Προς το περιεχόμενο

Κουλό πρόβλημα με συντομεύσεις στο Desktop

Aeon_Flux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Μια ξαδέρφη μου αντιμετωπίζει το εξής κουλό πρόβλημα στο Toshiba Satellite L455D-S5976. Εδώ και μία εβδομάδα, μόλις μπαίνει στα windows, όποια συντόμευση/φάκελο και αν ανοίξει στο desktop, ανοίγει το πρόγραμμα που αντιστοιχεί στην τελευταία συντόμευση. Παρατήρησα ότι αν ανοίξω συντόμευση κάνοντας navigation με τα βελάκια του πληκτρολογίου, τα ανοίγει κανονικά. Όχι όμως με Mouse ή το touchpad.

Έχω κοιτάξει τους προορισμούς όλων των συντομεύσεων και είναι όλα κανονικά. Έσβησα τις συντομεύσεις και έφτιαξα καινούριες και γίνεται πάλι το ίδιο. Ανοίγει το πρόγραμμα που αντιστοιχεί στην τελευταία συντόμευση, όποιο είναι αυτό κάθε φορά. Έλεγξα με το ΝOD32 για ιούς και δεν βρήκε τίποτα. Έκανα ξανά install τους drivers για το touchpad του laptop που χρησιμοποιεί, μήπως και έφταιγε αυτό, χωρίς αποτέλεσμα. Κοίταξα από msconfig ποιά προγράμματα τρέχουν στην εκκίνηση των windows αλλά και πάλι τίποτα το περίεργο.

Tι μπορεί να συμβαίνει;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν δεν εκανες ελεγχο σε ασφαλη λειτουργια με το nod32 τοτε ισως κατι να κρυβεται πολυ καλα...

επισης κανε ελεγχο σε ασφαλη λειτουργια και με το superantispyware.

αν δεν βρεις λυση τοτε ισως καποιος ιος εκανε ζημια στο windows file system ή στο μητρωο, τον διεγραψε το nod32 αλλα η ζημια εχει γινει.

επαναφορα συστηματος παιζει καμια 15 μερες πριν?

αλλη λυση (θα διορθωσει σιγουρα μια πιθανη ζημια στο file system) ειναι η διορθωση με το cd εγκαταστασης των windows. εκκινεις απο το cd και πας επιδιορθωση. σε γενικες γραμμες.

δε μου κανει για να φταιει το touchpad συνηθως αυτα δουλευουν απροσκοπτα ακομα και χωρις drivers

αααα. και κατι τελευταιο και σημαντικοτερο!!μηπως εχει απενεργοποιησει η ξαδερφη το ανοιγμα με διπλο κλικ στο touchpad? απενεργοποιηται καταλαθως αν πατησεις to Fn και ενα βοηθητικο πληκτρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...