leonidas_fs Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Γεια χαρα παιδία! Θέλω κάθε φορα που ανοίγω μια σελίδα την σελιδα (π.χ leonidas.asp) να βάλω μεσα στην σελίδα μια αντίστροφη μέτηρηση ή ενα χρονόμετρο. Η αντίστροφη μέτρηση να είναι 10 λεπτά. Θέλω κάθε φορά που θα ανοίγει αυτη η σελίδα , η αντίστροφη μέτρηση να είναι 10 λεπτά. Ξερετε τίποτα?? edit: Το βρήκα <table><tr> <td width="150" height="45" bgcolor="000000" id="ctdncell"> <center><font color="ff0080" size="+2"> <div id="ctdntext">---</div> </font></center></td> </tr></table> <script language="JavaScript"> <!-- var cdtr=255; function tick() { var ccpt=((511-cdtr).toString(16)).substring(1,3); document.getElementById('ctdncell').bgColor=ccpt+ccpt+ccpt; ctdntext.innerHTML=(cdtr==0?'Time is up.'(cdtr>=60)? (Math.floor(cdtr/60)+' min '):'')+(cdtr%60)+' sec'); if (cdtr>0) { cdtr--; if (cdtr<0) cdtr=0; setTimeout('tick()',(1500-((new Date())%1000))); }} tick(); //--> </script> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Είδες με λίγο γούγλη όλα βρίσκονται.. ή σχεδόν όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Γεια χαρα παιδία! Θέλω κάθε φορα που ανοίγω μια σελίδα την σελιδα (π.χ leonidas.asp) να βάλω μεσα στην σελίδα μια αντίστροφη μέτηρηση ή ενα χρονόμετρο. Η αντίστροφη μέτρηση να είναι 10 λεπτά. Θέλω κάθε φορά που θα ανοίγει αυτη η σελίδα , η αντίστροφη μέτρηση να είναι 10 λεπτά. Ξερετε τίποτα?? edit: Το βρήκα <table><tr> <td width="150" height="45" bgcolor="000000" id="ctdncell"> <center><font color="ff0080" size="+2"> <div id="ctdntext">---</div> </font></center></td> </tr></table> <script language="JavaScript"> <!-- var cdtr=255; function tick() { var ccpt=((511-cdtr).toString(16)).substring(1,3); document.getElementById('ctdncell').bgColor=ccpt+ccpt+ccpt; ctdntext.innerHTML=(cdtr==0?'Time is up.'(cdtr>=60)? (Math.floor(cdtr/60)+' min '):'')+(cdtr%60)+' sec'); if (cdtr>0) { cdtr--; if (cdtr<0) cdtr=0; setTimeout('tick()',(1500-((new Date())%1000))); }} tick(); //--> </script> Πρώτον το script είτε το βάλεις είτε όχι το ίδιο κάνει (πρώτον από όσα ξέρω μου φαίνεται λάθος δεν ειναι <script language="javascript"> αλλά <script type="text/javascript">) δεύτερον ότι είναι μέσα στο script είναι ως comment <----> και 3ον εγώ που το δοκίμασα δεν κάνει τίποτα εσένα σου κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Α ρε Nikos... 90% javascript ξέρεις είπες σε άλλο post σου..... Είσαι σίγουρος για αυτά που λες; Φίλε leonidas_fs, εδώ είσαι > <div id="ctdncell"> <div id="ctdntext">---</div> </div> <script language="JavaScript"> <!-- var cdtr=600; function tick() { var ccpt=((511-cdtr).toString(16)).substring(1,3); document.getElementById('ctdncell').bgColor=ccpt+ccpt+ccpt; document.getElementById('ctdntext').innerHTML=(cdtr==0?'Time is up.'(cdtr>=60)? (Math.floor(cdtr/60)+' min '):'')+(cdtr%60)+' sec'); if (cdtr>0) { cdtr--; if (cdtr<0) cdtr=0; setTimeout('tick()',(1500-((new Date())%1000))); }} tick(); //--> </script> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 μα όντως 90% βγάζω και δεν έχω δει πουθενά κάτι για το script το δεύτερο όντως έκανα λάθος μπερδεύτικα με την html για το script όμως μπορείς να μου πεις που το λέει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Οχι ρε παιδιά μια χαρα δουλεύει! το script το βρήκα ψιλο έτοιμο και το ψιλο-τροποποίησα ετσι οπως ήθελα. Παντως και μονο του μια χαρά δουλευει! edit : Φίλε Νίκο βάλτο στο μέσα στο Body της σελίδα σου, και μετά πάτα Προεπισκόπηση. Σίγουρα θα στο βγάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Οχι ρε παιδιά μια χαρα δουλεύει! το script το βρήκα ψιλο έτοιμο και το ψιλο-τροποποίησα ετσι οπως ήθελα. Παντως και μονο του μια χαρά δουλευει! edit : Φίλε Νίκο βάλτο στο μέσα στο Body της σελίδα σου, και μετά πάτα Προεπισκόπηση. Σίγουρα θα στο βγάλει. εκεί το έβαλα.. θα ξαναδοκιμάσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 90% βγάζεις;; Που βρε;; Τεσπα.. leonidas_fs, αυτό που πόσταρες δεν δουλεύει. έκανες κάποιες μικροαλλαγές και παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 90% βγάζεις;; Που βρε;; Τεσπα.. leonidas_fs, αυτό που πόσταρες δεν δουλεύει. έκανες κάποιες μικροαλλαγές και παίζει w3schools.com (και λέω με την πρώτη-δεύτερη γιατί μετά βγάζω 100? αφού έχει τα ίδια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 w3schools.com (και λέω με την πρώτη-δεύτερη γιατί μετά βγάζω 100? αφού έχει τα ίδια) Ααααα... πέστο ντε! uberalles, πάντα το είχα απορία, υπάρχει κάποιος λόγος που χρησιμοποιούνται αυτές οι γραμμές; > <!-- //--> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Έχω την εντύπωση dewn ότι σε πιο παλιούς explorer το έβλεπε ως commnet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.