Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να βαλω ιντερνετ στο κινητο ?

Mirkas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γίνε λίγο πιο αναλυτικός για να βοηθήσουμε.

τι εταιρία έχεις ή τι προτιμάς;

έχεις συμβόλαιο-κάρτα;

για τι χρήση το θέλεις το ιντερνετ;

υπάρχουν διάφορα πακέτα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον,εχω cosmote με καρτα και το ιντερνετ το θελω για οταν δεν ειμαι σπιτι και δεν μπορω να εχω προσβαση μεσω wi-fi δηλαδη θελω να το χρησιμοποιω 1-2 ωρες την ημερα

Δεν έχει να κάνει με την ώρα, αλλά με τί σελίδες μπαίνεις (πόσα δεδομένα κατεβαίνουν). Για mail και λίγο insomnia είναι ΟΚ, αν βλέπεις youtube δεν φτάνουν ούτε για καλημέρα. Εγώ έχω Galaxy S (android όπως το δικό σου), και κάθε μέρα βλέπω mail τουλάχιστον 2-3 φορές από την εφαρμογή gmail, πολύ ινσομνια από την εφαρμογή tapatalk, και καμιά σελίδα άσχετη που και που, και μου φτάνουν. 

Επίσης έχει διαφορά αν βλέπεις την πλήρη σελίδα ή την "mobile version" (αν διαθέτει τέτοια η σελίδα), όπςω και ο browser που θα χρησιμοποιήσεις. Πχ ο Opera Mini κάνει πολύ μεγαλύτερη συμπίεση στις σελίδες από τους άλλους browsers, άρα καταναλώνει λιγότερα kb. Εγώ πάντως είμαι με stock browser γιατί μου αρέσει.

ρε παιδια το ταπα δεν με βγαζει το φορουμ η δεν αναγωριζει τον κωδικο που εχω για εδω

Πολλοί εδώ μέσα έχουν αναφέρει παρόμοιο πρόβλημα.

Σ' εμένα ευτυχώς μετά από αλλαγή rom επαναφέροντας την εφαρμογή με Titanium backup, το forum συνέχισε να υπάρχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...