NitromanseR Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους.. Έχω ένα PC εδώ και 2+ χρόνια και σκέφτομαι να το κάνω μια μικρή αναβάθμιση (κυρίος στη κάρτα γραφικών). Το PC μου είναι το εξής: MoΒo: ASUS M3A32-MVP Deluxe CPU: AMD Phenom x4 9850 Black Edition GPU: ATI Radeon HD 4870 - 512MB RAM: Kingston 2x2GB - DDR2 Είμαι αρκετά ικανοποιημένος ακόμη και τώρα από το PC μου (το χρησιμοποιώ βασικά για gaming) αλλά σκεφτόμουν αν θα άξιζε να πάρω μια ακόμη ATI και να πάω σε Crossfire, αξίζει? Πόσο παραπάνω κερδίζω σε επίδωση, επίσης πρέπει να πάρω ακριβώς ίδια μάρκα ή να είναι τα ίδια MB? Πιστεύω οτι γενικά το PC "αντέχει" καλά ακόμη, τι γνώμη έχετε εσείς? Και bonus 2 ερωτησούλες! Όταν ανοίγω διάφορα προγράμματα και gadgets για να δω τις επιδόσεις του PC μου (πχ CPU-Z, gadget για το πως τρέχει ο επεξεργαστής) μου βγάζει οτι επεξεργαστής μου έχει 3 cores, γιατί αυτό? Επίσης έχω ένα laptop Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5535 και έχει 2GB RAM, έχω και ένα παλιό που (δε θυμάμαι ακριβώς μάρκα τώρα) που του έχει καεί η MoBo και πάει για πέταμα, μπορώ να του βάλω στο Fujitsu τη RAM του χαλασμένου? Παίζει να έχει προβλήματα συμβατότητας επειδή πιθανόν δεν είναι ίδια ακριβώς μάρκα της RAM? Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 παρε απο 6850 και πανω ,κατα τα αλλα μια χαρα συστημα εχεις. αν και για μενα η 4870 δεν ειναι και καρτα για αναβαθμιση, σε ποιο παιχνιδι σου εβγαλε προβλημα και σε τι αναλυση? παιξε σε πιο χαμηλη αναλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NitromanseR Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Πρώτον ευχαριστώ για την απάντηση... Δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά επειδή από οτι βλέπω τα καινούρια παιχνίδια την έχουν ως recommended έλεγα αν θα άξιζε να πάρω άλλη μια για crossfire ή να πάρω καινούρια όταν χρειαστεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μάλλον το δεύτερο Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.