mpyral Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Έχω ένα Nokia N95 και σκέφτομαι να κάνω μια μετακίνηση σε συσκευή touchscreen με μεγαλύτερη οθόνη. Είμαι μεταξύ αυτών των 2 συσκευών, αλλά δεν θα με χάλαγε και μια άλλη πρόταση, αρκεί να ισχύουν τα παρακάτω. 1. Να υπάρχει ενσωματωμένο καλό GPS 2. Να υπάρχει δυνατότητα ανοίγματος αρχείων pdf, xls 3. Να έχει universal USB 4. Να παίρνει έξτρα εφαρμογές τύπου "διαχείριση αρχείων" όπως των windows. Ένα τέτοιο έχω ήδη στο N95 4. Να είναι NOKIA 5. Να μην υπερβαίνει τα 180 ευρώ Χαρακτηριστικά όπως πολλά megapixels, video κλπ δε μ' ενδιαφέρουν γιατί έχω καλή φωτογραφική μηχανή και επίσης καλό camcorder Ευχαριστώ
orlox Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Το C5 03 φαινετε μονοδρομος για αυτο που ψάχνεις όμως η Νοκια δεν ειναι πια τρέντι όπως πριν απο λιγα χρόνια. Αν θες να είσαι τρέντι πας σε iphone. Αν θες να κανεις αυτά που γράφεις πιο πάνω αποδοτικά γρήγορα ευκολα και οικονομικα σε αυτα τα χρήματα πας σε zte blade, optimus one ή περιμένεις την νέα φουρνια mid range
mpyral Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δεν μ' ενδιαφέρει να είναι trendy η συσκευή τηλεφώνου. Έχω ρούχα και gadgets για αυτό Επίσης προτιμώ να δώσω τα 500 ευρώ να πάω 3 ταξίδια στην Ευρώπη παρά σε ένα iphone. Έχω ακούσει και διαβάσει για πολύ υψηλή τιμή sar στο blade. Δεν θα το προτιμήσω και τζάμπα να μου το έδιναν. Ο πατέρας μου είναι φυσικός, είχε περάσει και ένα διάστημα από Δημόκριτο, και με έχει πείσει να αποφεύγω, τουλάχιστον όποτε μπορώ, την περιττή ακτινοβολία. Ώστε C5 03 λες εσύ ε; Θα το ξανακοιτάξω..
orlox Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Nα ξερεις οτι το C5 εχει 1.29 sar ενω το blade 1.35. Ακομα και το 5230 εχει 1.10. Όλα στην ίδια κατηγορία ψηστίρια είναι. Αν όντως σε ενδιαφέρει το Sar πηγαινε σε κανα optimus one που έχει μονο 0,45 στο head. Επισης το resistive touch του c5 δεν ειναι και η καλυτερη εμπειρία σε touch
mpyral Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 resistive touch ??????? Άστο, Το βρήκα http://en.wikipedia.org/wiki/Resistive_touchscreen
orlox Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Resistive ειναι οθόνη πιεσης όχι αφης. Πρέπει να την πιέζεις λίγο για να δουλεύει οχι να την χαιδεύεις. Αν έχεις δοκιμάσει resistive kai capasitive το resistive σου σπαει τα νεύρα. Είναι σαν τα κινέζικα No name copies του iphone To Sar δεν σε πείραξε?
mpyral Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 To sar ήξερα τι είναι. Το άλλο δεν ήξερα. Φυσικά και με πείραξε. Θα κοιτάξω για άλλο ΝΟΚΙΑ με μικρότερο sar
mpyral Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Αν και είμαι fun των gadgets δεν μου αρέσει τα μιλάω με μπλε δόντι. Το Ν95 που έχω έχει το μισό sar από τα άλλα Nokia. Όσο πιο καινούριο το μοντέλο, τόσο πιο πολύ sar ????
orlox Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 H mobile σκηνή αλλάζει πλέων κάθε 6-12 μήνες. Η nokia σεβαστή εταιρία αλλα έχει ξεπέσει. Απολύσεις, τεράστια χασουρα σε κέρδη, symbian κλειστο. Δες μόνο την πορεία της μετοχής τους. Έχασε το τρένο των smartphones και τώρα τρέχει και δεν προλαβαίνει. Όλα τα παραπάνω φαίνονται απο τα κινητα τους, τα υπερπροβλήματα που έχουν και τα χαμηλά τους specifications σε hardware σε αντιστοιχία με τις τιμές. Το μόνο που έχει μείνει είναι η παλια αιγλη του ονόματος nokia και το N900. Εγω πραγματικά θα σου πρότινα να μήν παρεις nokia. Όσο πιο καινούριο το μοντέλο, τόσο πιο πολύ sar Αυτο δεν ισχύ. Δες το optimus one (0.4), galaxy ace (0.8) galaxy s (0.2!)
Kariajoulas Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Και εμένα θα μ' ενδιέφερε το Nokia 5230. Για τα χρήματα που κοστίζει μια χαρά μου φαίνεται. Κοίταξα στα χαρακτηριστικά του και δεν είμαι σίγουρος για 2 από αυτά. 1. Αν έχει ενσωματωμένο GPS όπως το Νokia N95. Αυτό το A-GPS δεν ξέρω τι είναι. 2. Δεν ξέρω αν μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με ένα router. Δεν είδα ένδειξη wi-fi.
mpyral Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 @ orlox Στα Nokia αναφερόμουν για τη σχέση καινούριων μοντέλων με αύξηση του sar. Μπορεί να ισχύουν αυτά που λες αλλά έχω ειδικούς λόγους που θέλω να παραμείνω στα Nokia. Ακόμα και να πάρω "μπλε δόντι" που είπε ο φίλος παραπάνω για το sar. Επίσης μ' ενδιαφέρουν αυτά που ρωτάει ο "Kariajoulas" (που το βρήκες αυτό το nick )
orlox Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Και εμένα θα μ' ενδιέφερε το Nokia 5230. Για τα χρήματα που κοστίζει μια χαρά μου φαίνεται. Κοίταξα στα χαρακτηριστικά του και δεν είμαι σίγουρος για 2 από αυτά. 1. Αν έχει ενσωματωμένο GPS όπως το Νokia N95. Αυτό το A-GPS δεν ξέρω τι είναι. 2. Δεν ξέρω αν μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με ένα router. Δεν είδα ένδειξη wi-fi. 1. Ναι. Το agps ειναι κανονικό gps υποβοηθουμενο απο το δίκτυο για πιο γρηγορες συνδέσεις κτλ. χωρίς ομως να ειναι απαραίτητη η υπαρξη δικτύου 2. δεν εχει wifi ειναι τηλέφωνο του 2009. Θα αγοραζες PC του 2009? Ηταν καλο για τοτε όχι για τωρα. Σου λέω οτι ειπα και στο mpyral. Μπορεις να βρεις πολυ καλυτερα στα ιδια χρηματα. @mpyral Ειμαι περίεργος πως το "ουτε να μου το χαριζαν με τετοιο sar" εγινε "θέλω να παραμείνω στα Nokia. Ακόμα και να πάρω "μπλε δόντι" που είπε ο φίλος παραπάνω για το sar." Αλήθεια ποιος ειναι ο λογος? Μου εχεις αναψει την περιέργεια. Αν ειναι κανα περιεργο θέμα μπορειο να υπαρχει λυση και να μην την εχεισ σκεφτει.
mpyral Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 @orlox Το "δεν θα το έπαιρνα και αν μου το χάριζαν με τέτοιο sar πήγαινε" στο blade. Για ΝOKIA θα έκανα την υποχώρηση να πάρω "μπλε δόντι". Για άλλη μάρκα όχι. Ούτε για iphone. Είναι προσωπικοί οι λόγοι για το κόλλημα που έχω με Νokia. Σημαντική η έλλειψη του wifi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.