Προς το περιεχόμενο

Cyta τι γνωριζετε γι αυτην

nazlos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα εχω forthnet 2play εδω κ 2 χρονια σχεδον κ δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα μονο μερικες φορες το internet δεν τραβαγε...Αλλα στις εποχες που ζουμε κ με τα πολλα προγραμματα κ εταιριες που υπαρχουν ψαχνεις για το πιο φθηνο κ το καλυτερο που συμφερει!Mε forthnet 2play πληρωνω 40 ευρω με πηραν απο την cyta

απεριοριστα σταθερα υπεραστικα κ 80 σε κινητα κ 4 mbps internet με 25 ευρω τωρα το θεμα ειναι αμα ειναι αξιοπιστη η κυρια Cyta στο ιντερνετ κ στην τηλεφωνια.Για την επαρχχια εχω ακουσει πολυ καλα λογια αλλα αλλες γραμμες εκει σε πληθος κ αλλες εδω.Αν εχει κανεις cyta ή εχει ακουσει ας με διαφωτησει.Να συμπληρωσω οτι η ταχυτητα της forthnet δε μου εχει ξεπερασει ποτε τα 7-8 mbps.Τα 4 που μου προσφερει η cyta πιστευω μου ειναι αρκετα για να σερφαρω κ να δω την μπαλιτσα μου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άποψη μου γενικά είναι οτι, ο,τι δουλεύει δεν το πειράζουμε. Είχα forthnet απο το 2004, τα προβλήματα κυρίως με την ταχύτητα στο ιντερνετ που απο 19 που κλείδωνα μέχρι πριν 10 μήνες γίναν 9 τους τελευταίους μήνες και η αιτιολογία ήταν οτι γίναν εργασίες για να είναι πιο γρήγορο το ιντερνετ στην περιοχη μου (!) ναι όπως το ακούσατε! Αλλα και τον τελευταία μήνα μετά τις 12 το βράδυ ουσιαστικά δεν είχα ιντερνετ, όλα τα λαμπάκια κανονικά αναμμένα, κλειδωμένος στα 9kbps αλλά δεν πήγαινε βήμα. Μετά απο πολλές επικοινωνίες δεν μπορούσαν να μου το λύσουν και μεταφέρθηκα σε cyta. Δεν το έχω μετανιώσει, ταχύτητα πλέον κλειδώνω στα 13-14 και απο ποιότητα τηλεφώνου δεν έχω παράπονο. Βέβαια τα μόνα τηλέφωνα που παίρνω είναι όταν παραγγέλνω να φάω άρα γι αυτό δε μπορώ να σε βοηθήσω.

Επίσης εξυπηρετηκότατοι στα τηλέφωνα. Α! Και πιάνεις αμέσως άνθρωπο να μιλήσεις.

Άποψη μου γενικά είναι οτι, ο,τι δουλεύει δεν το πειράζουμε. Είχα forthnet απο το 2004, τα προβλήματα κυρίως με την ταχύτητα στο ιντερνετ που απο 19 που κλείδωνα μέχρι πριν 10 μήνες γίναν 9 τους τελευταίους μήνες και η αιτιολογία ήταν οτι γίναν εργασίες για να είναι πιο γρήγορο το ιντερνετ στην περιοχη μου (!) ναι όπως το ακούσατε! Αλλα και τον τελευταία μήνα μετά τις 12 το βράδυ ουσιαστικά δεν είχα ιντερνετ, όλα τα λαμπάκια κανονικά αναμμένα, κλειδωμένος στα 9kbps αλλά δεν πήγαινε βήμα. Μετά απο πολλές επικοινωνίες δεν μπορούσαν να μου το λύσουν και μεταφέρθηκα σε cyta. Δεν το έχω μετανιώσει, ταχύτητα πλέον κλειδώνω στα 13-14 και απο ποιότητα τηλεφώνου δεν έχω παράπονο. Βέβαια τα μόνα τηλέφωνα που παίρνω είναι όταν παραγγέλνω να φάω άρα γι αυτό δε μπορώ να σε βοηθήσω.

Επίσης εξυπηρετηκότατοι στα τηλέφωνα. Α! Και πιάνεις αμέσως άνθρωπο να μιλήσεις.

Εγω θα παρω το πακετο με τα 4 kbps λογω χρηματων ετσι κ αλλιως δεν πιστεω να χρειαζεται παραπανω...

πολύ καλή λύση κι αρκετά οικονομική, κι εγώ αν δω στο μέλλον πως πέφτει η ταχύτητα θα πάρω το πακέτο των 8. μεγάλη υπόθεση να πληρώνεις ανάλογα με το τι σου προσφέρουν

Εγώ για την ώρα δε θα πήγαινα στη CYTA. Στο τέλος της μέρας δεν είναι τόσο οικονομική για αυτά που προσφέρει, αλλά όντως η διαβάθμιση των πακέτων μετράει στα συν της. Αυτό που πρέπει να δεις είναι τα πακέτα της τηλεφωνίας πριν αποφασίσεις. Μη γλυτώσεις χρήματ από το δίκτυο και τα δώσεις σε τηλέφωνα, τσάμπα ο κόπος και το ρίσκο να αλλάξεις πάροχο.

Εγώ για την ώρα δε θα πήγαινα στη CYTA. Στο τέλος της μέρας δεν είναι τόσο οικονομική για αυτά που προσφέρει, αλλά όντως η διαβάθμιση των πακέτων μετράει στα συν της. Αυτό που πρέπει να δεις είναι τα πακέτα της τηλεφωνίας πριν αποφασίσεις. Μη γλυτώσεις χρήματ από το δίκτυο και τα δώσεις σε τηλέφωνα, τσάμπα ο κόπος και το ρίσκο να αλλάξεις πάροχο.

Τα τηλεφωνα ειναι τα ιδια απεριοριστα σταθερα υπεραστικα κ 80 σε κινητα ενω η φορθνετ εδινε 60!Το θεμα ειναι αμα εχει διακοπες το τηλ δε με ακουνε κλπ πχ στις αρχες οταν εβαλα φορτθνετ ειχα προβληματα μου το ειχαν πει κιολας αλλα εφτιξαν μεσα σε 2-3 μερες.Τωρα αυτα με ενδιαφερουν με βαση τα τηλεφωνα,κ με το δικτυο φυσικα να μην εχω διακοπες ουτε εκει ουτε κ χαλια ταχυτητα,το μονο που κανω στο pc κ θελω καμποση ταχυτητα ειναι που βλεπω μπαλα πιστευω με τα 4 θα ειμαι κομπλε εσεις τι λετε?Αλλα το ολο θεμα ειναι η αξιοπιστια γι αυτο κ ρωτατ κιολασ :-D

Για την αξιοπιστία καλύτερα να μιλήσει κάποιος που έχει βάλει CYTA και ξέρει καλύτερα, αν και με 4mb να έχεις και μπάλα και να κάνεις τη δουλειά σου, μάλλον οριακά είναι και μερικές φορές μπορεί να έχει προβλήματα. Όσον αφορά το τηλέφωνο, αφού το θεωρείς και σημαντικό έχε στο μυαλό σου ότι στη CYTA παίζεις με VoIP, δηλαδή νο ιντερνετ νο phone, και νο ρεύμα νο phone.

Με τα 80 λεπτά σε κινητά πόσο σου βγαίνει το πακέτο;

Για την αξιοπιστία καλύτερα να μιλήσει κάποιος που έχει βάλει CYTA και ξέρει καλύτερα, αν και με 4mb να έχεις και μπάλα και να κάνεις τη δουλειά σου, μάλλον οριακά είναι και μερικές φορές μπορεί να έχει προβλήματα. Όσον αφορά το τηλέφωνο, αφού το θεωρείς και σημαντικό έχε στο μυαλό σου ότι στη CYTA παίζεις με VoIP, δηλαδή νο ιντερνετ νο phone, και νο ρεύμα νο phone.

Με τα 80 λεπτά σε κινητά πόσο σου βγαίνει το πακέτο;

no ρευμα no phone?μμμμμμμμ 25 ευρω μου το ειπε....

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ποια η πιθανότητα να κοπει το ρευμα; Και πόσο κακο μπορει να γίνει αν μείνει καποιος για 1-2 ωρες το χρόνο χωρίς τηλέφωνο όταν θα πέσει το ρευμα στο σπίτι;

Δε ξέρεις πως είναι τα ηλεκτρικά του καθένα. Έχω αρκετούς γνωστούς που κάθε τόσο έχουν ένα θεματάκι με το ρεύμα επειδή ο ηλεκτρολόγος ήταν "μάστορας".... φαντάσου πόσο σπαστικό θα είναι κάθε τόσο εκεί που μιλάς να κόβεται και να σου πέφτει και να είσαι και στο σκοτάδι :)

Ίσως να μην είναι τόσο κρίσιμο αλλά είναι σημαντικό και μακάρι να δώσουν κάποια στιγμή την δυνατότητα να μπορεί κάποιος να επιλέξει αν θέλει pots ή VoIP, όπως και να ξεκλειδώσουν τον router.

• Super Moderators

γνωρίζουμε ότι είναι πιταρισμένα τα κυκλώματά της με εξωτερικό και χρειάζονται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αναβάθμιση...

Μου τηλεφωνήσανε στην δουλειά από την Cyta για να μου προτείνουν κάποιο πακέτο τους, κάθε εξήντα δευτερόλεπτα η φωνή της τηλεφωνήτριας διακοπτόταν από έναν ηλεκτρονικό θόρυβο "βζουνννν".

Τηλεφωνώντας σε φίλους που έχουν Cyta έχω ακούσει "ο συνδρομητής Cyta που καλέσατε έχει το τηλέφωνό του απενεργοποιημένο" το τηλέφωνο ήταν ON απλά η Cyta έχασε την κλήση.

Σε άλλη περίπτωση η ομιλία ήταν δύσκολη λες και δεν είχα σήμα στο κινητό μου, όμως αποδείχτηκε ότι η Cyta δεν είχε σήμα.

Δεν με έχει πείσει ακόμη 100% για τις υπηρεσίες της αν και οι τιμές της είναι καλές.

[μένω επαρχία, το τι θα γίνει στην Αθήνα δεν μπορώ να το ξέρω]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...