voltaire Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους , και καλώς σας βρήκα σε αυτή την ωραία κοινότητα σας . Διαβάζω αρκετό καιρό το φόρουμ και τα ενδιαφέροντα θέματα του αλλά δεν είχα γραφτεί μέχρι και σήμερα που χρειάζομαι τη πολύτιμη βοήθεια σας . Έχω μια μητρική msi P965 Neo-V2 , και σήμερα μπήκα στη διαδικασία και της άλλαξα τον επεξεργαστή με έναν pentium dual core E5700 , και έβαλα και δύο καινoύργιες μνήμες DDR2 2 GB στα 800 mhz. Eπίσης έβαλα και έναν νέο σκληρό wd 160gb sata II . Όλα καλά μέχρι εδώ . Όταν άνοιξα το pc και προσπάθησα να μπω στο bios για να το βάλω να ξεκινήσει από το dvd των windows που ήταν μέσα στο dvd rom , δεν μπορούσα να πατήσω το del. Bασικά δεν δούλευε καθόλου το πληκτρολόγιο μου . Λογικό σκέφτηκα μιας και ήταν ασύρματο usb , και έβγαλα ένα παλιό ps2 για να κάνω δουλειά . Αλλά και πάλι τα ίδια . Μόλις το σύνδεα αναβόσβηνε αστραπιαία τα 3 φωτάκια του πληκτρολογίου και μετά δεν έπαιζε . Μπήκα στη διαδικασία να βγάλω τη μπαταρία για μερικά sec και να δοκιμάσω ξανά χωρίς όμως να έχω αποτέλεσμα . Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως όταν έχω το ps2 πληκτρολόγιο επάνω με βάζει στην αρχική σελίδα της msi και μου γράφει από κάτω, press tab .........or del to enter set up , φυσικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα από τα δύο μιας και δεν παίζει το πληκτρολόγιο , ενώ όταν έχω το usb ξεκινάει με άλλη σελίδα που μου διαβάζει τον επεξεργαστή και τη μνήμη και μου λέει κάτι για τις usb συσκευές και πως είναι έτοιμες για χρήση . Σκέφτομαι μήπως καταφέρω και ξεπεράσω αυτή τη δυσκολία με πληκτρολόγιο ενσύρματο usb αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος . Θα ήθελα σας παρακαλώ τη βοήθεια σας για να ξεπεράσω το προβληματάκι μου . :) υγ. Αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα ζητώ συγνώμη που άνοιξα νέο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labman Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 τουλάχιστον δοκίμασε με ενα ενσύρματο πληκτρολόγιο,εδώ εχεις αλλάξει μητρική ,το πληκτρολόγιο είναι το πιό απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voltaire Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 τουλάχιστον δοκίμασε με ενα ενσύρματο πληκτρολόγιο,εδώ εχεις αλλάξει μητρική ,το πληκτρολόγιο είναι το πιό απλό. Εννοείς με ενσύρματο usb ?? Γιατί ενσύρματο ps2 δοκίμασα αλλά δεν .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 συγνωμη φιλε μου, αλλα αν μιλας για αυτη τη μητρικη http://www.msi.com/product/mb/P965-Neo-F-V2.html#/?div=CPUSupport δεν φαινεται ο συγκεκριμενος επεξεργαστης στην CPU support list...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voltaire Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 συγνωμη φιλε μου, αλλα αν μιλας για αυτη τη μητρικη http://www.msi.com/product/mb/P965-Neo-F-V2.html#/?div=CPUSupport δεν φαινεται ο συγκεκριμενος επεξεργαστης στην CPU support list...!!! όντως , έχεις δίκιο . Βέβαια όταν άνοιγε το pc τον έβλεπε κανονικά ....στη πρώτη σελίδα και τον επεξεργαστή και τις μνήμες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 κοιτα......, λογικα αφου υποστηριζει τον 5200, δεν θα πρεπει να εχει προβλημα και με αυτον. αλλα ποτε δεν ξερεις τι παιζεται απο πισω! αλλα επειδη ειπες οτι αλλαξες επεξεργαστη, θελω να σου θεσω 2 εωρτηματα. 1 εχεις το τελευταιο BIOS περασμενο? 2 εχεις τον προηγουμενο επεξεργαστη να την δοκιμασεις παλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voltaire Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Τελικά είναι όντως ο επεξεργαστής . Δυστυχώς από κεκτημένη ταχύτητα και υπερβολική σιγουριά πήρα λάθος επεξεργαστή . Δοκίμασα το παλιό και δούλεψε κατευθείαν . Το bios είναι αναβαθμισμένο και όσα τεστ έκανα έδειξαν πως δεν κάνει για τη μητρική μου . Τη πάτησα διπλά γιατί επικοινώνησα και με το κατάστημα που το πήρα χθες και δεν μου τον αλλάζουν επειδή η συσκευασία είναι ανοιγμένη . Κοινώς πάω για νέα μητρική . Τι να πάρω ρε παιδιά πείτε κάντε καμιά πρόταση . Μέχρι 70 € ( πάνω κάτω ) να σηκώνει Ε5700 , DDR2 DUAL CHANNEL , και sata 2..... Eπίσης αν έχει κανείς κάποια δοκιμασμένη πρόταση για να κάνω την ίδια μητρική να δεχθεί τον 5700 , την ακούω με ενδιαφέρον !!! :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma.kys Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Να κοιταξεις στο stock plaisio τησ μεταμορφωσης εκει θα βρεις οτι θες παρα πολυ φθηνα ...και εγω ειχα το ιδιο προβλημα πηγα εκει και βρηκα την λυση μονο με 6 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Να κοιταξεις στο stock plaisio τησ μεταμορφωσης εκει θα βρεις οτι θες παρα πολυ φθηνα ...και εγω ειχα το ιδιο προβλημα πηγα εκει και βρηκα την λυση μονο με 6 ευρω Η λυση ειναι το λινκ? 6 ευρο??? Πολλα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Τελικά είναι όντως ο επεξεργαστής . Δυστυχώς από κεκτημένη ταχύτητα και υπερβολική σιγουριά πήρα λάθος επεξεργαστή . Δοκίμασα το παλιό και δούλεψε κατευθείαν . Το bios είναι αναβαθμισμένο και όσα τεστ έκανα έδειξαν πως δεν κάνει για τη μητρική μου . Τη πάτησα διπλά γιατί επικοινώνησα και με το κατάστημα που το πήρα χθες και δεν μου τον αλλάζουν επειδή η συσκευασία είναι ανοιγμένη . Κοινώς πάω για νέα μητρική . Τι να πάρω ρε παιδιά πείτε κάντε καμιά πρόταση . Μέχρι 70 € ( πάνω κάτω ) να σηκώνει Ε5700 , DDR2 DUAL CHANNEL , και sata 2..... Eπίσης αν έχει κανείς κάποια δοκιμασμένη πρόταση για να κάνω την ίδια μητρική να δεχθεί τον 5700 , την ακούω με ενδιαφέρον !!! :-D Πως καταφεραν να δουλευει μεν ο Ε5200, αλλα οχι οι υπολοιποι? Βλεποντας τον Q8200 ισως φταιει το stepping των αλλων = R0 Για την αλλαγη κανε μια ερωτηση απο Δευτερα στη Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη: http://www.efpolis.gr/el/1520-grammi-katanaloti.html Εχω αλλαξει (2 φορες) ανοιγμενο & δοκιμασμενο hardware -μα οχι στην Ελλαδα Αν δεν γινεται, δοκιμασε να τον ανταλλαξεις, με καποιον αλλο σιγουρα compatible! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Τη πάτησα διπλά γιατί επικοινώνησα και με το κατάστημα που το πήρα χθες και δεν μου τον αλλάζουν επειδή η συσκευασία είναι ανοιγμένη . Αυτή την παπαριά με το ανοιγμένο κουτι πραγματικά εχω βαρεθεί να την ακούω.... Αν δεν ανοίξω το κουτί πω θα δω αν το προιόν μου κανει ρε π@π@ρες?? Ειστε υποχρεωμενοι ρε αν επιστρέψω το προιον σε λιγοτερο από 7 μέρες επειδη δεν μου αρέσει να μου το αλλαξετε!!! Πάνε λοιπον από εκει και ζορισε τους λίγο.. ριξε και καμια μπιχτή για καταγγελια ... και ίσως πετύχεις κάτι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.