Προς το περιεχόμενο

ATi Catalysts 11.3

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι συμβαίνει βρε παιδιά με τους νέους οδηγούς της ATi?

Πρώτον δεν δουλεύουν τα Hotkeys!

Δεύτερον όταν κάνω εναλλαγή από την οθόνη στη TV μου, αργεί αρκετά δευτερόλεπτα παραπάνω και συχνά δεν μου εμφανίζει το "Do you want to keep these settings", οπότε γυρνάει αυτόματα στην οθόνη που είχα ενεργή πριν τη ρύθμιση.

Η κάρτα γραφικών από κάποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείται. Από εκεί που είχα 39-40 σε Idle, τώρα έχω 60+!!!

Τι συμβαίνει? Έχει κανείς παρόμοια προβλήματα? :mad:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στο μονο για το οποιο μπορω να σου απαντησω ειναι αυτο για την θερμοκρασια

προσωπικα για μενα η καρτα ειχε κατι σαν bug που ανεβαινε στιγμιαια σε idle 3-4 βαθμους και ξαναεπεφτε αμεσως και με τους νεους drivers λυθηκε και γενικα εχω πολυ καλες θερμοκρασιες

στο μονο για το οποιο μπορω να σου απαντησω ειναι αυτο για την θερμοκρασια

προσωπικα για μενα η καρτα ειχε κατι σαν bug που ανεβαινε στιγμιαια σε idle 3-4 βαθμους και ξαναεπεφτε αμεσως και με τους νεους drivers λυθηκε και γενικα εχω πολυ καλες θερμοκρασιες

Εμενα παλι συμβαινει το αντιθετο.Δηλαδη η καρτα ανεβαζει καμια 3-4 βαθμους θερμοκρασια στο ασχετο σε idle χωρις να κανω τιποτα.ε με το που το ειδα δεν χρειαστηκε να το δοκιμασω και σε load.αλλαγη σε αυτους του cdιου....

Από τη στιγμή που σε άλλους ανεβάζει με τους παλαιούς και δεν ανεβάζει με τους καινούριους , ενώ σε ορισμένους ανεβάζει με τους καινούριους,

θεωρώ ότι οι δεύτεροι ΔΕΝ απ εγκατέστησαν σωστά τους παλαιούς και μεταφέρεται το πρόβλημα στους καινούριους. Δε βλέπω άλλη εξήγηση!

@Heatspreader, μαλλον θα εχεις το φαινομενο gpu usage(99%) ακομα και αν δεν τρεχεις 3D εφαρμογη!!!

Αυτο συμβαινει απ'τους 10.12 catalyst και μετα!!!

Πιστευω οτι με τους 11.4 WHQL θα δωθουν λυσεις σε αρκετα προβληματα ;)

και γω με 6870 ειμαι οκ. σε επιφανεια εργασιας με εναργο το aero.

gpu temperature 40c

fan load 10%

fan speed 1064rpm

σε ταινια mkv 1080p

gpu temperature 51c

fan load 16%

fan speed 1147rpm

σε παιχνιδια δεν εχω δει τι παιζει αλλα παει μια χαρα. κανενα προβλημα. ουτε που ακουγετε το fan της καρτας. ουτε σπασιματα, ουτε κολλιματα, ουτε τιποτα.

@Heatspreader, μαλλον θα εχεις το φαινομενο gpu usage(99%) ακομα και αν δεν τρεχεις 3D εφαρμογη!!!

Αυτο συμβαινει απ'τους 10.12 catalyst και μετα!!!

Πιστευω οτι με τους 11.4 WHQL θα δωθουν λυσεις σε αρκετα προβληματα ;)

Ναι αυτό έχω. Το είδα με τη χρήση ενός Gadget που έχω κατεβάσει που λέει τη θερμοκρασία και το Usage.

Η θερμοκρασία μπορεί να μην είναι 83C που φτάνει σε Full Load Stress, αλλά είναι 60. Το Usage είναι 99% πράγματι. Επίσης τους παλιούς πάντα τους κάνω απεγκατάσταση και βάζω και Driver Sweeper.

Τα Hotkeys σας δουλεύουν?

το Driver Sweeper μπορουμε να το δουλεψουμε και αφου εχουμε βαλει drivers ?

εγω κανω παντα εγκατασταση πανω απ τους παλιους. βεβαια δεν ειχα ποτε προβλημα......

το Driver Sweeper μπορουμε να το δουλεψουμε και αφου εχουμε βαλει drivers ?

εγω κανω παντα εγκατασταση πανω απ τους παλιους. βεβαια δεν ειχα ποτε προβλημα......

οχι...

το driver sweeper αφαιρει καταλοιπα απο τους drivers που θες να απεγκαταστησεις

απεγκατεστησε τους απο το device manager, μπες σε safe mode τρεξε το driver sweeper και αφαιρεσαι οτι εμεινε απο τους drivers, μπουταρε παλι σε κανονικη λειτουργια και εγκατεστησε τους drivers

οχι...

το driver sweeper αφαιρει καταλοιπα απο τους drivers που θες να απεγκαταστησεις

απεγκατεστησε τους απο το device manager, μπες σε safe mode τρεξε το driver sweeper και αφαιρεσαι οτι εμεινε απο τους drivers, μπουταρε παλι σε κανονικη λειτουργια και εγκατεστησε τους drivers

το ξερω οτι δουλεύει ετσι, και φοβάμαι οτι αν το κανω τωρα που εχω τους 11.3 θα τους διαγραψει και αυτους. ετσι ειναι η καν λαθος ?

το ξερω οτι δουλεύει ετσι, και φοβάμαι οτι αν το κανω τωρα που εχω τους 11.3 θα τους διαγραψει και αυτους. ετσι ειναι η καν λαθος ?

ε αμα τους διαγραψεις και τους ξαναπερασεις που ειναι το προβλημα?

Το πρόβλημα με το Hotkeys το έλυσα. Ήταν από Default ορισμένη η επιλογή : Use Manual Detection (only) και το έβαλα Automatic. Έτσι ώστε να βρίσκει οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή αυτόματα.

Τελικά αλλάζει πλέον με alt-f12 όπως όρισα από οθόνη σε TV και το αντίστροφο.

Ωστόσο όμως εντύπωση μου κάνει τόσο η ώρα που θέλει να αλλάξει από οθόνη σε TV (και το αντίστροφο) όσο και η ώρα που θέλει για να αλλάξει ανάλυση στο Desktop.

Παράξενο.

Φυσικά η κάρτα γραφικών πάντα είναι απασχολημένη με κάτι και φυσικά δεν της κάνω τη χάρη να επανεκκινήσω το σύστημα.

Ωστόσο όμως εντύπωση μου κάνει τόσο η ώρα που θέλει να αλλάξει από οθόνη σε TV (και το αντίστροφο) όσο και η ώρα που θέλει για να αλλάξει ανάλυση στο Desktop.

Παράξενο.

Φυσικά η κάρτα γραφικών πάντα είναι απασχολημένη με κάτι και φυσικά δεν της κάνω τη χάρη να επανεκκινήσω το σύστημα.

Ολα αυτά τα συμπτώματα οφείλονται στο 100% idle gpu usage bug που μας ταλαιπωρεί όλους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...