olga1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 καλησπερα,θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την αγορα σκληρου δισκου στο mac book pro 13 μοντ 2010,θελω ενα γρηγορο δισκο 320-500giga, εχω δει αυτον http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Scorpio-Black-WD5000BEKT-500GB-HDD-2-5-16MB-7200rpm-SATA-3-Gb-s.htm ειναι συμβατος με το mbp μου;η γνωμη σας για τον συγκεκριμενο;θα δω διαφορα απο αυτον που φοραει απο το εργοστασιο;υπαρχει καποιος καλυτερος; ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Πολυ καλος χτυπα τον.... Ναι, θα δεις διαφορα στην ταχυτητα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olga1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Πολυ καλος χτυπα τον.... Ναι, θα δεις διαφορα στην ταχυτητα.... ταχυτατη απαντηση!!!ευχαριστω πολυ,ειναι συμβατος με το mbp μου ε;και κατι ακομα,οταν τον βαλω θελει φορματ;μεσω του timemachine θα ειναι ολα οπως ηταν με τον δισκο που εχω τωρα στο μηχανημα μου,δεν θα χασω τιποτα ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Ναι θελει φορμαρισμα σε HFS+ (Journaled) μεσω του Disk Utility (στην αρχη ισως δεν τον δει καν) Με το Time Machine θασαι τουλαχιστον 99% οπως και πριν (ισως του ξεφυγει καμια ψιλορυθμιση)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olga1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 ωραια,το οτι ειναι sata 3 δεν νομιζω να ειναι προβλημα σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 nope Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olga1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δεν ξερω αν σε προλαβα, αλλα καλυτερα να το ψαξεις λιγο παραπανω... Αν βαλεις στον γοογλη το ονομα του δισκου σου κ "macbook pro", θα βρεις πολλα thread σε διαφορα forum με clicking noise (το οποιο νομιζω οτι διορθωθηκε πλεον) κ vibrations/sound issues, ιδιαιτερα στο μοντελο μας (macbook pro 13). Εγω μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα σε hitachi, κ συγκεκριμενα στον travelstar 7k500 500gb, μιας κ ηταν ο πιο ησυχος συγκριτικα με τους υπολοιπους 7200rpm... Ενα μηνα τωρα που τον εχω βαλει δεν εχω προβλημα ουτε με παρκαρισμα κεφαλων (τελικα), ουτε με δονησεις. Ειναι βεβαια ελαχιστα πιο θορυβωδης απο τον μαμησιο, αλλα πρεπει να ειναι λογω της ταχυτητας περιστροφης (σε ησυχο δωματιο ακουγεται σαν τον ανεμιστηρα του mbp, αλλα οχι τοσο εντονα) Για καποιον λογο τα μεγαλα καταστηματα δεν τον φερνουν, αλλα με μια αναζητηση στο skroutz τον βρισκεις γυρω στα 65-70€ αν θυμαμαι καλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olga1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 με προλαβες,ακομα νυχτα ειναι ..ωχ λες να εχω προβληματα;και δεν θα ηθελα να κανει θορυβο,θα μου πεις λογω στροφων λογικο ειναι,δεν ξερω τελικα τι να κανω,ισως μια λυση θα ηταν να περιμενω και μετα το καλοκαιρι να παω σε ενα ssd μαζι με το lion..... να ρωτησω κατι ακομα;αν του βαλω 8giga μνημη θα δω γενικα καποια διαφορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Εξαρταται, αν τρεχεις πολλα βαρια προγραμματα ταυτοχρονα (πχ. Virtual machine κ image/audio editing) θα δεις, αν οχι δεν νομιζω... Γενικοτερα βλεπεις συχνα την μπαλιτσα (beach ball)? Αν ναι, ισως να επωφεληθεις, αλλιως τα 8gb μου φαινονται υπερβολη (ακομα τουλαχιστον, στο μελλον θα δειξει). Δοκιμασε το εξης: Ανοιξε το activity monitor, αλλαξε το εικονιδιο του στο dock να δειχνει memory usage κ αστο να τρεχει 1-2 μερες. Οσο βλεπεις πρασινο κ λιγα page outs εισαι οκ, αν το γεμιζεις με κοκκινο κ μπλε (αν θυμαμαι καλα), μαλλον τα χρειαζεσαι τα 8gb... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olga1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 θα το δω αυτο που λες,οχι την μπαλιτσα αντε να την εχω δει 3 φορες στους 6 μηνες,απο προγραμματα το πιο βαρυ που τρεχω ειναι το photoshop,γενικα δεν το εχω δει ποτε με τα 4g να κρεμαει,απλα για ψυχολογικους λογους ελεγα,ευχαριστω για τις απαντησεις σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.