Mpiritsas3 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 καλησπερα σας! εχω μια ερωτιση για το PLC s7-200 214 cpu. γραφω λπν το προγραμμα μου και οταν το πεταω μεσα στο PLC δεν βγαζει σωστα τις εξοδους... π.χ θετω σε ενα Network 3 εξοδους και αυτο μετα ενεργοποιει μονο την 1η μολις ολοκληρωθει η συνθηκη! εχει κανεις καποια ιδεα για το τι παιζει και το πως μπορω να τ αντιμετοπισω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h4ckm4n Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 καλησπερα σας! εχω μια ερωτιση για το PLC s7-200 214 cpu. γραφω λπν το προγραμμα μου και οταν το πεταω μεσα στο PLC δεν βγαζει σωστα τις εξοδους... π.χ θετω σε ενα Network 3 εξοδους και αυτο μετα ενεργοποιει μονο την 1η μολις ολοκληρωθει η συνθηκη! εχει κανεις καποια ιδεα για το τι παιζει και το πως μπορω να τ αντιμετοπισω? Αν μας έδειχνες και κώδικα (διάγραμμα)....ίσως να το βλέπαμε. Πιθανώς κάπου έχεις λάθος λογική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.