Thanos1972 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μα η καρτα γραφικων σου δεν επιδεχεται αναβαθμιση.Απλα εχει ενα χαρακτηριστικο να δεσμευει παραπανω μνημη απο αυτο που εχει στο συστημα.Καθαρα ειναι θεμα μαρκετινκ μιας και ειναι πολυ αδυναμη καρτα.Εδω δεν αξιοποιει την κυρια μνημη της γιατι ειναι πολυ αργος ο πυρηνας,λες αμα της δωσεις και αλλη μνημη να καταλαβει τιποτα? Απλα αυτο το χαρακτηριστικο με λιγα λογια εκανε την δουλεια για την οποια προοριζοταν.κοινως,αγορασες τον υπολογιστη και νομιζες οτι μπορουσες να παιξεις παιχνιδια.
ektor7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 δηλαδη δεν γινεται τιποτα δεν υπαρχει τροπως να παιξω καποιο απ τα παρα πανω? αν ειδες οπως προανεφερα διπλα απ το μοντελο της καρτας λεει up to 1875mb 1.Τα MB της καρτας δε καθοριζουν ποτε το επιπεδο των δυνατοτητων της! 2.Η καρτα γραφικων των λαπτοπ,ισως μαζι με την οθονη,ειναι το πιο δυσκολο και πιο δαπανηρο κοματι,για να αλλαξεις αν μπορεις να την αλλαξεις! 3.Στην περιπτωση σου η καρτα ειναι ενσωματομενη,δλδ κολημενη πανω στην μητρικη και δε βγενει.Αλλα και αυτονομη να ηταν,πρεπει να βρεις καρτα που να τεριαζει στο μοντελο σου,πραγμα πολυ δυσκολο και αν την βρεις θα δωσεις πολυ περισσοτερα λεφτα απ'οτι αξιζει! 4.Το συμπερασμα.Οταν αγοραζουμε λαπτοπ κοιταμε επεξεργαστη και καρτα γραφικω και μετα ολα τ'αλλα!Δε σκευτομαστε ποτε για ποια χρηση το θελουμε τωρα,αλλα και για ποια χρηση,ισως να θελαμε πιο μετα! Παραδηγμα:Καποιος θελει ενα λαπτοπ για ιντερνετ,βιντεο και γενικα απλη χρηση!Λεει επισεις οτι δε τον ενδιαφερουν τα παιχνιδια,γιατι εχει xbox/ps! Tου προτινουν και παιρνει ενα λαπτοπ με ενσωματομενει καρτα γραφικων και ενα πολυ καλο επεξεργαστη/ram/οθονη κτλ στα 500ευρο!Ωραια μεχρι εδω και πολυ καλη αγορα! Σπαει "ο διαολος το ποδαρι του" και μενει,χωρις την κονσολα του!Μετα? "Αναβαθμηση καρτα γραφικων σε λαπτο" το καινουριο θεμα στο φορουμ(στο εκαστοτε φορουμ)! Τα παιδια στο φορουμ,θελουν να βοηθησουν,μα δε μπορουν.Αλλα θα μπορουσα να βοηθησουν,αναφερνοντας απ'την αρχη,οτι τα πραγματα στο λαπτοπ,δεν ειναι οπως το desktop και κυριος σε θεματα επεξεργαστη,καρτα γραφικων,τα διαλεγουμε πολυ προσεκτικα γιατι ουσιαστικα,τα πλειστα λαπτοπ τα παντρευονται(χωρις δυνατοτητα διαζυγιου)! Το παραδηγμα,ειναι μια γενικη αναφορα στο θεμα επιλογης λαπτοπ! Εγω ειμαι το πρωτο μου δειγμα,αυτου του παραδηγματος! ευχαριστω πολυ παιδια να στε καλα απ οτι καταλαβατε ειμαι ανιδεος περι υπολογιστων τελως παντων αρα και να κανω τη και καλα(αναβαθμιση) που δεχετε η καρτα μου δεν υπαρχει διαφορα ε? Δεν εισε ο μονος,που την παταει,με το θεμα μνημης της καρτας.Την πατησαμε πολλοι ετσι,οταν παιρναμε,χωρις να το πολυψαξουμε,τα πρωτα μας λαπτοπ!
pc_expert Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Στο μοντέλο σου η κάρτα είναι onboard δλδ ενσωματωμένη δεν μπορείς να την αλλάξεις. Αν το αγόρασες το λάπτοπ για παιχνίδια λυπάμαι τη πάτησες. Μπορείς όμως να κάνεις ένα σωρό δουλειές με το laptop αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.