cger Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Καλησπέρα έχω ένα toshiba laptop μοντέλο satellite l650. Στην βάση του αναφέρει Windows 7 Home Premium oa kai έχει περασμένα Windows 7 Home Premium 64bit Greek. Το θέμα είναι ο αδερφός μου είχε κάνει format περνώντας xp και είχε διαγράψει και το recovery partition. Τώρα θέλω να ξαναπεράσω Windows 7 64bit αλλά θέλω να βαλω το παλιό κλειδί. Πως θα γίνει αυτό μιας και δεν είχα πάρει κάποιο cd μαζί με το laptop. Μήπως υπάρχουν κάποια ελεύθερα windows ποιυ δίνει η Toshiba για να βάλω το key που υπάρχει? Υπαρχει δυνατότητα για professional εγκατάσταση windows? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μπορείς να εγκαταστήσεις τα Win7 Home Premium από οποιοδήποτε original DVD - θα αναγνωριστεί το κλειδί που έχεις. Αναβάθμιση σε professional νομίζω ότι μπορεί να γίνει μόνο αν αγοράσεις ειδική έκδοση (upgrade) των win7 από κατάστημα. To anytime upgrade δεν ισχύει για την Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activerrikos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Το anytime upgrade ισχύει κανονικά, αρκεί να έχεις ένα κλειδί που να υποστηρίζει anytime upgrade. Το έχω κάνει με serial από το MSDN Academic Alliance από Home Premium σε Professional. Φέτος (ένα χρόνο μετά) πήρε και ο αδερφός μου, αλλά δεν μπορεί να κάνει anytime upgrade. Λογικά εξαρτάται από το key. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.