thrylosthyra7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 γειά!θέλω να συνδέσω 2 υπολογιστές στο ίντερνετ χρησιμοποιώντας 1 modem και 1 switch.γίνεται;ή η χρήση router είναι υποχρεωτική;φανταζόμουν οτι αν δημιουργήσω ένα lan,και άρα 2 εσωτερικές ip,θα μπορέσω να το πετύχω.υπάρχει όμως αυτή η δυνατότητα;ή δε γίνεται;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 γινεται.μπαινεις ιντερνετ με το ενα και μετα τα 2 pc ειτε πανω στο switch ειτε με cross καλωδιο μεταξυ τους.αν το θες για μονιμα δεν αξιζει.το ρευμα που θα καις για το pc να ειναι ανοιχτο σε ενα χρονο και λιγοτερο θα ειναι το κοστος ενος modem router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 γινεται.μπαινεις ιντερνετ με το ενα και μετα τα 2 pc ειτε πανω στο switch ειτε με cross καλωδιο μεταξυ τους.αν το θες για μονιμα δεν αξιζει.το ρευμα που θα καις για το pc να ειναι ανοιχτο σε ενα χρονο και λιγοτερο θα ειναι το κοστος ενος modem router. +1 στον poulinos. ενα καλουτσικο παιζει εκει 40-50 ευρω πλεον π.χ. linksys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 η ενα netgear πανω κατω στα ιδια λεφτα.και θα παιξει καλυτερα και θα ειναι adsl2+ αντι για g.dmt απλο adsl που ειναι αυτο που θες.και δεν θελει drivers.και δεν εχει εικονιδιο συνδεσης.απειρα +++ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thrylosthyra7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 τέλεια....άρα ή δοκιμάζω και αυτό για να δώ πώς θα γίνει η σύνδεση(είναι λίγο περίεργη η φάση,είναι 2 διαφορετικοί όροφοι και μου είχαν πει οτι δύσκολα μπορεί ασύρματο router να περάσει την πλάκα) ή πάω κατευθείαν για linksys ή netgear router,το ίδιο πράγμα είναι πάνω κάτω...ευχαριστώ παιδιά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ναι το τσιμεντο του πατωματος και η πλακα κανουν λιγο τα πραγματα δυσκολα αυτο ειναι αληθεια και καλο θα ηταν πριν παρεις κατι να το δοκιμασεις πρωτα.εκτος αν μπορεις να εχειςκαλωδιο δικτυου απο το καθε pc στον ρουτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thrylosthyra7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ναι το τσιμεντο του πατωματος και η πλακα κανουν λιγο τα πραγματα δυσκολα αυτο ειναι αληθεια και καλο θα ηταν πριν παρεις κατι να το δοκιμασεις πρωτα.εκτος αν μπορεις να εχειςκαλωδιο δικτυου απο το καθε pc στον ρουτερ. θα το παλέψω για το καλώδιο από κάθε pc στο router...αλλιώς πρέπει να δοκιμάσω ασύρματα,αν δουλεύουν κλπ κλπ......θα πάω αύριο-μεθαύριο να αγοράσω ένα από τα router που προτείνατε και θα κάνω τη δουλειά μου με αυτό.....και καλύτερη ασφάλεια,και ταχύτητα...και μικρότερο σαν κόστος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ενα ρουτερ εχει μονο + με σχεση ενα usb modem που εχεις εσυ τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thrylosthyra7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ενα ρουτερ εχει μονο + με σχεση ενα usb modem που εχεις εσυ τωρα. συμφωνώ απόλυτα σε αυτό...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 απλα αυτο που δεν μπορει να σου εγγυηθει καποιος ειναι οτι το wireless θα παιζει και στον πανω οροφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thrylosthyra7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 σωστά....να σου πώ...αν και δε θα έχει μεγάλη διαφορά τιμής,θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου και με ένα απλό router έτσι;;δε χρειάζεται δηλαδή να είναι και modem(απο τη στιγμή που ήδη έχω ένα σχετικά καλό..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ποιο Modem εχεις?γιατι οταν λεμε σκετο Modem οτι εχεις τοτε εννοουμε κατι σε Usb και οχι σε ethernet Που ειναι modem router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thrylosthyra7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 όσα έχουν ethernet+usb είναι modem router σίγουρα;έχω ένα d-link το dsl 320-b.http://www.broadbandbuyer.co.uk/Shop/ShopDetail.asp?ProductID=7178 αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 αρα εσυ εχεις modem router οχι usb modem αρα το αρχικο μου ποστ ειναι ακυρο. οποτε παμε απο την αρχη λυση α.βαζεις ενα switch και δινεις με καλωδιο στο αλλο pc.το δικο σου pc δεν χρειαζεται να ειναι ανοιχτο. λυση β.βαζεις ενα access point και δινεις ασυρματα αρκει να φτανει το σημα.πιο φτηνη λυση απο νεο ρουτερ αλλα παραπανω ρυθμισεις. λυση γ.παιζεις με powerlines.δικτυο μεσα απο ρευμα.δεν το εχω δοκιμασει δεν λεω γνωμη. λυση δ.νεο modem router wireless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thrylosthyra7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 από τη στιγμή που λες οτι είναι modem router κι όχι μόνο modem,με καλύπτει και το switch.είχα την εντύπωση όμως οτι ήταν μόνο modem.άρα βάζω το switch,δίνω 2 εσωτερικές ip και τέλος;;τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.