NiKoS WSN Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Λοιπόν δεν ξέρω τίποτα από php (τίποτα απολύτως...) προς στιγμήν μαθαίνω άλλες γλώσσες και θα έρθει μετά αλλά τώρα πρέπει να την χρησιμοποιήσω... Θέλω να μου πείτε που θα βρω κώδικες για έτοιμο Poll (free) πως φτιάχνω database τι αλλαγές πρέπει να κάνω για να το φέρω στα μέτρα μου και που πρέπει να βάλω που.... Με σώζετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Google Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Google όλα από το google; να βρω το κώδικα εντάξει αλλά θελω μια πιο ψαγμένη βοήθεια δηλαδή να κάνω ερωτήσεις γιατί σίγουρα για πρώτη φορά θα υπάρξει... Έψαξα βρήκα κώδικα τώρα θέλω να μου πείτε τι κάνω με database τι τα κάνω όλαααα αυτα τα αρχεία και που πρέπει αν πειράξω για να βάλω δικές μου επιλογές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Πες μας ντε τι βρήκες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Πες μας ντε τι βρήκες... http://www.dbscripts.net/poll/ αλλά δεν ξέρω αν θα το κρατήσω γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πειράξω χρώματα κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 αλλά δεν ξέρω αν θα το κρατήσω γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πειράξω χρώματα κλπ... Στο link που έδωσες γράφει: The look-and-feel of the poll form and results page can be customized using a standard CSS file. Άρα, μπορείς. Αρκεί να ξέρεις CSS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Στο link που έδωσες γράφει: Άρα, μπορείς. Αρκεί να ξέρεις CSS. Από css ξέρω απλά μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες για την database και που βάζω τους κώδικες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Database δεν χρειάζεται, το λέει κιόλας ότι δουλεύει με flat files. Το customization της CSS το κάνεις στο αρχείο /poll/template/styles.css Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Database δεν χρειάζεται, το λέει κιόλας ότι δουλεύει με flat files. Το customization της CSS το κάνεις στο αρχείο /poll/template/styles.css Και μπορείς να μου πεις μία πιο βάζω που ώστε να ανέβει στο site (είναι html)... Που θα μπαίνουν τα νούμερα άμα δεν αποθηκεύονται σε database.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δυστυχώς είναι αδύνατον να σου δώσω λεπτομερή βοήθεια, γιατί δεν το έχω δουλέψει το script. Δεν έχει κάποιο readme αρχείο μέσα, με οδηγίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δυστυχώς είναι αδύνατον να σου δώσω λεπτομερή βοήθεια, γιατί δεν το έχω δουλέψει το script. Δεν έχει κάποιο readme αρχείο μέσα, με οδηγίες; Έλα μου ντε δεν βρίσκω τίποτα.... edit άκυρο έχει και μάλιστα μπροστά μπροστά δεν το είχα δει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Και μπορείς να μου πεις μία πιο βάζω που ώστε να ανέβει στο site (είναι html)... Που θα μπαίνουν τα νούμερα άμα δεν αποθηκεύονται σε database.... Τα αποθηκεύει στον φάκελο data - δώσε του τα σωστά δικαιώματα για να μπορεί να γράφει το script σε αυτόν (http://www.dbscripts.net/poll/faq.php) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Installation ------------ 1) Extract the ZIP file into the desired destination folder on your website. Optionally, you may rename the "poll" folder to whatever name is desired; you will need to change the POLL_URL variable in config.php, and the include path in example.php to reflect this change. 2) Modify the settings in config.php to match your environment and desired configuration. This is where you will define your polls; some example polls are included for reference. Detailed descriptions of the settings are included in the comments within that file. 3) Confirm that the "/data" subfolder has write permissions enabled. 4) Add the poll code to the desired PHP pages on your website. The included example.php file demonstrates how to do this. Εγώ το unzipara μετά έφτιαξα το config.php στα μέτρα μου μετά πήγα στον φάκελο και άνοιξα το αρχείο .htaccess και μέσα του έγραφε denny from all και εγώ το έκανα accept from all (σωστά το έκανα. Μετά τσέκαρα και το example.php και μετά πήγα να το δοκιμάσω στην σελίδα αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω τι πρέπει να κάνω και πως παρακαλώ βοηθήστε με... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Καταρχάς, το example.php δουλεύει κανονικά; Αν ναι, να τι πρέπει να κάνεις: Ανοίγεις το config.php και κάπου στη μέση που γράφει $p = new poll, το ρυθμίζεις ώστε να γράφει αυτά που θες Ανοίγεις τη σελίδα στην οποία θα βάλεις το poll αυτό και στο head της βάζεις αυτό: ><link href="poll/template/styles.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> Πάλι στη σελίδα που θα εμφανίζεται το poll και στο σημείο που αυτό θα εμφανιστεί, βάζεις αυτό: >require_once('poll/poll.php'); show_vote_control('1'); όπου το νούμερο δηλώνει ποιο poll θα εμφανίσεις (μπορείς να βάλεις όσα θες, κάθε ένα από τα οποία θα έχει διαφορετικό id - το ρυθμίζεις στο config.php) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Καταρχάς, το example.php δουλεύει κανονικά; Αν ναι, να τι πρέπει να κάνεις: Ανοίγεις το config.php και κάπου στη μέση που γράφει $p = new poll, το ρυθμίζεις ώστε να γράφει αυτά που θες Ανοίγεις τη σελίδα στην οποία θα βάλεις το poll αυτό και στο head της βάζεις αυτό: ><link href="poll/template/styles.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> Πάλι στη σελίδα που θα εμφανίζεται το poll και στο σημείο που αυτό θα εμφανιστεί, βάζεις αυτό: >require_once('poll/poll.php'); show_vote_control('1'); όπου το νούμερο δηλώνει ποιο poll θα εμφανίσεις (μπορείς να βάλεις όσα θες, κάθε ένα από τα οποία θα έχει διαφορετικό id - το ρυθμίζεις στο config.php) <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Poll Test</title> <link href="poll/template/styles.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> </head> <body> <h1>Poll Test</h1> <p> This page is intended to demonstrate how you can quickly add polls to almost any page on your website. </p> <h2>Poll 1</h2> <?php // The two lines below are all that is required to add a poll // to your page. Obviously, these need to be placed within // a PHP code block inside a valid PHP page. You will also need to // configure the settings in config.php properly, where you will // also define your polls. // // Modify these lines as follows: // // * Change the include path to reflect where DRBPoll is installed. // * Change the parameter for show_vote_control() to reflect the unique // ID for the poll on this page. This feature allows you to store // data for more than one poll using the same installation of DRBPoll. // New polls must be added to the $VALID_POLLS array in config.php. require_once('poll/poll.php'); show_vote_control('1'); // More than one poll can be displayed on the same page; here's // another example: ?><h2>Poll 2</h2><?php show_vote_control('2'); // The following poll demonstrates how turn the poll values into links; // See config.php for the example definition. ?><h2>Poll 3</h2><?php show_vote_control('3'); ?> </body> </html> Αυτό είναι το example και γενικότερα δεν κατάλαβα τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.