Προς το περιεχόμενο

νεος ssd

mi26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα,

σκέφτομαι να αναβαθμίσω το μηχάνημά μου με την αγορά και τν εγκατάσταση ενός ssd.

Η ερώτησή μου είναι η εξής. έχω την μητρική κάρτα ASUS P7H55-M και θέλω να πάρω το δίσκο OCZ Vertex 2 Series MLC (http://www.multirama.gr/products/product?pid=0546582&catid=020801). Θα έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση του δίσκου; Η μητρική λέει υοστηρίζει SATA 3.0 Gb/s ports. Επίσης αυτό το δίσκο που σκέφτομαι να πάρω γιατί το βρίσκω αρκετά φτηνότερο στα multirama;

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι, πολύ στριμοκωλιά, αν σκεφτούμε ότι τα win7 θα πιάσουν σχεδόν 15GB...

Δημοσ.

εμένα τα 40 μου φάνηκαν αρκετά για τα windows και τα προγράμματα που έλεγα να βάλω. τώρα ας πούμε τα Program files μου με πολυ σαβουρα μέσα είναι 15G. και από τιμή ο 40αρης είναι καλός, και ταχύτητα καλή αλλά και το οτι ο vertex 2 είναι δοκιμασμένος. μέχρι 150 ευρώ έψαχνα κάτι, όχι με μεγαλη χωρητικότητα..έχετε να προτεινετε κάτι;

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω, και μακάρι να μη χρειαστείς παραπάνω χώρο.

Που και να χρειαστείς δηλαδή δε θα έχει έρθει η συντέλεια του κόσμου, για όλα υπάρχουν λύσεις.

Δημοσ.

Sandforce based ssd ειναι,δεν νομιζω να εχεις θεμα με σταθεροτητα-αποδοση.Απο firmware update δεν ξερω τι παιζει με την Exceleram.Αν δεν σου χρειαζονται πραγματικα τα 120 GB εγω θα ελεγα να κοιταζες σε κατι πιο σιγουρο(OCZ,Corsair).Οχι οτι αυτος δεν θα ειναι αλλα για 100% σιγουρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...