Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με 2 δίκτυα...

marpav

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα αν καποιος γνωριζει, μια βοηθεια. Εχω μια γραμμη με mpls vpn over adsl και βλέπω τα καταστηματα και παιζω terminal σε server. Εβαλα και μια γραμμη adsl για internet. Και τα δυο router πανε πάνω στο switch οπως και τα pc.

Το θέμα μου ειναι οτι το internet μου κρεμαει 2-3 φορες μεσα σε μια ωρα για κανα 5λεπτο και εχω προβλημα ιδιως οταν θελω να μπω απο το σπιτι. Εχω δοκιμασει μεχρι και 2 καρτες δικτυου, ειτε πανω στο switch και οι δυο ειτε η μια στο switch και η αλλη στο adsl modem/router, τα ιδια αποτελεσματα 2-3 φορες στην ωρα ή το 2ωρο internet γιοκ.Καποια βοηθεια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά καλησπέρα αν καποιος γνωριζει, μια βοηθεια. Εχω μια γραμμη με mpls vpn over adsl και βλέπω τα καταστηματα και παιζω terminal σε server. Εβαλα και μια γραμμη adsl για internet. Και τα δυο router πανε πάνω στο switch οπως και τα pc.

Το θέμα μου ειναι οτι το internet μου κρεμαει 2-3 φορες μεσα σε μια ωρα για κανα 5λεπτο και εχω προβλημα ιδιως οταν θελω να μπω απο το σπιτι. Εχω δοκιμασει μεχρι και 2 καρτες δικτυου, ειτε πανω στο switch και οι δυο ειτε η μια στο switch και η αλλη στο adsl modem/router, τα ιδια αποτελεσματα 2-3 φορες στην ωρα ή το 2ωρο internet γιοκ.Καποια βοηθεια?

Δες για αρχή τα στατιστικά της ADSL γιατί μπορεί να είναι θέμα κακής ποιότητας γραμμής.

Εάν δεν είναι πρέπει να κοιτάξεις το ίδιο το modem ή το switch για κάποια θέματα...

Το modem και η γραμμη ειναι οκ τα εχω τσεκαρει, δεν εχει αποσυνδεσεις και δειχνουν ολα καλα. Καθαρα log και η γραμμη ειναι up 12 μερες. Επισης και το switch(3com 24αρι) ειναι τεσταρισμενο και το μοντεμ(level one wbr-6000) τσεκαρισμενο τα εχω βαλει και αλλου για δοκιμες μονα τους κλπ κλπ.

Κατι με τα gateway μου φαινεται οτι πρεπει να παιζει αλλα εχω κολησει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...