localy Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 εχω ενα ρουτερακι και εχω πανω σε αυτο ενα access point το οποιο μειραζω νετ ασυρματα αλλα θελω να επεκτηνω λιγο το σημα του δικτυου.το access point το εχω ριξει πανω σε ενα switch και το switch sto router.αν βαλω ενα ακομα access point και το ριθμισω σαν repeater και το βαλω σε ενα μερος αλλου για να δυναμωσω το σημα θα πρεπει να το εχω συνδεσει και στο ρουτερακι? η οχι?θα το setaro με καλωδιο δικτυου λογικα και θα ειναι οκ μετα ετσι? τα τερματικα θα σινδεονται στο repeater και ο repeater πανω στο accesspoint και θα ειναι οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μόνο σε πρίζα το συνδέεις, μετά που θα το ρυθμίσεις σαν repeater, και είσαι έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
localy Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μόνο σε πρίζα το συνδέεις, μετά που θα το ρυθμίσεις σαν repeater, και είσαι έτοιμος. δεν θα χρειαστει να το συνδεσω τιποτα με καλωδιο ετσι?θα το συνδεσω μια φορα να δωσω ιδιο encrption kai ssid και μετα ρευμα και ειμαι οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Θα το συνδέσεις μια φορά να το γυρίσεις σε range extender/repeater/universal repeater (το ίδιο πράγμα είναι), θα το βάλεις να σκανάρει για δίκτυα και θα κάνεις τη σύνδεση στο δικό σου δίνοντάς το wireless key που έχεις βάλει. Μετά τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 αρκει σιγουρα αυτο που εχεις να μπορει να παιξει σαν Repeater.αν ειναι απλο access point πρεπει να συνδεθει με καλωδιο ethernet πχ πανω στο switch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.