Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για δοκιμαστικό site

A7X.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ωραίο είναι...

Έχω μόνο μία ένσταση: Το μαύρο φόντο - είναι κουραστικό λόγω της μεγάλης αντίθεσης με το λευκό των άρθρων. Ένα απαλό ντεγκραντέ γκρι ή κάποιο άλλο ανοιχτό χρώμα πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε Θέμη έχω να σου πώ ότι είσαι πάντα παρών στις ερωτήσεις μου :P Ευχαριστώ. Λές έ; Απλά το άσπρο μου φάνηκε λίγο ξενέρωτο για το είδος του site :P

Επίσης σου φαίνεται να φορτώνει λίγο αργά; δεν ξέρω ίσως είναι η ιδέα μου γιατί είμαι και ψήρας :P

Να σου κάνω μία πρόταση το cloudaccess γιατί δεν το βγάζεις να αγοράσεις κανένα φτηνό domain να είναι πιο εύκολο; (επίσης υπάρχει και το .tk που είναι free)

Επίσης σου φαίνεται να φορτώνει λίγο αργά; δεν ξέρω ίσως είναι η ιδέα μου γιατί είμαι και ψήρας :P

Κοίτα είναι λίγο αλλά για free server θα μπορούσε και χειρότερα... γενικότερα εγώ την πρώτη φορά δεν κατάλαβα κάτι έπρεπε να δω το com σου για να ξαναμπώ και να το παρατηρήσω... (στο Pc μου θέλει 5" περίπου)

ΌΧι θα αγοράσω domain επίσης θα το κάνω upgrade σε κανονικό site, όχι free δηλαδή. και εμένα 3-4 sec παίρνει όταν μπαίνω στην κεντρική πρώτη φορά μετά πάει πιο γρήγορα. Βεβαια έχω δεί και αλλου σε πιο μεγάλα site να θέλει περίπου τόσο. Θα πρέπε να με απασχολεί;

ΌΧι θα αγοράσω domain επίσης θα το κάνω upgrade σε κανονικό site, όχι free δηλαδή. και εμένα 3-4 sec παίρνει όταν μπαίνω στην κεντρική πρώτη φορά μετά πάει πιο γρήγορα. Βεβαια έχω δεί και αλλου σε πιο μεγάλα site να θέλει περίπου τόσο. Θα πρέπε να με απασχολεί;

Ούτε καν εγω δεν το παρατήρησα καν ίσως άμα έχεις πολύ συνεχόμενο traffic ίσως κόβει...

Ούτε καν εγω δεν το παρατήρησα καν ίσως άμα έχεις πολύ συνεχόμενο traffic ίσως κόβει...

Εννοείς αν έχω ταυτόχρονα πολλά παράθυρα ανοιχτά κτλ? η αμα είνια πολύς κόσμος μέσα ταυτόχρονα; το ότι θα έχω unlimited bandwidth παίζει ρόλο;

Εννοείς αν έχω ταυτόχρονα πολλά παράθυρα ανοιχτά κτλ? η αμα είνια πολύς κόσμος μέσα ταυτόχρονα; το ότι θα έχω unlimited bandwidth παίζει ρόλο;

Εννοώ αν είναι πολύς κόσμος μέσα ταυτόχρονα μέσα από όσο ξέρω το bandwidth είναι πόσα gb μπορούν να κατεβαίνουν από τους επισκέπτες το μήνα*... Από όσα έχω ακούσει από τους συμφορουμήτες είναι μούφα αυτό που λένε με το unlimited διότι δεν υπάρχει unlimited σκληρός δίσκος όμως δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει για το bandwidth και προσωπικά πιστεύω πως μία καλή εταιρία hosting δεν λέει μούφες λογικά κάτι παίζετε από πίσω χωρίς να σε επηρεάζει...

ΥΓ. όπως είπα δεν ξέρω πολλά δεν είμαι 100% σίγουρος γι' αυτά που λέω αν είναι κάποιος να με διορθώσει...

επίσης http://pagespeed.googlelabs.com/

Σκέφτομαι ότι ίσως φταίει το module slideshow που έχω πάνω πάνω... κάποιες φορές σκέφτομαι να το βγάλω και να κάνω κάτι αυτής της μορφής http://www.fightmagazine.com/ αλλά δεν ξέρω με ποιό τρόπο να κάνω την παράθεση των άρθρων τόσο τακτοποιημένη όπως εδώ... και όχι έτσι όπως είναι λίγο πιο κάτω στο site μου.

Σκέφτομαι ότι ίσως φταίει το module slideshow που έχω πάνω πάνω... κάποιες φορές σκέφτομαι να το βγάλω και να κάνω κάτι αυτής της μορφής http://www.fightmagazine.com/ αλλά δεν ξέρω με ποιό τρόπο να κάνω την παράθεση των άρθρων τόσο τακτοποιημένη όπως εδώ... και όχι έτσι όπως είναι λίγο πιο κάτω στο site μου.

Όλα τα widget κάνουν την σελίδα να καθυστερεί τώρα για να σε βοηθήσω με το πως να το φτιάξεις δεν ξέρω και 3ον ενημερωτικά πρόσεξα ότι στο widget σου όταν επιλέγεις τίτλο σου πετάει εικόνα όταν πατάς το βελάκι αλλάζει την εικόνα μα δεν μαρκάρει τον σωστό τίτλο...

Επίσης στην αρχική κάτω κάτω που έχει αυτό Gina Carano @ Greg Jacksons το readme τρώει το κείμενο

Όλα τα widget κάνουν την σελίδα να καθυστερεί τώρα για να σε βοηθήσω με το πως να το φτιάξεις δεν ξέρω και 3ον ενημερωτικά πρόσεξα ότι στο widget σου όταν επιλέγεις τίτλο σου πετάει εικόνα όταν πατάς το βελάκι αλλάζει την εικόνα μα δεν μαρκάρει τον σωστό τίτλο...

Επίσης στην αρχική κάτω κάτω που έχει αυτό Gina Carano @ Greg Jacksons το readme τρώει το κείμενο

Αυτό με το βελάκι το έφτιαξα αλλά το read me το κάνει συχνά αυτό και το φτιάχνω και παρόλα αυτα το ξανακάνει... γι αυτό θέλω κάτι πιο ... τακτικο στο layout...

Απλά το άσπρο μου φάνηκε λίγο ξενέρωτο για το είδος του site

Επίσης σου φαίνεται να φορτώνει λίγο αργά; δεν ξέρω ίσως είναι η ιδέα μου γιατί είμαι και ψήρας

Σε μαύρο βλέπω πολύ τα warez.

Στο δικό μου σύστημα ανοίγει σε 2.5 - 3 δευτ. περίπου (είναι χρόνος γρηγορότερος από το 50% περίπου των ιστότοπων)

Από τον τρόπο που φορτώνει, δεν είμαι και μάγος, μου φαίνεται ότι ο σέρβερ έχει PHP (cgi). Αυτό έχει σαν συνέπεια την μικρή καθυστέρηση στην αρχή, αλλά πίστεψέ με, εάν είναι όντως αυτό, είναι πολύ πιο ασφαλές από ότι με PHP (cli). Και για εμένα τουλάχιστον, η ασφάλεια παίζει μεγαλύτερο ρόλο από την ταχύτητα.

Εξ' άλλου οι παράγοντες που επηρρεάζουν την ταχύτητα είναι πολλοί. Δοκίμασε π.χ. να το ανοίξεις κατεβάζοντας torrent. Ή με άλλο πάροχο ίντερνετ.

Αυτό με το βελάκι το έφτιαξα αλλά το read me το κάνει συχνά αυτό και το φτιάχνω και παρόλα αυτα το ξανακάνει... γι αυτό θέλω κάτι πιο ... τακτικο στο layout...

Άλλαξέ το από το CSS ή βάλτο στη δεξιά πλευρά. Μπορεί να δείχνει καλύτερα...

Το χάλασες τελείως τώρα με αυτό το Flexible Sticky FrontPage... fear.png

Κάνω δοκιμές :P

Δεν έχω ιδέα απο CSS και δεν ξέρω πως να το βγάλω... θα προτιμούσα 1000 φορές να γράφει απλά read more...

Edit: Τελικά κατάφερα να φτιάξω λίγο το read more απο το CSS - αν και άσχετος :P- και είναι λίγο πιο τακτοποιημένο

Τελικά κατάφερα να φτιάξω λίγο το read more απο το CSS

Πολύ καλύτερο. Αυτό το μαύρο φόντο συνεχίζει να με κουράζει, αλλά αυτό είναι μόνο η δική μου προσωπική άποψη...

Μείωσα απο 6 σε 3 τα θέματα που απεικονίζει το πάνω slideshow και τώρα φαίνονται μεν λιγότερα αλλά είναι πιο όμορφα νομίζω και λόγω της μείωσης των εικονών μάλλον φορτώνει και πιο γρήγορα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...