Προς το περιεχόμενο

Μπορω να βαλω 64αρι bit?

Unst0ppabl32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια,

θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. Πριν 2.5 μηνες πηρα το νεο μου pc το οποιο εχει λειτουργικο

Windows 7 Home Premium 32 bit επεξεργαστη ειναι Intel Core i5 CPI 760 280.GHz, 2784 Mhz,

Ram 2 GB και 1 tera σκληρος. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω σαυτον τον επεξεργαστη

Windows Xp or 7 64αρι bit ομως. Παρακαλω λιγη βοηθεια :rolleyes:

θα το εκτιμουσα αν δεν κανετε spam διωτη δεν ειμαι proffesional και ειμαι κ λιγο μικρος ^_^

thanks -.^

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σηκώνει άνετα όποιο λειτουργικό θελήσεις αλλά αν είναι από αυτές τις έτοιμες χαζοσυνθέσεις που έχει κάθε κατάστημα ίσως έχει θέμα με την εγγύηση...

• Moderators

αλλά αν είναι από αυτές τις έτοιμες χαζοσυνθέσεις που έχει κάθε κατάστημα ίσως έχει θέμα με την εγγύηση...

Δηλαδη? Εννοεις πως υπαρχει καταστημα το οποιο ακυρωνει την εγγυηση αν αλλαξεις λειτουργικο?

Γεια σας παιδια,

θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. Πριν 2.5 μηνες πηρα το νεο μου pc το οποιο εχει λειτουργικο

Windows 7 Home Premium 32 bit επεξεργαστη ειναι Intel Core i5 CPI 760 280.GHz, 2784 Mhz,

Ram 2 GB και 1 tera σκληρος. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω σαυτον τον επεξεργαστη

Windows Xp or 7 64αρι bit ομως. Παρακαλω λιγη βοηθεια :rolleyes:

θα το εκτιμουσα αν δεν κανετε spam διωτη δεν ειμαι proffesional και ειμαι κ λιγο μικρος ^_^

thanks -.^

Φίλε άκου πως έχουν τα πράγματα, τα παιδιά έχουν δίκιο σε αυτό που σου είπαν. Δηλαδή μπορείς φυσικά να βάλεις 64-bit λειτουργικό, αλλά το να βάλεις εν έτη 2011 Windows Xp δεν έχει κανένα νόημα. Τα Windows 7 που σου έχουν βάλει είναι πολύ καλά. Και windows 7 64-bit μπορείς να βάλεις αλλά και πάλι δεν έχει νόημα. Και θα σου πω και για ποιό λόγο..

Η διαφορά ενός 32-bit λειτουργικού από ένα 64-bit είναι η εξής:

- Ένα λειτουργικό 32-bit, μπορεί να "διαβάσει" μέχρι και 2^32 bit μνήμης. 2^32 bit = 4 Gb

- Ένα λειτουργικό 64-bit, μπορεί να "διαβάσει" μέχρι και 2^64 bit μνήμης. 2^64 bit = τρέχα γύρευε πόσα giga.

Με απλά λόγια, 64-bit λειτουργικό βάζουμε συνήθως και κατά κύριο λόγο, όταν έχουμε πάνω από 4 Gb Ram, ώστε να μπορεί το σύστημα μας να την αναγνωρίσει και να την δουλέψει. Για σένα που έχεις 2 Gb Ram δεν έχει νόημα να περάσεις 64-bit λειτουργικό. Αλλά σου ξαναλέω ότι δεν σου απαγορεύει κανείς να το κάνεις.

σηκώνει άνετα όποιο λειτουργικό θελήσεις αλλά αν είναι από αυτές τις έτοιμες χαζοσυνθέσεις που έχει κάθε κατάστημα ίσως έχει θέμα με την εγγύηση...

Δεν παίζει να του ακυρώσουν εγγύηση αν δεν ανοίξει το tower. Δηλαδή αν χρειαστείς format, δεν το κάνεις για να μην χάσεις την εγγύηση;;

Γενικά πάντως, πέρα απ το θέμα της μέγιστης υποστηριζόμενης μνήμης, ισχύουν κι άλλοι παράγοντες.

Κάποιες εφαρμογές είναι ταχύτερες στα 64bit (πχ απλή & κλασική το winrar), τα 64 κάνουν καλύτερη διαχείριση μνήμης (έτσι λέγεται τουλάχιστον) αλλά «τρώνε» και λίγο παραπάνω.

Γενικά πάντως, πέρα απ το θέμα της μέγιστης υποστηριζόμενης μνήμης, ισχύουν κι άλλοι παράγοντες.

Κάποιες εφαρμογές είναι ταχύτερες στα 64bit (πχ απλή & κλασική το winrar), τα 64 κάνουν καλύτερη διαχείριση μνήμης (έτσι λέγεται τουλάχιστον) αλλά «τρώνε» και λίγο παραπάνω.

Συμφωνώ απόλυτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...