dimitra_m Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σας, Στα πλαίσια εργασίας, έχω να κάνω ένα πρόγραμμα σε java το οποίο να διαχειρίζεται το ηλεκτρονικό κλείσιμο ραντεβού σε ιατρείο. Με την εισαγωγή των στοιχείων του πελάτη όλα καλά, δεν ξέρω όμως πώς να υλοποιήσω τις διαθέσιμες ημερομηνίες και ώρες του ιατρείου. Υπάρχει κάτι έτοιμο που μπορώ να το εισάγω στην java(πχ calendar) ή θα πρέπει να κάνω δικούς μου πίνακες κλπ κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virxen75 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σας, Στα πλαίσια εργασίας, έχω να κάνω ένα πρόγραμμα σε java το οποίο να διαχειρίζεται το ηλεκτρονικό κλείσιμο ραντεβού σε ιατρείο. Με την εισαγωγή των στοιχείων του πελάτη όλα καλά, δεν ξέρω όμως πώς να υλοποιήσω τις διαθέσιμες ημερομηνίες και ώρες του ιατρείου. Υπάρχει κάτι έτοιμο που μπορώ να το εισάγω στην java(πχ calendar) ή θα πρέπει να κάνω δικούς μου πίνακες κλπ κλπ? θα γίνει με χρήση βάσης δεδομένων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santeron Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Υποθέτω ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε βάσεις δεδομένων. Υπάρχει το Java Calendar και κάποια παραδείγματα εδώ. Η προσέγγιση πιστεύω πρέπει να είναι να φτιάξεις ένα αντικείμενο ΗμερολόγιοΡαντεβού που να δέχεται αντικείμενα Ραντεβού όπου το κάθε αντικείμενο ραντεβού θα αποτελείται από πελάτη και στοιχεία του ραντεβού (ημ/νια, ώρα, διάρκεια, λόγος επίσκεψης κτλ.). Δοκίμασε να δεις τι μπορείς να κάνεις και εδώ είμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.