Προς το περιεχόμενο

Ρυθμίσεις συστήματος Windows 7, από προηγούμενο install

atssssss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έκανα format στον υπολογιστή μου (Windows 7 Ultimate 64) και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να ανακτήσω κάποιες από τις ρυθμίσεις του συστήματος (όπως πχ το δίκτου που άνηκε, τι μοιραζότανε κλπ)...

Για τα προγράμματα τα περισσότερα τα έχω πάρει από το application data...

Χίλια ευχαριστώ

Δημοσ.

Ίσως να σου κάνει το Windows easy transfer αλλά δε θα στο συνιστούσα. Από παλαιότερη εμπειρία που έχω με το αντίστοιχο πρόγραμμα που έχουν τα XP, μεταφέρονται και κλειδιά του μητρώου κάτι που μπορεί να σου χαλάσει τη νέα εγκατάσταση. Καλύτερα να τα φτιάξεις όλα από την αρχή για να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που έκανες format δίχως να έχεις φυλάξει τίποτε πριν, είναι αδύνατη η επαναφορά οποιασδήποτε ρύθμισης.

Δημοσ.

Nikomas έχω κρατήσει τα πάντα....

:)

Απλά δεν ξέρω ποιά είναι τα αρχεία για ρυθμίσεις συστήματος χωρίς να χαλάσω την εγκατάσταση...

Π.χ. όλα τα προγραμματά τα ανέκτησα στο full, από το application data τους...

Δημοσ.

Nikomas έχω κρατήσει τα πάντα....

:)

Απλά δεν ξέρω ποιά είναι τα αρχεία για ρυθμίσεις συστήματος χωρίς να χαλάσω την εγκατάσταση...

Π.χ. όλα τα προγραμματά τα ανέκτησα στο full, από το application data τους...

Όταν λες έχω κρατήσει τα πάντα....

εννοείς και αντίγραφο της registry?

Οι ρυθμίσεις δικτύου εκεί καταγράφονται και όχι σε αρχείο.

ΠΧ.

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ComputerDescriptions]

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\WorkgroupCrawler]

[HKEY_USERS\S-1-5-21-*************-+++++++++++-############-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ComputerDescriptions]

[HKEY_USERS\S-1-5-21-*************-+++++++++++-############-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\WorkgroupCrawler]

Δημοσ.

Χε το format δεν το εννοώ με την πραγματική έννοια, αλλά με την έννοια έβαλα καινούργια windows...

Τον σκληρό που έιχα πάνω πριν, τον έχω αυτούσιο :)

Δημοσ.

Χε το format δεν το εννοώ με την πραγματική έννοια, αλλά με την έννοια έβαλα καινούργια windows...

Τον σκληρό που έιχα πάνω πριν, τον έχω αυτούσιο :)

Ξεκίνα με το σύστημα που έχει ο παλιός σκληρός, τρέξε το regedit.exe από το Run και κάνε εξαγωγή με δεξί κλικ των εγγραφών [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ComputerDescriptions] και [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\WorkgroupCrawler]. Θα δημιουργηθούν 2 αρχεία .reg στη θέση και με το όνομα που θα ορίσεις.

Στη συνέχεια ξεκίνα πάλι με το νέο σκληρό, κάνε το ίδιο με το regedit.exe (για backup σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά), κάνε επεξεργασία των αρχείων .reg που δημιούργησε η εξαγωγή από τον παλιό σκληρό έτσι ώστε να παραμείνουν όσες αναφορές σ' ενδιαφέρουν και να διαγραφούν όσες δεν ταιριάζουν στο νέο σύστημα (πχ. αλλαγή ονόματος υπολογιστή δικτύου) και τέλος διπλό κλικ στα αρχεία αυτά για συγχώνευση στο νέο μητρώο. Αν κάτι δεν πάει καλά, διαγράφεις τις αναφορές στο μητρώο και συγχωνεύεις τις παλιές αναφορές που εξήγαγες για backup.

Αυτά για τα δεδομένα που σχετίζονται με το δίκτυο, για ό,τι άλλο σ' ενδιαφέρει στη συνέχεια ................

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...