Maroylaki Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Γεια σας... Θα ήθελα να ρωτήσω σας παρακαλώ κατι.. θελω να αλλαξω παροχο απο οτε να παω στην on telecom μια που ειδα οτι εχει καλα πακετα προσφορας.. Δεν γνωριζω ομως την εταιρεια..ειμαι στον οτε απο παντα ασε που ειναι πανάκριβος.. Η οntelecom ειναι η μονη που εχει και συνδρομιτικη τηλεωραση οπως και οτε..εννοω την ιδια... θα ηθελα την γνωμη σας για την on telecom .. Σας ευχαριστω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 δεν αξίζει να βάλεις Triple Play, πεταμένα λεφτά κατά την άποψή μου...
Maroylaki Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 σε ευχαριστω για την απαντηση.. σκεφτομαι να μεινω στον οτε αλλα πολλα τα λεφτα...σκεφτομαι να υποβαθμισω την γραμμη απο 24 σε 2 για να μειωσω τα εξοδα..πραγματικα πολυ φοβαμαι να παω σε αλλο παροχο και να χω ενα σωρο προβληματα..
Sreak Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Συμφωνώ και εγώ triple play μην πας, δεν αξίζει. Πες μας λίγο τις ανάγκες σου. Τι σε ενδιαφέρει πιο πολύ. Ταχύτητα, τιμή, gaming, tv? Στην παρούσα φάση θα σου πρότεινα να δεις και τη forthnet.
Maroylaki Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Σας ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση σας.. Ενδιαφερομαι για ιντερνετ και συνδρομητικη τηλεοραση την οποια μεχρι στιγμης την εχει ο οτε το connex-tv αλλα επισης την ιδια ακριβως συνδρομητικη τηλεοραση εχει και η on telecom τωρα.. Με ενδιαφερει η συγκεκριμενη συνδρομητικη τηλεοραση.¨) Με αυτα που διαβασα για την on telecom απο εναν κυριο εδω επαθα την πλακα μου ..ημουν ετοιμη να κλεισω με την on telecom στα πακετα που εχει και συμφερει ποιο πολυ απο τον οτε με 37ευρο τον μηνα..αλλα λεω ας ψαξω να δω γνωμες και επεσα στο site εδω και πηρα τις πληροφοριες..Τωρα η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι και φοβομουν να αλλαξω ευκολα παροχο γιατι δεν ξερω αν παρεχουν τα ιδια οπως και ο ote.. Eπισης παιζω και ενα παιχνιδι το second life αν και αυτο δεν ειναι βαρυ προγραμμα απο οτι ξερω.. Ολες η γνωμες δεκτες και ευχαριστω προκαταβολικα για την βοήθεια.. Τα προσφορες τις on telecom τελιώνουν τελος απριλίου και γω πρεπει να αποφασισω (( Να σται καλα το triple play της τελεκομ ειναι το μονο που εχει tv μεσα...και γρηγορη ταχυτητα.. η αλλες εταιρειες δεν με ενδιαφερουν γιατι δεν εχουν την συνδρομητικη τηλεωραση.. Να ρωτησω εαν παω στο οτε παλι και βαλω 2mbps anti 24 αραγε το conex-tv θα παιζει καλα..και θα μπορω να χρησιμοποιω και το ιντερνετ??με το παιχνιδι μου??
Sreak Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 E εντάξει πήγαινε ΟΝ δεν είναι και τόσο τραγικά. Αφού θες την TV της (εγω δεν θα την ηθελα ) Εμείς εδώ τα παραλέμε και καμιά φορά βασιζόμενοι σε λεπτομέριες και προσωπικές απόψεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 η On Telecoms είναι μια χαρά, αλλά όπως και σε όλους τους ISPs μπορεί να σου τύχουν κάποια προβλήματα που θα σε κάνουν να μετανοιώσεις που έφυγες από κάποιον άλλο ISP χωρίς να έχεις κάποιο πρόβλημα...
Maroylaki Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Γεια σας και παλι.. Ναι θελω αυτο το πακετο της ον που ειναι και καλη η τιμη του..Βεβαια τελιωνει τελος απριλιου και πρέπει να αποφασίσω Απο την αλλη εαν φοβηθω και δεν παω στην ον θα παω στον οτε παλι αλλα δεν θα εχω αυτα που θελω. Δηλ.μονο 24Μbps με 38 ευρω..Η 2αρα με 32 Ευρω.. Ενω η ον εχει με 36Ε Τηλ-24αρα-Τv(την tv την θελω οπωσδήποτε οχι μονο για μένα). Hμμ ουτε σπιτι να αγοραζα! Απλως φοβαμαι μηπως στην ον πεφτει η γραμμη και τέτοια. Δουλευω και σε ενα παιχνιδι το second life και δεν θα ηθελα να βρω προβληματα με την συνδεση. Τι να πω ειμαι πολυ διχασμένη στο τι θα κάνω! Παντως σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας.. Να σται καλα
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Γεια σας... Θα ήθελα να ρωτήσω σας παρακαλώ κατι.. θελω να αλλαξω παροχο απο οτε να παω στην on telecom μια που ειδα οτι εχει καλα πακετα προσφορας.. Δεν γνωριζω ομως την εταιρεια..ειμαι στον οτε απο παντα ασε που ειναι πανάκριβος.. Η οntelecom ειναι η μονη που εχει και συνδρομιτικη τηλεωραση οπως και οτε..εννοω την ιδια... θα ηθελα την γνωμη σας για την on telecom .. Σας ευχαριστω αν η γραμμη σου ειναι καλη τωρα λογικα και στην On δεν θα εχεις θεματα. σε ευχαριστω για την απαντηση.. σκεφτομαι να μεινω στον οτε αλλα πολλα τα λεφτα...σκεφτομαι να υποβαθμισω την γραμμη απο 24 σε 2 για να μειωσω τα εξοδα..πραγματικα πολυ φοβαμαι να παω σε αλλο παροχο και να χω ενα σωρο προβληματα.. α.δεν θα παιζει η Tv καλα.κανονικα λενε απο 6 αρα και πανω για να παιξει.ειχα δει σεκαποιο να παιζει με 2 αλλα ισως ηταν παραπανω και απλα τα υπολοιπα πηγαιναν στην Tv και δεν φαινοταν.τα προβληματα ειναι θεμα τυχης.αν δεν ειχες ως τωρα θεματα αποσυνδεσεων κτλ επειδη θα παρεις τον ιδιο χαλκο λογικα δεν θα εχεις.τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου ποια ειναι τωρα?μπορεις να τα δεις μεσα απο τον ρουτερ??στα ποσα συγχρονιζει και margin και attenuation Γεια σας και παλι.. Ναι θελω αυτο το πακετο της ον που ειναι και καλη η τιμη του..Βεβαια τελιωνει τελος απριλιου και πρέπει να αποφασίσω Απο την αλλη εαν φοβηθω και δεν παω στην ον θα παω στον οτε παλι αλλα δεν θα εχω αυτα που θελω. Δηλ.μονο 24Μbps με 38 ευρω..Η 2αρα με 32 Ευρω.. Ενω η ον εχει με 36Ε Τηλ-24αρα-Τv(την tv την θελω οπωσδήποτε οχι μονο για μένα). Hμμ ουτε σπιτι να αγοραζα! Απλως φοβαμαι μηπως στην ον πεφτει η γραμμη και τέτοια. Δουλευω και σε ενα παιχνιδι το second life και δεν θα ηθελα να βρω προβληματα με την συνδεση. Τι να πω ειμαι πολυ διχασμένη στο τι θα κάνω! Παντως σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας.. Να σται καλα ο οτε πραγματι ειναι ακριβως απλα σιγουρεψου οτι η τv της on εχει αυτα που θες πριν την παρεις.γιατι κατι δικαιωματα τα ειχαν χασει με κατι ιστοριες που δεν ειχαν πληρωσει καποια κτλ.
anta_n Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Αν είναι να δώσεις 36ευρώ στην ΟΝ και να μην είσαι και σίγουρη για το αν θα έχεις TV γιατί δε πας σε αυτό με 41;
Maroylaki Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 anta γεια σου Βασικα την ον την βρηκα απο καποιο συγκεκριμενο καναλι που ειναι συμβεμβλημενο με την ον.. Απο αυτο το καναλι ξεκινησαν ολα.. Η ον εχει την συγκεκριμενη συνδρομητικη τηλεοραση που θελω..που την εχει μονο ο οτε και η ον τελεκομ.. Αρα η θα παω στην ον η θα μεινω στον οτε χωρις συνδρομητικη με 2αρα γραμμη για να κατεβασω τα παγια.. Απλως δεν ξερω αν μπορω να εμπιστευτω εναν αλλο παροχο ποσο σταθερος ειναι στις γραμμες του και δεν θα εχω προβληματα..γιατι με τον οτε δεν ειχα ποτε.. Α και κατι αλλο που εμαθα τωρα ειναι οτι αν φυγω τωρα απο τον οτε πριν ληξει το συμβολαιο θα πληρωσω εφαπαξ 50 ευρω?και τα παγια το οτε?? Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και την βοηθεια σας..
weber122 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Απλως δεν ξερω αν μπορω να εμπιστευτω εναν αλλο παροχο ποσο σταθερος ειναι στις γραμμες του και δεν θα εχω προβληματα..γιατι με τον οτε δεν ειχα ποτε.. on είχε ένας φίλος μου και έφυγε επειδή τον είχε εκνευρίσει η ποιότητα της γραμμής. φυσικά παίζει ρόλο και η περιοχή που βρίσκεσαι, καλό θα ήταν να ήξερες κάποιον κοντά στην περιοχή σου που έχει on.
Maroylaki Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ναι πολυ καλο αυτο.. Ελπιζω να βρω καποιον εδω τριγύρω... Παντως πρεπει να τελιωσω το πακετο με τον οτε και μετα ολα τα αλλα μην φαμε και προστιμο απο τον οτε Merci
endrevar Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Απλως δεν ξερω αν μπορω να εμπιστευτω εναν αλλο παροχο ποσο σταθερος ειναι στις γραμμες του και δεν θα εχω προβληματα..γιατι με τον οτε δεν ειχα ποτε.. Α και κατι αλλο που εμαθα τωρα ειναι οτι αν φυγω τωρα απο τον οτε πριν ληξει το συμβολαιο θα πληρωσω εφαπαξ 50 ευρω?και τα παγια το οτε?? Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και την βοηθεια σας.. Οι γραμμές που φτάνουν στα σπίτια μας είναι του ΟΤΕ άσχετα με τον πάροχο που έχει ο καθένας μας, οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Αυτό που λές για το ποσό που πρέπει να πληρώσεις για να φύγεις πριν τη λήξη του συμβολαίου ισχύει. Πάντως σκέψου ότι επειδή ο ΟΤΕ είναι ο πιο ακριβός πάροχος όπου αλλού και να πας θα το κάνεις απόσβεση αυτό το ποσό με την πάροδο του χρόνου.
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 anta γεια σου Βασικα την ον την βρηκα απο καποιο συγκεκριμενο καναλι που ειναι συμβεμβλημενο με την ον.. Απο αυτο το καναλι ξεκινησαν ολα.. Η ον εχει την συγκεκριμενη συνδρομητικη τηλεοραση που θελω..που την εχει μονο ο οτε και η ον τελεκομ.. Αρα η θα παω στην ον η θα μεινω στον οτε χωρις συνδρομητικη με 2αρα γραμμη για να κατεβασω τα παγια.. Απλως δεν ξερω αν μπορω να εμπιστευτω εναν αλλο παροχο ποσο σταθερος ειναι στις γραμμες του και δεν θα εχω προβληματα..γιατι με τον οτε δεν ειχα ποτε.. Α και κατι αλλο που εμαθα τωρα ειναι οτι αν φυγω τωρα απο τον οτε πριν ληξει το συμβολαιο θα πληρωσω εφαπαξ 50 ευρω?και τα παγια το οτε?? Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και την βοηθεια σας.. λογικα κατι θα πληρωσεις.πχ σε αλλες της εταιρειες ειναι 70 ευρω. να πας σε 2αρα οτε κανεις δεν σου εγγυαται για την Iptv οπως και για 6 ευρω δεν αξιζει(διαφορα 24 αρες με 2 αρα) αν δεν ειχες με τον οτε τουλαχιστον απο θεμα χαλκου δεν θα εχεις και με τον αλλον on είχε ένας φίλος μου και έφυγε επειδή τον είχε εκνευρίσει η ποιότητα της γραμμής. φυσικά παίζει ρόλο και η περιοχή που βρίσκεσαι, καλό θα ήταν να ήξερες κάποιον κοντά στην περιοχή σου που έχει on. δεν χρειαζεται να βρει αλλον γιατι αμα βρει αλλον ολα ειναι σχετικα.αφου εχει οτε 24 αρα μπορει να μας ΠΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗς ΓΡΑΜΜΗΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.