thanasisgnr Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Γεια σας παίδες έκανα Update το bit Torrent και έχω ένα πρόβλημα … όταν είναι ανοικτό το bit torrent δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα στο Mozilla και τον explorer (αυτό γινόταν και στο προηγούμενο bit Torrent αλλά έστω και αργά άνοιγαν οι σελίδες, τώρα τίποτα )αυτο συμβαινει και οταν κατεβαζει με μικρη ταχυτητα. Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση το προηγούμενο αλλά δεν το έβρισκα. Μήπως παίζει καμία ρύθμιση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dspug7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Γεια σας παίδες έκανα Update το bit Torrent και έχω ένα πρόβλημα … όταν είναι ανοικτό το bit torrent δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα στο Mozilla και τον explorer (αυτό γινόταν και στο προηγούμενο bit Torrent αλλά έστω και αργά άνοιγαν οι σελίδες, τώρα τίποτα )αυτο συμβαινει και οταν κατεβαζει με μικρη ταχυτητα. Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση το προηγούμενο αλλά δεν το έβρισκα. Μήπως παίζει καμία ρύθμιση ; να υποθεσω οτι εχεις firefox 4; και σε μενα γινεται αυτο αλλα απο τοτε που εκανα αναβαθμιση το firefox. οταν ημουν σε 3.6 και κατεβαζα με φουλ ταχυτητα αργουσαν να ανοιξουν οι σελιδες αλλα ανοιγαν. τωρα δεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisgnr Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Oχι το firefox3.6 εχω ... αλλα εχω το νεο Bit Torrent ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.