jmjyiannis Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 γεια σας παιδες. σας παρακαλώ πείτε μου μια γνώμη. έχω έναν Asus f3jc (http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3393&Review=Asus+F3Jc) από τον Δεκέμβρη του 2006. Εχω επάνω τα μαμίσια XP και συνήθως τα προγράμματα που δουλεύω είναι πολύ chrome, firefox +extensions, photoshop, total commander. security suite: Avira. το προβλημα μου?? απίστευτη κατανάλωση πόρων. το 1GB του μηχανήματος δε φτάνει με τίποτε! δε μπορω να καταλάβω τι φταίει και με 2-3 παραθυρα σε chrome και 2 σε firefox, η κατάσταση είναι δραματική. γύρω στα 57 processes συνήθως. κανένα παραξενο skin se chrome η firefox. τι να κοιταξω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 και εγω εχω xp και 1 gb ram. μετα απο επανεκκινηση και χωρις ασυρματο συνδεδεμενο εχω περιπου 520MB ελευθερα και 52 διεργασιες. με 2 παραθυρα ffox και 5-6 σελιδες ανοιχτες πεφτω στα 350ΜΒ ελευθερα. αλλα δε με καθυστερει ιδιαιτερα. εσενα δηλαδη μηδενιζει τελειως η ram και δουλευεις με cache στο σκληρο? 1oν θα ελεγα να μπεις στη διαχειριση διεργασιων με ffox και chrome ανοιχτα και κανε μια ταξινομηση στις διεργασιες με βαση τη καταναλωση ραμ να εχεις μια εικονα. ισως καποια αλλη διεργασια σου κατατρωει τη ραμ και απλα οι browsers μενουν με οτι περισσευει. επισης αν θες φτιαξε ενα καινουργιο προφιλ στο ffox και δες αν εχεις τοσο μεγαλη δεσμευση ραμ. για να φτιαξεις ενα νεο προφιλ πας εναρξη-εκτελεση (με το ffox κλειστο) και βαζεις την εντολη firefox.exe -ProfileManager στο παραθυρακι που ανοιγει βλεπεις το τρεχων προφιλ σου και ενα default. πας δημιουργια προφιλ και βαζεις ενα νεο ονομα πχ testprofile και ετοιμος. στο νεο ffox θα ειναι αγνος και αμολυντος χωρις προσθετα και επεκτασεις. δες τωρα με κανονικη χρηση αν εχεις τοση δεσμευση πορων εννοειται δε χανεις το παλιο σου προφιλ βρισκεται εδω... %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\ και αν θες να επαναφερεις το παλιο παλι απο εδω firefox.exe -ProfileManager κανεις ενα κλικ στο παλιο προφιλ σου και πατας εκκινηση.. προσοχη στο κουμπι ''διαγραφη προφιλ'' μη κανεις καμια ζημια...καταλαβαινεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.