειναι με wep λογικο ειναι να σε κλεβουν.wna δεν υπαρχει
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 αν ειναι πραγματι απενεργοποιημενο τοτε δεν σε κλεβει κανεις.η το ρουτερ σου κανει κενα η εχεις κανα pc πανω στο ρουτερ τιποτα αδερφου σου κτλ που θα ανοιγει κανα Torrent και στο σκιζει το ιντερνετ.
Inprevious Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μπα οχι, θα σε ενημερωσω μετα αμα αλλαξει τιποτα
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 αν επεφτε λιγο θα ελεγα οτι ειναι πιτα to dslam προβλημα η εταιρεια με το εξωτερικο αλλα αμα λες οτι πεφτει τοσο πολυ η ταχυτητα κατι αλλο γινεται.εκτος αν η γραμμη εκεινες τις ωρες παθαινει τιποτα και σουρνεται αλλα συνηθως εκει θα εκανε και καμια αποσυνδεση κτλ.θα φαινοταν και απο το snr κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.