Mirkas7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Εχω το Xperia x10 και θελω να μπαινω ιντερνετ και χωρις wi-fi,πως γινεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 γίνε λίγο πιο αναλυτικός για να βοηθήσουμε. τι εταιρία έχεις ή τι προτιμάς; έχεις συμβόλαιο-κάρτα; για τι χρήση το θέλεις το ιντερνετ; υπάρχουν διάφορα πακέτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirkas7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Λοιπον,εχω cosmote με καρτα και το ιντερνετ το θελω για οταν δεν ειμαι σπιτι και δεν μπορω να εχω προσβαση μεσω wi-fi δηλαδη θελω να το χρησιμοποιω 1-2 ωρες την ημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δες εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirkas7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 θα ηθελα να κανω αλλη μια ερωτηση,τα 60MB ποση ωρα περιπου ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δεν έχει να κάνει με την ώρα, αλλά με τί σελίδες μπαίνεις (πόσα δεδομένα κατεβαίνουν). Για mail και λίγο insomnia είναι ΟΚ, αν βλέπεις youtube δεν φτάνουν ούτε για καλημέρα. Εγώ έχω Galaxy S (android όπως το δικό σου), και κάθε μέρα βλέπω mail τουλάχιστον 2-3 φορές από την εφαρμογή gmail, πολύ ινσομνια από την εφαρμογή tapatalk, και καμιά σελίδα άσχετη που και που, και μου φτάνουν. Επίσης έχει διαφορά αν βλέπεις την πλήρη σελίδα ή την "mobile version" (αν διαθέτει τέτοια η σελίδα), όπςω και ο browser που θα χρησιμοποιήσεις. Πχ ο Opera Mini κάνει πολύ μεγαλύτερη συμπίεση στις σελίδες από τους άλλους browsers, άρα καταναλώνει λιγότερα kb. Εγώ πάντως είμαι με stock browser γιατί μου αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirkas7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 οκ ευχαριστω φιλε για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilfish Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 εγώ που μπαίνω πολύ στο fb από το κινητό και στο chat του fb τα 60 με φτάνουν και με παραφτανουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 επίσης κοίτα και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 ρε παιδια το ταπα δεν με βγαζει το φορουμ η δεν αναγωριζει τον κωδικο που εχω για εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 ρε παιδια το ταπα δεν με βγαζει το φορουμ η δεν αναγωριζει τον κωδικο που εχω για εδω Πολλοί εδώ μέσα έχουν αναφέρει παρόμοιο πρόβλημα. Σ' εμένα ευτυχώς μετά από αλλαγή rom επαναφέροντας την εφαρμογή με Titanium backup, το forum συνέχισε να υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δες εδώ φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.