Προς το περιεχόμενο

Street Fighter X Tekken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η capcom ειχε πει οτι το SFXTK θα πουλουσε 2 εκατομυρια 1 μηνα μετα την κυκλοφορια του. Ομως με ολα αυτα που εκανε (dlc κτλ) μεχρι τωρα δεν εχει πουλησει ουτε 1 εκατομυριο!!! :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

απο σημερα ειναι διαθεσιμο για προπαραγκελια στο steam

http://store.steampowered.com/app/209120/?snr=1_7_suggest__13

και κοστιζει μονο 35 ευρω!!!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ! ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΣΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!

ΧΙΧΕΧΕΧΙΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧ

Δημοσ.

Καλα θα το κανω preorder απο capcom.

ΟΡΟΚΟY-ΣΑΚΗ στο ssf4 σε έχω δει Online 3 φορες στα 3 χρόνια που μπενω καθημερινά. Καλύτερα να το νοικιαζεις πιο φτηνα θα σου βγει :D

Δημοσ.

Καλα θα το κανω preorder απο capcom.

ΟΡΟΚΟY-ΣΑΚΗ στο ssf4 σε έχω δει Online 3 φορες στα 3 χρόνια που μπενω καθημερινά. Καλύτερα να το νοικιαζεις πιο φτηνα θα σου βγει :D

δεν μπαινουμε τις ιδιες ωρες. γι αυτο μαλλον. Και τωρα τελευταια επειδη παιζω αλλαπ παιχνιδια δεν ασχολουμαι πολυ με το street fighter.

Καλά, μην μας δείρεις όσο στο SSFIV. :P

Θα σας δειρω ακομα περισσοτερο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!!

Δημοσ.

Εγω παλι θα περιμενω την super duper year major release edition που θα εχει μεσα ολους τους χαρακτηρες και DLC και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Να οριμασει και λιγο το συστημα γιατι προς το παρον εχει απιστευτες ανισσοροπιες.

Δημοσ.

Εγω παλι θα περιμενω την super duper year major release edition που θα εχει μεσα ολους τους χαρακτηρες και DLC και δεν ξερω και εγω τι αλλο.

Πάρε την 2013 Arcade Edition. :mrgreen:

Δημοσ.

θα επρεπε να ντρεπονται! Πως τολμανε να κλειδωνουν περιεχομενο του παιχνιδιου το οποιο ειναι ΗΔΗ μεσα στο dvd ? Και να ζητανε και αλλα λεφτα για να εχουμε πληρη προσβαση σε ολο το περιεχομενο? Αλλα και παλι εγω θα το αγορασω μονο και μονο για να στηριξω τα fighters στο pc αν και η capcom δεν αξιζει να παρει τα χρηματα μου!! :devil: :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...