glad1at0re Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 (Xbox 360) Εδώ και καιρό ψάχνω με φίλους (ο καθένας σε διαφορετική πόλη οπότε δε μιλάω για ίδια κονσόλα) κάποιο online multiplayer game που να μην είναι FPS/TPS (αν είναι, ας μην έχει ατελείωτο πιστολίδι) αλλά ούτε και σπορ. Ξέρω... απέκλεισα κάπου το 95% των γνωστών, αλλά από την άλλη το search του http://www.xboxmp.com, βρίσκει πάνω από 1000 παιχνίδια (!). Έχετε να προτείνετε κάτι καλό για παρέα; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Tekken 6.. *σκέφτομαι μήπως είπα βλακεία... όχι επιμένω Tekken ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Tekken 6.. *σκέφτομαι μήπως είπα βλακεία... όχι επιμένω Tekken ! Το πιο χάλια tekken που έχω παίξει μακράν.Μακριά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Scene it, Fuzion Frenzy 2, Civilization Revolution(παλιά αλλά καλά για τον λόγο που τα θες), Hasbro family game night 3 και βεβαίως βεβαίως Mortal Kombat που βγαίνει σε λίγες μέρες (έχει και 2 vs 2 tag team)...δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο α και το Viva Pinata Party animals Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Το πιο χάλια tekken που έχω παίξει μακράν.Μακριά... Τι δεν σ'άρεσε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glad1at0re Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχει βγει κάτι σχετικό με Diablo 2/Titan Quest; Ψάχνουμε για κάτι που να έχει συνέχεια και να μην είναι απλά ξύλο χωρίς νόημα. Το Civilization θα ήταν καλή περίπτωση αλλά θέλει ατελείωτες ώρες δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχει βγει κάτι σχετικό με Diablo 2/Titan Quest; Ψάχνουμε για κάτι που να έχει συνέχεια και να μην είναι απλά ξύλο χωρίς νόημα. Το Civilization θα ήταν καλή περίπτωση αλλά θέλει ατελείωτες ώρες δυστυχώς. Sacred 2 και σε λίγο καιρό Dungeon Siege 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Τι δεν σ'άρεσε ? Βασικά δεν υπάρχει κάτι μου να μου έκανε εντύπωση.Το έβαλα το έπαιξα 1 ώρα δεν ξανα ασχολήθηκα με αυτό το Tekken.Το Campaign είναι ότι να ναι και ο χειρισμός δεν μου φάνηκε καθόλου αξιόλογος.Σε σχέση με το Tekken 3 ακόμα και το arcade η το single player δεν είχαν αυτό το κάτι όπως τα προηγούμενα tekken.Και τέλος τα γραφικά του ήταν λες και είναι 2005 παιχνίδι.Σε άλλους μπορεί να άρεσε.Μπορούσαν να κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 (Xbox 360) Εδώ και καιρό ψάχνω με φίλους (ο καθένας σε διαφορετική πόλη οπότε δε μιλάω για ίδια κονσόλα) κάποιο online multiplayer game που να μην είναι FPS/TPS (αν είναι, ας μην έχει ατελείωτο πιστολίδι) αλλά ούτε και σπορ. Ξέρω... απέκλεισα κάπου το 95% των γνωστών, αλλά από την άλλη το search του http://www.xboxmp.com, βρίσκει πάνω από 1000 παιχνίδια (!). Έχετε να προτείνετε κάτι καλό για παρέα; Ευχαριστώ! Magic the gathering Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.