simon23196 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 έφτιαξα ενα λογαριασμό στο ebay ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΟΜΗΣ (πιστωτική κλπ) και χωρίς να ξέρω απο ebay πάτησα "buy it now" γίνετε να ακυρωθεί αυτό ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 χλωμο γιατι δεν θα θελουν να ακυρωσεις την παραγγελια.μαλλον θα καταληξεις να σου μπλοκαρουν τον λογαριασμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simon23196 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 εάν δεν πληρώσω με οποιοδήποτε τρόπο, (έχω δώσει διεύθυνση και τηλέφωνο), το προϊόν που έχω παραγγείλει, θα έρθει σπίτι ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 ρε συ πως γίνεται να έκανες αγορά δίχως paypal? η διαδικασία δεν προχωράει άρα είναι σαν να μην έκανες αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsatali22 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Στείλε μήνυμα στον αγοραστή και πες του ότι θες να το ακυρώσεις .....θα ακούσει (το είχα και εγώ αυτό την πρώτη φορά που πάτησα στο ebay) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simon23196 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 παιδιά, ευχαριστώ. έχοντας στείλει 3-4 emails στο ebay βρήκα το email του μαγαζιού και τους είπα να το ακυρώσουν, με άκουσαν και όλα καλά ** είναι τρελοί οι άνθρωποι;; , χωρίς να εχω βαλει ΚΑΝΕΝΑ τροπο πληρωμής (πιστωτική, τραπεζικό λογαριασμό) τιποτα, χωρίς καν να ξέρουν να είμαι ενήλικας μου επέτρεψαν να αγοράσω κάτι! αν είναι δυνατόν ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δε σου επετρεψαν να αγορασεις τιποτε, προπαραγγελια εκανες (commit to buy) και περιμεναν να τους πληρωσεις με καποιο τροπο (συνηθως paypal). Αν δεν πληρωσες κατσε και περιμενε, οσο θα μου ερθει εμενα, θα σου ερθει κι εσενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simon23196 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 είναι σίγουρο αυτό ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 εσύ θα πουλούσες χωρίς να πάρεις λεφτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simon23196 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 εγώ προσωπικά όχι, αλλά με την προστασία του ebay.... (το οποίο μου έλεγε ότι είχα παραγγείλει και εάν δεν πλήρωνα θα κάνανε διάφορα δεν θυμάμαι τώρα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soso75 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 εγώ προσωπικά όχι, αλλά με την προστασία του ebay.... (το οποίο μου έλεγε ότι είχα παραγγείλει και εάν δεν πλήρωνα θα κάνανε διάφορα δεν θυμάμαι τώρα ) Για πες μας τι θα σου έκανε να μαθαίνουμε κι εμείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simon23196 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 αυτό που διάβασα ειναι οτι το ebay θα πλήρωνε οτι είχες αγοράσει και θα διαγραφόταν το account σου (βέβαια αυτο ακούγετε λιγο κουφό..) αλλά τέλος πάντων, αφού λύθηκε το πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.