Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω διαβάσει αρκετά topics και εδώ και σε άλλα forum σχετικά με το Conn-x Tv και επειδή η μάνα μου αποφάσισε (μάλλον :devil: ) να μου καταστρέψει το ίντερνετ, θέλω να ρωτήσω κάποια πραγματάκια.

Νομίζω ότι το τοποθέτησα στην σωστή κατηγορία, αν όχι παρακαλώ να μετακινηθεί :rolleyes:

Καταρχήν να διευκρινίσω τα στατιστικά της γραμμής μου: (Επίσης με προβληματίζει ο συγχρονισμός σε σχέση με το attenuation)

Το ρούτερ είναι το Echolife HG520c της HUAWEI (το πιό καινούριο που στέλνει ο ΟΤΕ νομίζω)

ADSL State Show Time

Data Path Fast

Operation Mode G.dmt.bisplus

Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 10252 / 937

Bandwidth Down/Up(kbps) 9880 / 861

SNR Margin Down/Up(dB) 8.0 / 12.6

Attenuation Down/Up(dB) 28.8 / 16.3

Power Down/Up(dBm) 19.4 / 11.3

CRC Down/Up 31891 / 16

FEC Down/Up 45731 / 0

HEC Down/Up 39149 / 0

System Up Time 154:08:07

DSL Up Time 12:37:09

PVC Select

PPP Up Time 12:36:58

Όπως θα δείτε από τα στατιστικά το max down είναι με το ζόρι στο 1 mb/sec και η γραμμή είναι σε fastpath,

οπότε η πρώτη μου ερώτηση είναι πόση ταχύτητα χάνω ( πώς την χάνω ; { χάνω στον συγχρονισμό ή γίνεται μέσω QOS ;} )

και ο δεύτερος ενδοιασμός μου είναι αν γυρίζει το προφίλ από fastpath σε interleave ;

(το διάβασα και αυτό και ελπίζω να μην ισχύει γιατί με ενδιαφέρει αρκετά το ping :fear: :shock: )

Επίσης διάβασα ότι υπάρχει ένα πρόβλημα όταν κατεβάζεις και έχεις ανοικτό το IPTV ισχύει κάτι τέτοιο ;

Γενικά αν δεν σας κάνει κόπο να απαντήσετε στις απορίες μου πόσο μάλλον αν είστε συνδρομητής σε αυτην

την υπηρεσία του ΟΤΕ και μπορείτε να μου μεταφέρετε και την εμπειρία σας θα ήμουν ευγνώμων ^_^

* Όποιος έχει βαρυσήμαντα πόστ να κάνει ας βάλει ένα spoiler παρακαλώ, έτσι για να προετοιμαστώ :lol: :P :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω διαβάσει αρκετά topics και εδώ και σε άλλα forum σχετικά με το Conn-x Tv και επειδή η μάνα μου αποφάσισε (μάλλον :devil: ) να μου καταστρέψει το ίντερνετ, θέλω να ρωτήσω κάποια πραγματάκια.

Νομίζω ότι το τοποθέτησα στην σωστή κατηγορία, αν όχι παρακαλώ να μετακινηθεί :rolleyes:

Καταρχήν να διευκρινίσω τα στατιστικά της γραμμής μου: (Επίσης με προβληματίζει ο συγχρονισμός σε σχέση με το attenuation)

Το ρούτερ είναι το Echolife HG520c της HUAWEI (το πιό καινούριο που στέλνει ο ΟΤΕ νομίζω)

ADSL State Show Time

Data Path Fast

Operation Mode G.dmt.bisplus

Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 10252 / 937

Bandwidth Down/Up(kbps) 9880 / 861

SNR Margin Down/Up(dB) 8.0 / 12.6

Attenuation Down/Up(dB) 28.8 / 16.3

Power Down/Up(dBm) 19.4 / 11.3

CRC Down/Up 31891 / 16

FEC Down/Up 45731 / 0

HEC Down/Up 39149 / 0

System Up Time 154:08:07

DSL Up Time 12:37:09

PVC Select

PPP Up Time 12:36:58

Όπως θα δείτε από τα στατιστικά το max down είναι με το ζόρι στο 1 mb/sec και η γραμμή είναι σε fastpath,

οπότε η πρώτη μου ερώτηση είναι πόση ταχύτητα χάνω ( πώς την χάνω ; { χάνω στον συγχρονισμό ή γίνεται μέσω QOS ;} )

και ο δεύτερος ενδοιασμός μου είναι αν γυρίζει το προφίλ από fastpath σε interleave ;

(το διάβασα και αυτό και ελπίζω να μην ισχύει γιατί με ενδιαφέρει αρκετά το ping :fear: :shock: )

Επίσης διάβασα ότι υπάρχει ένα πρόβλημα όταν κατεβάζεις και έχεις ανοικτό το IPTV ισχύει κάτι τέτοιο ;

Γενικά αν δεν σας κάνει κόπο να απαντήσετε στις απορίες μου πόσο μάλλον αν είστε συνδρομητής σε αυτην

την υπηρεσία του ΟΤΕ και μπορείτε να μου μεταφέρετε και την εμπειρία σας θα ήμουν ευγνώμων ^_^

* Όποιος έχει βαρυσήμαντα πόστ να κάνει ας βάλει ένα spoiler παρακαλώ, έτσι για να προετοιμαστώ :lol: :P :lol:

Το δικο μου το Conn-x Tv που παρατηρησα μου κοβει ταχυτητα γυρω στα 300 kb, και οταν κατεβαζω και βλέπω ταυτοχρονα δεν εχω σπασιματα στην εικονα.Να σημειωσω πως το κλειδωμα του modem μου ειναι στα 15mbs, και έπισης ενας γνωστος μου που κλειδωνει στα 1 mbs δεν ειχε κάποιο προβλημα με το Conn-x Tv.Αυτα απο εμενα....

Sent from my iPhone using Insomnia

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, πραγματικά με καθησυχάζεις ^_^ ( Σε ποια περιοχή μένεις αν επιτρέπεται; )

Αυτό που με καίει βασικά είναι η ταχύτητα (ψυχολογικό όριο του 1 mb/sec) αλλά ακόμη περισσότερο το fastpath.

Και τέλος φυσικά η αρμονική και ταυτόχρονη λειτουργία του ίντερνετ και του iptv .

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, πραγματικά με καθησυχάζεις ^_^ ( Σε ποια περιοχή μένεις αν επιτρέπεται; )

Αυτό που με καίει βασικά είναι η ταχύτητα (ψυχολογικό όριο του 1 mb/sec) αλλά ακόμη περισσότερο το fastpath.

Και τέλος φυσικά η αρμονική και ταυτόχρονη λειτουργία του ίντερνετ και του iptv .

Καλημερα εγω ειμαι απο καρδιτσα αλλα ο γνωστος μου που ειναι απο Αθηνα και απο το χαιδαρι κλειδωνει στην ιδια ταχυτητα με σενα, λογικα θελω να πιστευω πως δεν θα χεις προβλημα.Εξαλου ο οτε μπορει να σου μετρηση την ταχυτητα οταν θα κανεις την αιτηση και θα σου πει με σαφη ακριβια αν θα εχεις προβλημα.Επισης να ξερεις πως το Conn-x Tv αξιζει τα λεφτα του διοτι εχει μεγαλη πληθωρα free ταινιες - σειρες - μουσικη - ντοκιμαντερ + αγωνες και καναλια....

Καλημερα εγω ειμαι απο καρδιτσα αλλα ο γνωστος μου που ειναι απο Αθηνα και απο το χαιδαρι κλειδωνει στην ιδια ταχυτητα με σενα, λογικα θελω να πιστευω πως δεν θα χεις προβλημα.Εξαλου ο οτε μπορει να σου μετρηση την ταχυτητα οταν θα κανεις την αιτηση και θα σου πει με σαφη ακριβια αν θα εχεις προβλημα.Οταν θα εχεισ κλεοστο το Conn-x Tv να ξερεισ δεν θα σου κοβει καθολου ταχυτητα στο ιντερνετ.Επισης να ξερεις πως το Conn-x Tv αξιζει τα λεφτα του διοτι εχει μεγαλη πληθωρα free ταινιες - σειρες - μουσικη - ντοκιμαντερ + αγωνες και καναλια....

Το Connx δίνει HD περιεχόμενο; Βασικά ρωτάω γιατί έχω την περιέργεια πόσο bandwidth τρώει το HD σε σχέση με το SD.

Επισης να ξερεις πως το Conn-x Tv αξιζει τα λεφτα του διοτι εχει μεγαλη πληθωρα free ταινιες - σειρες - μουσικη - ντοκιμαντερ + αγωνες και καναλια....

Μήπως τα παραλές λίγο; Καλά τα πάει για την ώρα αλλά δε το λες και μεγάλη πληθώρα από όλα αυτά. Έχει ακόμα λίγο δρόμο να κάνει.

Εγώ στο site του Conn-x TV είδα ότι έχει καλά κανάλια απλά με απασχολεί πιο πολύ η απόδοση όπως είπα,

Και ενδιαφέρομαι για τυχόν αλλαγές στο προφίλ (fastpath σε interleave) και ταχύτητα.

Αλλά μέχρι στιγμής όπως είπε ο φίλος ποιο πάνω δεν συνάντησε κάποιο πρόβλημα

εκτός φυσικά από την μείωση της ταχύτητας το οποίο είναι αναμενόμενο.

Παρεμπιπτόντως νομίζω στο site του Conn-x είδα ότι η μείωση της ταχύτητας είναι 4 mbps :fear:

έπισης ενας γνωστος μου που κλειδωνει στα 1 mbs δεν ειχε κάποιο προβλημα με το Conn-x Tv.Αυτα απο εμενα....

Δεν ισχύει ότι για να έχεις ConnX TV πρέπει να έχεις τουλάχιστον 8mbit?

Ναι όταν δε λειτουργεί κατεβάζεις κανονικά. Όμως στην περίπτωση του φίλου που συγχρονίζει στα 9 θα του κόψει το μισό bandwidth. Είναι μεγάλη η απώλεια κατά τη γνώμη μου και δεν αξίζει τον κόπο για το περιεχόμενο που έχει.

Έχει το connx TV Super League?

Οχι.

•  
  • Γερμανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου
  • Κύπελλο Ελλάδας & Football League
  • Ισπανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου
  • Copa Sudamericana
  • Copa Libertadores
  • και άλλες διοργανώσεις.

Εμένα δε μου αρεσε είμαι στα Ιωαννινα ο ΟΤΕ λέει ότι κλειδώνει στα 9 αλλα βλέπω σερνετε αν και έχω κλειστό το c-tv έχω χασουρα στη γραμμή αν το κλείσω τελείως τότε κάνει δουλεια τα κανάλια του απο δικιά μου άποψη δε μου άρεσαν καθόλου εκτός απο N geograf.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...