aleeval Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα Χρησιμοποιώ το avast antivirus εδω και πολλά χρόνια και πρώτη φορά αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα. Εδώ και μερικές ώρες σχεδόν το 90% των σελίδων που προσπαθώ να ανοίξω στο ιντερνετ (apple,google,youtube,zougla.gr κλπ) χαρακτηρίζονται από το antivirus ως μολυσμένες και είτε δεν ανοίγουν καθόλου είτε ανοίγουν ενώ παράλληλα εμφανίζονται ασταμάτητα παράθυρα "Εντοπίστηκε κακόβουλο υλικό". Επίσης, προσπαθώ να κάνω ενημέρωση στο antivirus και λέει η σύνδεση διακόπηκε. Προς το παρόν το έβαλα να κάνει έλεγχο και είμαι σε άλλον υπολογιστή ο οποίος χρησιμοποιεί το ίδιο antivirus και δεν εμφανίζει κανένα πρόβλημα πάρα μόνο ότι ούτε αυτό μπορεί να ενημερωθεί και λέει ότι η σύνδεση διακόπηκε. Αναρωτιέμαι μήπως ο άλλος υπολογιστής έχει κάποιον ιο; Μήπως γενικά η avast έχει προβλήματα (διότι ενημέρωση δε γίνεται σε κανέναν από τους δύο); Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 και εμένα το ίδιο έγινε μετά από update. μάλλον πρόκειται για λάθος το avast, ας κάνουμε υπομονή μέχρι να διορθωθεί. προσωρινά έκλεισα το web shield για να μπορώ να σερφάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Necronomica Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 εχω και εγω το προβλημα και δεν αφηνει να κανουμε update προσ το παρον εβγαλα το avast απο το web ωστε να μην με πρηζει προς το παρον ειμαι γυμνος αλλα τουλαχιστον μπορω να σερφαρω λιγο προσοχη μεχρι να αποκατασταθει το προβλημα που πιθανον εχουν με τον σερβερ τους. εαν λσετσεκαρετε στισ επιλογες το web security θα ειστε γυμνοι αλλα αν πιγενετε σε συγκεκριμενα σιτε που εμπιστευεστε ειναι ολα οκ//// και ας ελπισουμε να διορθωσουν το update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Κάντε update και θα στρώσει. Μικρό το κακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Κάντε update και θα στρώσει. Μικρό το κακό. αυτό ακριβώς! αντιμετώπιζα και εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλα μόλις μπόρεσα να του κάνω update λύθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleeval Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Είχατε δίκιο παιδία. Με το καινούριο update διορθώθηκε το πρόβλημα. Να στε καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.