Προς το περιεχόμενο

Μετα τα usb stick με πλαστή χωρ/τα ... τώρα και εξωτ δίσκοι

isay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο Insomnia εχουμε διαβάσει πολλές φορές για usb sticks σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές αλλά ... με πλαστή χωρητικότητα. Όπως ήταν λογικό εμφανίστηκαν ανάλογες απάτες και με εξωτερικούς δίσκους. Διαβάστε και να είστε προσεκτικοί στις αγορές σας.

Παρατήρηση δική μου: Στα σχόλια της ανάρτησης γράφονται πολλά για τους Κινέζους. Απατεώνες υπάρχουν παντού, όχι μόνο στην Κίνα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενταξει α.πρεπει να ειναι και καποιος θυμα για να παρει απο κινα και taiwan και κατι τετοια.και β.μερικοι νομιζουν οτι βρηκαν την super ευκαιρεια οταν βλεπουν πχ να γραφει ο αλλος 500 gb δισκος με 20 ευρω.

:lol: :lol: :lol:

Οι τύποι δεν παίζονται! Βάλανε στικάκι μέσα σε κανονικό κουτί δίσκου, βάλανε και 2 σιδερένια παξιμάδια για να εξομοιώσουν το βάρος του πραγματικού δίσκου! :lol: :lol: :lol:

Πέρα από την πλάκα το ανησυχητικό δεν είναι αυτό αλλά το οτι χρησιμοποιήσανε επώνυμη μάρκα και όχι μια άσχετη δική τους ονομασία...

Αυτό είναι τρομερά ανησυχητικό.Όταν αγοράζεις κινέζικα προϊόντα το γνωρίζεις από την αρχή οτι είναι αγιοβασιλιάτικα και το πιο πιθανό είναι να σου μείνουν στο χέρι.Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με απάτη σε επώνυμη εταιρία.

Θα μου πει κάποιος οτι ρε φίλε πρέπει να το υποψιαζόσουν από την τιμή που δεν στέκει.Κι όμως.Εαν πχ μια Samsung σου έλεγε οτι λόγω ξεστοκαρίσματος δίνει κάποια παλιά μοντέλα σε τιμή κόστους τι θα έκανες; Δεν θατο πίστευες; Εγώ πολύ πιθανό και να τσίμπαγα...

isay: Δεν πιστεύω να τον αγόρασες ε;

:lol: :lol: :lol:

Οι τύποι δεν παίζονται! Βάλανε στικάκι μέσα σε κανονικό κουτί δίσκου, βάλανε και 2 σιδερένια παξιμάδια για να εξομοιώσουν το βάρος του πραγματικού δίσκου! :lol: :lol: :lol:

Πέρα από την πλάκα το ανησυχητικό δεν είναι αυτό αλλά το οτι χρησιμοποιήσανε επώνυμη μάρκα και όχι μια άσχετη δική τους ονομασία...

Αυτό είναι τρομερά ανησυχητικό.Όταν αγοράζεις κινέζικα προϊόντα το γνωρίζεις από την αρχή οτι είναι αγιοβασιλιάτικα και το πιο πιθανό είναι να σου μείνουν στο χέρι.Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με απάτη σε επώνυμη εταιρία.

Θα μου πει κάποιος οτι ρε φίλε πρέπει να το υποψιαζόσουν από την τιμή που δεν στέκει.Κι όμως.Εαν πχ μια Samsung σου έλεγε οτι λόγω ξεστοκαρίσματος δίνει κάποια παλιά μοντέλα σε τιμή κόστους τι θα έκανες; Δεν θατο πίστευες; Εγώ πολύ πιθανό και να τσίμπαγα...

isay: Δεν πιστεύω να τον αγόρασες ε;

και στα stick νομιζω ειχαν και επωνυμες μαρκες.αν μου ελεγε η samsung οτι δινει ξεστοκαρισμα θα περιμενα οτι θα μου δινε πχ usb stick των 4 ,8 giga max.οχι να ξεστοκαρει sticks των 256 gb/kai επισης να ξεστοκαρει usb sticks που δεν εχει καν η ιδια στo site της.κοιτας πχ στο site και γραφει max px 64 gb και ο αλλος πουλαει 128.αφου βλεπεις οτι καμια εταιρεια δεν εχει τετοιο stick τι το αγοραζεις και το βρηκες κιολας και 30 ευρω μονο.

ειναι σαν να βγει η wd να πει οκ δισκο 4 terra οταν καμια αλλη εταιρεια δεν εχει και να πει 40 ευρω.ε εισαι θυμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...