Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για remote database

j210868k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω εγκαταστήσει την php στον υπολογιστή μου. Εχω φτιάξει μια εφαρμογή την οποία την εχω τοποθετήσει στο .../www directory του server που έχω ανεβάσει στο μηχανημά μου. Εχω δημιουργήσει κάποια table τα οποία απο ότι είδα βρίσκονται στο ../mysql/data του server που έχω ανεβάσει στο μηχανημά μου. Δουλεύουν όλα ρολόι τοπικά. Σε κάποιο εξωτερικό site μου έχουν παραχωρήσει χώρο στον οποίο έχω ανεβάσει τον κώδικα. Η ερωτησή μου αφορά τα tables. Σε ποιό directory του site που έχω ανεβάσει τον κώδικα πρέπει να τα τοποθετήσω. Και πως πρέπει να γίνει η δήλωση μέσα στον κώδικα για να τα βλεπει η εφαρμογή μου.

Ο κωδικάς μου περιέχει το παρακάτω κομμάτι του κώδικα.

$user_name = "root";

$pass_word = "";

$database = "login";

$server = "127.0.0.1";

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρησιμοποιήσε το phpmyadmin για να κάνεις export τη βάση δεδομένων σου και μετά αντίστοιχα θα κάνεις import στον server που φιλοξενείς τη σελίδα σου (θα έχει αντίστοιχο εργαλείο)

Δηλαδή δεν μπορώ να κατεβάσω την database με κάποιο ftp σε κάποιο σημείο του χώρου μου; Πρέπει να μιλήσω με τον διαχειρiστή του χώρου; δεν κατάλαβα ακριβώς.

Εκτός κι αν έχεις αγοράσει κάποιο vps πακέτο, δεν έχεις απευθείας πρόσβαση στον φάκελο της mysql. Λογικά στο control panel του λογαριασμού σου θα έχεις κάποια επιλογή για διαχείρηση της βάσης (μάλλον phpmyadmin)

Αρα απο ότι κατάλαβα υπάρχει καποιο αντίστοιχο εργαλείο με το phpmyadmin στον server μέσω του οποίου ο admin του τον διαχερίζεται. Το μόνο που ξέρω είναι ο server είναι σε linux.

Ακριβώς. Θα πρέπει να έχεις ένα link με τη διεύθυνση του control panel και κωδικούς για να κάνεις είσοδο σε αυτό. Εάν χρησιμοποιείς κάποια από τις δωρεάν υπηρεσίες θα μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο ως πως το πως να κινηθείς, αλλιώς καλύτερα να ρωτήσεις στο support της αντίστοιχης εταιρίας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...