Προς το περιεχόμενο

το avast antivirus τα βρισκει όλα μολυσμενα

aleeval

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα

Χρησιμοποιώ το avast antivirus εδω και πολλά χρόνια και πρώτη φορά αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα.

Εδώ και μερικές ώρες σχεδόν το 90% των σελίδων που προσπαθώ να ανοίξω στο ιντερνετ (apple,google,youtube,zougla.gr κλπ) χαρακτηρίζονται από το antivirus ως μολυσμένες και είτε δεν ανοίγουν καθόλου είτε ανοίγουν ενώ παράλληλα εμφανίζονται ασταμάτητα παράθυρα "Εντοπίστηκε κακόβουλο υλικό".

Επίσης, προσπαθώ να κάνω ενημέρωση στο antivirus και λέει η σύνδεση διακόπηκε.

Προς το παρόν το έβαλα να κάνει έλεγχο και είμαι σε άλλον υπολογιστή ο οποίος χρησιμοποιεί το ίδιο antivirus και δεν εμφανίζει κανένα πρόβλημα πάρα μόνο ότι ούτε αυτό μπορεί να ενημερωθεί και λέει ότι η σύνδεση διακόπηκε.

Αναρωτιέμαι μήπως ο άλλος υπολογιστής έχει κάποιον ιο; Μήπως γενικά η avast έχει προβλήματα (διότι ενημέρωση δε γίνεται σε κανέναν από τους δύο);

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και εμένα το ίδιο έγινε μετά από update. μάλλον πρόκειται για λάθος το avast, ας κάνουμε υπομονή μέχρι να διορθωθεί.

προσωρινά έκλεισα το web shield για να μπορώ να σερφάρω.

εχω και εγω το προβλημα και δεν αφηνει να κανουμε update προσ το παρον εβγαλα το avast απο το web ωστε να μην με πρηζει προς το παρον ειμαι γυμνος αλλα τουλαχιστον μπορω να σερφαρω λιγο προσοχη μεχρι να αποκατασταθει το προβλημα που πιθανον εχουν με τον σερβερ τους. εαν λσετσεκαρετε στισ επιλογες το web security θα ειστε γυμνοι αλλα αν πιγενετε σε συγκεκριμενα σιτε που εμπιστευεστε ειναι ολα οκ//// και ας ελπισουμε να διορθωσουν το update

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...