Προς το περιεχόμενο

O/C 1055t & ECS A890GXM-A 890GX Black Series(V1.0)

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια τωρα που πηρα τον ssd αποφασισα να κανω o/c...θελω να τον παω στα 3,8-4..ειναι ευκολο?ειμαι λιγο μυρωδιας ομως..ειχα προσπαθησει με τα προηγουμενα μου παρτς αλλα τπτ..εφταιγαν αυτα εφταιγα κ εγω..οποτε @...

το συστημα μου αποτελειται απο:

cpu: 1055t

mb:ECS A890GXM-A 890GX Black Series(V1.0)

ram: 2x http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555824 (τρεχουν στα 1066 ομως)λογικα με το o/c θα φτιαξει εε?και τρεχουν σε unganged mode..

psu: Thermaltake Toughpower Cable Management 750W

αυτα!!οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη..αν καποιος εχει παρομοιο συστημα..make my life easier!!:D...ευχαριστω!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

λοιπον εχω την hyper 212+ με 2 noiseblocker σε push/pull με θερμοκρασιες σε idle 21 και full 35 με το intelburntest..σπανια...χαχαχα!!!την πηρα 60€ με σκοπο να την αλλαξω μολις βγουν οι am3+...δεν θα κανουμε δουλιτσα λετε?Bios εχω το τελευταιο...δεν υπαρχει αλλο..τι φωτο θελετε?

Μνημες εχω αυτες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555824

2 απ αυτες!οι οποιες προς το παρον τρεχουν στα 1066...μπορουμε να τις παμε στα 1600?αυτα τι ταχυτητα θα μου δωσουν που μου δινεις?

δηλαδη 8-8-8-24 1,65v?επειδη δινει 7-7-7-24...δεν παιζει να τα πιασουμε?τωρα εχει 7-7-7-16 στα 1066

το παροδικη τυφλωση που κολλαει?:D

Yeap - 8-8-8-24 @ 1,65v! Ξεκίναμε με τις μνήμες χαλαρές - για να έχουμε ευκολότερο έλεγχο αν δεν είσαι stable. Αν δούμε ότι όλα πηγαίνουν καλά, τις ξανασφίγγουμε ;)

Σορρυ αλλα Ειμαι μυρωδιας....:)

Σορρυ αλλα Ειμαι μυρωδιας....:)Θα το κοιτάξω...

λοιπον εβαλα το cpu frequency στο manual και μου εβγαλε αυτα..

img0271dz.jpg

Το ht frequency Μου εβγαζε κατι volt να αλλαξω!!!ειναι δυσκολο ρε γμτ....το 200 παλι δεν αλλαζει!!!

Μην το πάρεις στραβά - με τα πλήκτρα + - προσπάθησες; Ή επίσης δίνοντας κατευθείαν τιμές από το αριθμητικό; Αν δεν αλλάξουμε το 200 - δουλειά δεν γίνεται :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...