shadowmann Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 καλησπέρα όπως γράφω και στον τίτλο αυτή τι στιγμή έχω HOL,θέλω να αλλάξω πιο πολύ γιατί από ότι είδα στην ON τουλάχιστον έχει καλύτερες προσφορές και επιπλέον στη HOL έχω υψηλό ping οποτε σε online games έχω αρκετά μεγάλο πρόβλημα,για ταχύτητα δεν μιλάω γιατί είμαι με 6mbps στο πρόγραμμα που έχω και είναι ακόμη ένας λόγος που σκέφτομαι να πάω αλλου,γιατί στην ON για παράδειγμα που κοίταγα θα έχω απεριόριστα προς εθνικά σταθερά αλλα και 24άρα γραμμή. τι μου προτείνεται? να πάω στην ON η έχετε κάποια άλλοι πρόταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
endrevar Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Παίζεις παιχνίδια και χρειάζεσαι καλά Pings? Ίσως να δοκίμαζες κάποιο πάροχο που δίνει και fastpath όπως, η wind, OTE ή forthnet (αν δίνουν κι άλλοι add them) Ανάμεσα σε αυτούς για να μη ξεφύγεις και πολύ από τα λεφτά που δίνεις τώρα θα σου πρότεινα Forthnet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 και η On δίνει fastpath και είναι ο μόνος ISP στην Ελλάδα που μπορείς να το αλλάξεις μόνος σου "on the fly" όποτε γουστάρεις... αλλά τα pings δεν είναι ο μόνος λόγος για να φύγει από την HOL, το traffic shaping στα torrents φτάνει και περισσεύει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eversor Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Εγώ πάντως στην ΟΝ το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν η αναμονή στην ενεργοποίηση. Από κει και πέρα, δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα στην χρήση. Ελάχιστα σκαμπανεβάσματα (DC) και κανένα πρόβλημα σε games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 απλα θα ειναι μεχρι 24 οχι 24.μπορει και η γραμμη σου πχ να μην μπορει να παει παραπανω απο 6-8.πρεπει να δεις και τα χαρακτηριστικα που εχεις τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Κι εγώ για την ΟΝ έχω διαβάσει μόνο θετικά για τα pings της, οπότε αφού έχεις focus στο gaming, νομίζω πως είναι καλή επιλογή. Η HOL έχει αρκετό καιρό που δεν πάει και πολύ καλά με το traffic shaping απλά να είναι μάλλον αποτέλεσμα και όχι αιτία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 οτι χειροτερο μπορει να κανει μια εταιρεια για να χασει κοσμο ειναι traffic shaping. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 η On είχε ΧΑΛΙΑ pings από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου τις ώρες αιχμής των ΠΣΚ και λίγοτερο καλύτερα στις ώρες αιχμής καθημερινών ημερών, αλλά και πάλι ήταν άσχημη τότε η κατάσταση, όμως από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι και τώρα είναι ΑΨΟΓΑ η HOL αν δεν έκανε traffic shaping θα ήταν σε ακόμα χειρότερη κατάσταση, το bandwidth που έχει με εξωτερικό δεν φτάνει πλέον για τους συνδρομητές της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 to traffic shaping Ομως ειναι κατι που μαθευεται γρηγορα με οτι επακολουθα εχει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 αν είναι cheapηδες και δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη για να αγοράσουν και άλλα κυκλώματα με το εξωτερικό τι να κάνουν τότε? είναι μια προσωρινή λύση, την οποία βεβαίως κράζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 thresh νομιζεις οτι ετσι ευκολα θα βαλουν το χερι.συντομα σιγουρα θα εξαγορασθουν και αλλες εταιρειες.σιγα σιγα 2 -3 θα μεινουν.απλακαι το traffic shaping δεν ειναι λυση.απλα πονταρουν στο οτι δεν κατεβαζουν ολοι η δεν θα δωσουν σημασια οτι κατεβαζουν ποιο αργα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 το καταλαβαίνεις ότι ακόμα και με το traffic shaping η HOL έχει τα χάλια που είχε η Forthnet τέλη καλοκαιριού αρχές φθινοπώρου η οποία δεν έκανε traffic shaping! για τέτοια χαλιά λέμε τις ώρες αιχμής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 το καταλαβαίνεις ότι ακόμα και με το traffic shaping η HOL έχει τα χάλια που είχε η Forthnet τέλη καλοκαιριού αρχές φθινοπώρου η οποία δεν έκανε traffic shaping! για τέτοια χαλιά λέμε τις ώρες αιχμής... αυτο που δνε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι κανουν traffic shaping και εχουν τετοια χαλια Pings.αφου οπως λενε οι εξυπνοι πωλητες τους παιζουν με οπτικες ινες εχουν δικα τους καλωδια ,εχουν αγορασει περιοχες απο τον οτε ειναι οι καλυτεροι.ειναι οι θεοι .ειναι οι πρωτοι.μεχρι και το ενοικιο του σπιτιου μας σε αυτους θα το δινουμε γιατι το εξαγορασαν απο τον σπιτονοικοκυρη. χαχαχααχα.spamming off. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
endrevar Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Αυτό με τους πωλητές πρέπει να το κόψουν όμως γιατί είναι μεγάλη χοντράδα. Επειδή οι γραβατιασμένοι δεν καταλαβαίνουν από συγχρονισμούς snr και οπτικές δε σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνει και ο υπόλοιπος κόσμος και άρα μπορούν να λένε ότι μπαρούφα θέλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 αφου υπαρχουν ατομα που δεν ξερουν και συμφωνουν με αυτους.οι πωλητες σε αυτους πονταρουν.ηλικωμενους,αστομα σχετα με τεχνολογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.