NIKOsVAIO Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Καλησπερα σε ολους, το προβλημα μου ειναι το εξις: Οταν επεξεργαζομαι τα video που εχω τραβηξει απο την καμερα μου στο pinnacle και μετα το βαζω να μου φτιαξει το τελικο αρχειο που θελω, το προγραμμα μου ριχνει την ποιοτητα του video.Τι ρυθμισεις για HD του βαζω τι για ποιοτητα DVD, το τελικο αποτελεσμα ειναι αρκετα κατωτερο απο αυτο που ειχα τραβηξει. Θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει μιας και το χρειαζομαι αμμεσα το προγραμμα; Υ.Σ:Τα video απο την καμερα μου ειναι τραβηγμενα σε HD 720p/30 fps αν παιζει καποιο ρολο. Ευχαριστω
sistah Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Πρωτου κανεις import το υλικο σου πρεπει να σεταρεις τα settings της timeline (εκει που κανεις τα cut κτλ) ωστε να ταιριαζουν με τα settings του υλικου. Αν ειναι πχ 720p 16:9 και τα settings της timeline ειναι 480 4:3 ή τα frames σου ειναι 30 και ειναι σεταρισμενο για 24 ή 25 frames ή το bitrate ειναι διαφορετικο τοτε εχεις κανει λαθος import και δεν θα βγαλει σωστο αποτελεσμα. Οπως επισης κατα το export κανεις παρομοιες ρυθμισεις. Καλο ειναι στο export να μην το κανεις σε dvd αλλα σε ενα καλο format π.χ h.264 . Επειδη δεν εχω παιξει με το pinnacle, και δεν ξερω αν εχει ολες αυτες τις ρυθμισεις (οπως στα επαγγελματικα) θα σου προτεινα να ψαξεις στο youtube η google για το συγκεκριμενο προγραμμα με την ερωτηση που κανεις εδω. Παντως η βαση ειναι αυτη. Δοκιμασε με ενα sample του υλικου σου (για να μην σου παρει ωρα για το ολοκληρο) να κανεις διαφορα export και να δεις τι σου ταιριαζει. Υ.Γ τα 30 frames ειναι για NTSC (Αμερικη) και τα 25 για PAL (Ευρωπη) δεν σε νοιαζει τοσο αλλα καλο θα ηταν να αλλαξεις αυτην την ρυθμιση στην καμερα σου.
NIKOsVAIO Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Πρωτου κανεις import το υλικο σου πρεπει να σεταρεις τα settings της timeline (εκει που κανεις τα cut κτλ) ωστε να ταιριαζουν με τα settings του υλικου. Αν ειναι πχ 720p 16:9 και τα settings της timeline ειναι 480 4:3 ή τα frames σου ειναι 30 και ειναι σεταρισμενο για 24 ή 25 frames ή το bitrate ειναι διαφορετικο τοτε εχεις κανει λαθος import και δεν θα βγαλει σωστο αποτελεσμα. Οπως επισης κατα το export κανεις παρομοιες ρυθμισεις. Καλο ειναι στο export να μην το κανεις σε dvd αλλα σε ενα καλο format π.χ h.264 . Επειδη δεν εχω παιξει με το pinnacle, και δεν ξερω αν εχει ολες αυτες τις ρυθμισεις (οπως στα επαγγελματικα) θα σου προτεινα να ψαξεις στο youtube η google για το συγκεκριμενο προγραμμα με την ερωτηση που κανεις εδω. Παντως η βαση ειναι αυτη. Δοκιμασε με ενα sample του υλικου σου (για να μην σου παρει ωρα για το ολοκληρο) να κανεις διαφορα export και να δεις τι σου ταιριαζει. Υ.Γ τα 30 frames ειναι για NTSC (Αμερικη) και τα 25 για PAL (Ευρωπη) δεν σε νοιαζει τοσο αλλα καλο θα ηταν να αλλαξεις αυτην την ρυθμιση στην καμερα σου. Θα δοκιμασω αυτο που μου ειπες.Για την καμερα τωρα, εχει 2 ρυθμισεις.Η NTSC και Η PAL οπως μου ειπες.Κι εγω ειχα παραξενευτει αλλα ενω την εχω ρυθμισμενη στο PAL τα fps ειναι και παλι 30.Και το προγραμμα μου το ελεγε αυτο.Το αναγνωριζει δηλαδη ως NTSC ενω η καμερα τραβαει σε PAL...
sistah Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Περιεργο οντως, μηπως εχει και ρυθμιση για fps η καμερα? Κανε ενα deep search καλου κακου. Τωρα, οταν λες οτι στο αναγνωριζει ως NTSC το προγραμμα, μηπως επειδη απλα ειχες λαθος τα settings της timeline? Δοκιμασε να δουμε
NIKOsVAIO Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Περιεργο οντως, μηπως εχει και ρυθμιση για fps η καμερα? Κανε ενα deep search καλου κακου. Τωρα, οταν λες οτι στο αναγνωριζει ως NTSC το προγραμμα, μηπως επειδη απλα ειχες λαθος τα settings της timeline? Δοκιμασε να δουμε Φιλε μου 1000 ευχαριστω! Οντως ειχα λαθως settings! Το προβλημα λυθηκε!Σέυχαριστω πολυ για την αμμεση βοηθεια σου!Να 'σαι καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.