mchls Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Street Fighter x Tekken PC – Preorders next week or so, no DLC on disc, PC Requirements coming soon
OROKUSAKI Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 η capcom ειχε πει οτι το SFXTK θα πουλουσε 2 εκατομυρια 1 μηνα μετα την κυκλοφορια του. Ομως με ολα αυτα που εκανε (dlc κτλ) μεχρι τωρα δεν εχει πουλησει ουτε 1 εκατομυριο!!! :mrgreen:
mchls Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Street Fighter X Tekken Episode 1 – Animated Short
OROKUSAKI Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ειναι διαθεσιμο για preorder στο direct2drive απο σημερα http://www.gamefly.co.uk/Download-Street-Fighter-X-Tekken-UK/5003779/ και μαλιστα σε πολυ καλη τιμη! Ετοιμαστειτε να σας δειρω ΟΛΟΥΣ ONLINE σε 4 εβδομαδες :devil: ΧΙΧΕΧΕΧΑΧΑΧΑΧΕΧΕΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! :devil:
OROKUSAKI Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 απο σημερα ειναι διαθεσιμο για προπαραγκελια στο steam http://store.steampowered.com/app/209120/?snr=1_7_suggest__13 και κοστιζει μονο 35 ευρω!!! ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ! ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΣΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!! ΧΙΧΕΧΕΧΙΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Καλά, μην μας δείρεις όσο στο SSFIV.
alex_000 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Καλα θα το κανω preorder απο capcom. ΟΡΟΚΟY-ΣΑΚΗ στο ssf4 σε έχω δει Online 3 φορες στα 3 χρόνια που μπενω καθημερινά. Καλύτερα να το νοικιαζεις πιο φτηνα θα σου βγει
OROKUSAKI Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Καλα θα το κανω preorder απο capcom. ΟΡΟΚΟY-ΣΑΚΗ στο ssf4 σε έχω δει Online 3 φορες στα 3 χρόνια που μπενω καθημερινά. Καλύτερα να το νοικιαζεις πιο φτηνα θα σου βγει δεν μπαινουμε τις ιδιες ωρες. γι αυτο μαλλον. Και τωρα τελευταια επειδη παιζω αλλαπ παιχνιδια δεν ασχολουμαι πολυ με το street fighter. Καλά, μην μας δείρεις όσο στο SSFIV. Θα σας δειρω ακομα περισσοτερο :mrgreen: !!!
ikaruga24 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Εγω παλι θα περιμενω την super duper year major release edition που θα εχει μεσα ολους τους χαρακτηρες και DLC και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Να οριμασει και λιγο το συστημα γιατι προς το παρον εχει απιστευτες ανισσοροπιες.
JohnVani18 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Εγω παλι θα περιμενω την super duper year major release edition που θα εχει μεσα ολους τους χαρακτηρες και DLC και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Πάρε την 2013 Arcade Edition.
mchls Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Street Fighter X Tekken producer “disappointed” over DLC characters being hacked
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ναι βρε, τι απογοήτευση να χακάρουν κάτι που υπάρχει ήδη μέσα και πρέπει να πληρώσεις παραπάνω για να παίξει.
OROKUSAKI Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 θα επρεπε να ντρεπονται! Πως τολμανε να κλειδωνουν περιεχομενο του παιχνιδιου το οποιο ειναι ΗΔΗ μεσα στο dvd ? Και να ζητανε και αλλα λεφτα για να εχουμε πληρη προσβαση σε ολο το περιεχομενο? Αλλα και παλι εγω θα το αγορασω μονο και μονο για να στηριξω τα fighters στο pc αν και η capcom δεν αξιζει να παρει τα χρηματα μου!! :devil:
mchls Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Street Fighter x Tekken PC pre-orders now open Street Fighter x Tekken update adds replay analyser and new gems
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα