ak22 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μία μικρή βοήθεια θέλω!!! Ψάχνω για δώρο γενεθλίων για τη κοπέλα μου... Κλείνει τα 18 της και θέλω κάτι ιδιαίτερο για την ενηλικίωση της... Καμιά καλή ιδέα..; Τιμή μέχρι 200ευρώ.. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Traumatias Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μην το σκέφτεσαι...Ένα psp με το final fantasy dissidia Εγώ θα σε ευχαριστούσα θερμά...πολύ θερμά Εντάξει τώρα θα το γυρίσω στο σοβαρό...δεν έχει σημασία πόσο θα κάνει σημασία έχει να τις πάρεις κάτι που θα της χρειαστεί σε βάθος χρόνου.Ή κάνε της δώρο τα πρώτα μαθήματα οδήγησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 12 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 12 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ένα σετ κατσαρολικών. Να συνηθίζει σιγά σιγά την ιδέα της κουζίνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε
salazar1991 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Θα συμφωνησω με τον Traumatias.Δεν εχουν σημασια τα λεφτα..Φυσικα σε καταλαβαινω μιας και θες να της παρεις κατι "καλο".Δοκιμασε να την ψαρεψεις να δεις τι θελει..'Η τσεκαρε τι κοιταζει στις βιτρινες οταν βγαινετε εξω.Ισως να της επαιρνεις κατι συμβολικο και με τα λεφτα να πηγαινατε κανενα ταξιδακι(καπου κοντα εννοειται) και να γιορτασετε τα γενεθλια της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Traumatias Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Την traumatias παρακαλώ Εκτός αν εννοείς τον χρήστη Αν είναι γ λυκείου μπορείς να της πάρεις κάτι που να έχει να κάνει με τη σχολή της α επιλογής. Π.χ αν θέλει αρχιτεκτονική παρ της ένα βιβλίο για το bauhaus έχουν άπειρα οι εκδόσεις taschen και πάει λέγοντας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 200 ειναι πολλα ποσο καιρο τα χετε? θα προτεινα εσωρουχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beatshooter Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 12 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 12 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος χαχαχαχ 200ευρω...Αυτα ειναι...Παρτην εναν δονητη Συνδέστε για να σχολιάσετε
slygeo87 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 200 ευρώ για γκόμενα ρε; ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 To να την πας στα μαγαζια να διαλεξει κανα ρουχο η κοσμιμα δεν παιζει??? Οι γυναικες ειναι πολυ περιεργες και η μπορει να εντυπωσιαστουν με αυτο θα τις παρεις η να ξενερωσουν τη ζωη τους και να κοροιδευουν την προτιμηση σου με τις φιλες τους οποτε δεν ειναι να ρισκαρεις και φυσικα να μετανιωσεις αν εκανες λαθος επιλογη. Τωρα βεβαια με αυτη την προταση παιζεις με τη φωτια αλλα αφου εισαι διατεθημενος να δωσεις 200 ευρω(πολλα ειναι!!!) δε νομιζω να ναι τοσο αχαριστη και να διαλεξει κατι ακριβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 ψαξε για καποιο κοσμημα με πετρα swarovski. κυριος κατι για το λαιμο θα ελεγα. ειναι φοβερα ομορφα και υπαρχουν και προσιτα κομματια αναλογως βεβαια και τι παιρνεις. εχω θετικη εμπειρια απο δωρο που πηρα προς θεου οχι δαχτυλιδι μαλλον ειναι νωρις και εξαλλου θα την βαρυνεις ψυχολογικα θα το δει σαν αρραβωνα. ειναι ήδη ακριβο το δωρο και πρεπει να κρατησεις καποια προσχηματα. οτι και αν της παρεις ισως προκληθει καποια αναστατωση για το εξοδο σου. αφου το νοιωθεις ομως να κανεις κατι ακριβο καντο. μη το σκεφτεσαι. να περνατε καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Βασικα ειναι λιγο πιτσιρικα οποτε θα τα θελει τα κοσμηματακια της.Θα ψιλοεντυπωσιαστει. Θα βλεπει που θα βλεπει κανενα sex and the city,θα αρχισει να νιωθει λιγο πιο glamourous με το να της κανεις τετοιο δωρακι. Εξαρταται και τι τυπος ειναι ετσι,αυτο ισχυει για μια τυπικη Ελληνιδα στα 18 της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigoriou Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Παρτης το Pro Evolution Soccer να παιζει online:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 18 τωρα θα θελει διπλωμα... υπαρχουν κι αλλοι στους δρομους... οποτε καντης δωρο καρτα απεριοριστων διαδρομων με τα μμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μία μικρή βοήθεια θέλω!!! Ψάχνω για δώρο γενεθλίων για τη κοπέλα μου... Κλείνει τα 18 της και θέλω κάτι ιδιαίτερο για την ενηλικίωση της... Καμιά καλή ιδέα..; Τιμή μέχρι 200ευρώ.. Ευχαριστώ! δωρο με κυριολεκτικη και μεταφορικη σημασια: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 18 χρονη ...Πως τα φτιάχνετε σ αυτες τις ηλικίες αφού είστε πολύ άγουρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.