Προς το περιεχόμενο

Εκίνηση υπολογιστή

pbp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να ελέγξω τα προγράμματα που εκκινούν αυτόματα μόλις ανοίγω τον υπολογιστή μου ;

πχ. Δεν θέλω να μου ανοίγει καθόλου το windows live messenger ή το Quick time παρά μόνο όταν τα χρειάζομαι εγώ.

Πιστεύω πως αν γίνεται θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος εξοικονόμησης μνήμης RAM.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας,

Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να ελέγξω τα προγράμματα που εκκινούν αυτόματα μόλις ανοίγω τον υπολογιστή μου ;

πχ. Δεν θέλω να μου ανοίγει καθόλου το windows live messenger ή το Quick time παρά μόνο όταν τα χρειάζομαι εγώ.

Πιστεύω πως αν γίνεται θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος εξοικονόμησης μνήμης RAM.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κατεβασε αυτο. Μικρο και πολυ καλο.

Δεν υπάρχει δηλ. καμία ρύθμιση των Windows ε ?

Υπαρχει απλα νομιζω θα σου κανει καλυτερη δουλεια και ειναι πολυ μικρο προγραμματακι επισης.

Υπαρχει απλα νομιζω θα σου κανει καλυτερη δουλεια και ειναι πολυ μικρο προγραμματακι επισης.

Το πρώτο link δεν μου κανει install :/

Κατεβασε το 2ο (Standalone EXE) δουλευει.

OK!

Δούλεψε!

Σ΄ ευχαριστώ πολύ.

Θα με ενδιέφερε να μάθω πάντως πως γίνεται και από τις ρυθμίσεις των windows!

Όποτε έχεις χρόνο και δεν έχεις τι να κάνεις αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου πεις!

και πάλι ευχαριστώ!

καληνύχτα!

OK!

Δούλεψε!

Σ΄ ευχαριστώ πολύ.

Θα με ενδιέφερε να μάθω πάντως πως γίνεται και από τις ρυθμίσεις των windows!

Όποτε έχεις χρόνο και δεν έχεις τι να κάνεις αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου πεις!

και πάλι ευχαριστώ!

καληνύχτα!

Εναρξη -> Ολα τα Προγραμματα -> Startup -> Δεξι κλικ και διαγραφη πανω στο προγραμμα που δεν θες να τρεχει στην εναρξη. Απλα το προγραμματακι ειναι διαμαντι και κανει πολλα περισσοτερα μπορω να πω.

ή αλλιώς έναρξη, εκτέλεση , msconfig , εκκίνηση και τικάρεις ότι θες να ξεκινά!

Αυτό είναι το σωστό εδώ θα βρεις πράγματα που δεν βρίσκεις στο μενου εναρξη ούτε πρόγραμμά θέλει να κατεβάσεις

Προτίμησε και το Autoruns.exe από το http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963902 που δε διαγράφει τις αναφορές στη registry αλλά δίνει δυνατότητα να επαναφέρεις με ένα τικ όποια αλλαγή πραγματοποιήσεις ή ακόμη καλύτερα κατέβασε όλη τη Sysinternals Suitehttp://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb842062 που περιλαμβάνει πάρα πολλά χρήσιμα εργαλεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...