Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με ΟΤΕ 24mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τότε που έβαλα 24 εδώ και 1 χρόνο περίπου πέφτω συνέχεια.το ένα disconect μετά το άλλο.Από τις πολλές φορές που δήλωσα βλάβη και τις ένα σωρό μπούρδες που μου είπαν ήρθε κάποιος τελικά και μου μέτρησε την γραμμή.Στο κουτί του οτε έλεγε ότι είμαι στο 12 (σε safe πακέτο και καλά να μην πέφτω)και ότι πάω ως 16.600 και μέσα στο σπίτι η πρίζα έδειχνε 3.μέτρηση του οτέ όχι με το ρούτερ.

Μου λέει άλλαξε το καλώδιο το υπόγειο που πάει από το κουτί στο σπίτι.Το αλλάζω και πάλι έπεφτα ώσπου έβαλα το ρούτερ με την μία πάνω σε αυτό το καλώδιο που άλλαξα και έρχεται από το κουτί του οτε.δεν μπορώ να ξέρω ακόμα τι φταίει γιατί πέρασαν 2.30 ώρες περίπου ενώ πρέπει να κλείσω 24 ώρες για να σιγουρευτώ.24 φυσικά conected δεν έμεινα ποτέ.

αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν παίζουν ρόλο τα CRC FEC HEC γιατί έχουν τεράστια διαφορά πριν και μετά.(πριν παρακάμψω όλη την καλωδίωση του σπιτιού δηλαδή και το βάλω με την μία στο καλώδιο που έρχεται από το κουτί του οτε και μετά.)

δείτε εδώ

πριν

45404815.png

και τώρα

61972934.png

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

την δευτερη φορα η γραμμη σου παιζει πολυ καλυτερα.η πρωτη μετρηση ειναι με ολο το σπιτι πανω και η δευτερη χωρις το σπιτι πανω?

Δημοσ.

ναι.Από ότι κατάλαβα δεν παίζει και πολύ ότι είναι το σπίτι πάνω η όχι.ήταν το καλώδιο του τηλεφώνου δίπλα στην παροχή του ρεύματος.Με το που το έβαλα ποιο πέρα βελτιώθηκε.Το δείχνει το το δεύτερο screenshot.

Αλλά ενώ έπαιζε από εχτές καμπάνα μόλις έκλεισε 22 ώρες connect πάλι έπεσε.

Δημοσ.

ενταξει μια φορα αποσυνδεση δεν σημαινει κατι.αμα θες αλλαξε το τηλ καλωδιο με ενα δικτυου που απλα θα χρησιμοποιησεις το ενα ζευγαρι απο τα 4 που εχει μεσα και θα του βαλεις τηλ.κλιπ.ελπιζω να μην εχεις 10 μετρα καλωδιο.

Δημοσ.

το καλώδιο που έρχεται από το κουτί του οτέ είναι καινούριο και έχει και θωράκιση.Είναι σίγουρα πάνω από 10 μέτρα.Δεν γίνεται να βάλω μικρότερο γιατί δεν θα φτάνει.Αλλά δεν πιστεύω πως το έχω τώρα εγώ το πρόβλημα αλλά ο οτε.Εγώ τα άλλαξα όλα και πάλι.

Θα το αφήσω 2-3 μέρες έτσι να δω πως πάει.

Δημοσ.

δεν γίνεται τίποτα.πάλι πέφτω.Δεν είναι από εμένα το θέμα.Εγώ άλλαξα τα πάντα.Αυτοί έχουν το πρόβλημα και βαριούνται να το ψάξουν.Το δήλωσα ξανά βλάβη και βλέπουμε.

Δημοσ.

εγω δεν λεω απο το κουτι του μεχρι εσενα.αλλα απο την κεντρικη πριζα σου να αποσυνδεσεις τα υπολοιπα πριζακια και β.το καλωδιο απο το πριζακι το πρωτο που συνηθως ειναι στο σαλονι μεχρι το ρουτερ σου να μην ειναι μεγαλοαπο το κουτι του οτε μεχρι το κεντρικο πριζακι καλο ειναι να ειναι μακρια απο ρευματα.

Δημοσ.

δεν έχω πρίζες τώρα, δεν έχω τίποτα.έβαλα μια πρίζα πάνω στο καλώδιο που έρχεται από το κουτί του οτέ.Δεν είναι με τίποτα 10μ καλώδιο από την πρίζα στο ρούτερ.ούτε 5 δεν είναι.

Δημοσ.

έχω δοκιμάσει 4 ρούτερ.ε και τα 4 χαλασμένα να είναι?

γενικός από την αρχή που έκανα 24 η γραμμή έπαιζε καμπάνα.Αλλά στα ξαφνικά αποσύνδεση.Δεν έμεινα ποτέ 24 ώρες συνδεμένος.πάντα έπεφτα.Και εντάξει σε καινούριο σπίτι μένω πόσο χάλια να είναι η καλωδίωση?Θα μου έκοβε ταχύτητα ξέρω γω.τώρα δεν μου κόβει ταχύτητα απλα πέφτω.Ακόμα και στα 7mbps που κούμπωσα μια φορά πάλι έπεσα.

Δημοσ.

ήρθε ο τεχνικός σήμερα.Μου άλλαξε γραμμή από το κέντρο ως το καφάο.Με έβαλε μόνο μου εντελώς αν και πριν κλαιν σιγά πόσοι ήταν με 24.μόνο εγώ.Μέτρησε και μέχρι την πρίζα μου (την πρόχειρη) και μου λέει πας μέχρι 20.500 και σε έχουμε στο 12.Του είπα να με βάλει παραπάνω και μου λέει καλά είναι στο 12.αμα δω και δεν πέφτει να ζητήσω να με πάνε στο 20.

και ας ελπίσουμε να μην πέσω πάλι.

Δημοσ.

το πας μεχρι 20 και σε βαζουν στα 12 σημαινει snr margin 15 ανετα.αν και με 15 προφιλ εχεις αποσυνδεσεις τοτε τι να πω.β.αυτο που λεει οτι σε εβαλε μονο σου δεν παιζει και πολυ.το καλωδιο απο τον οτε μεχρι το καφαο ειναι με παρα πολλα ζευγαρια μεσα οποτε σιγουρα ειναι και αλλοι με adsl.απο εκει και περα μηπως δεν αλλαξε κεντρικο(καφαο - οτε) και αλλαξε απλα απερχομενο(καφαο σπιτι σου).γιατι ο οτε συνηθως αυτο αλλαζει.ξαναδωσε βλαβη και ελπιζω να ερθει ο ιδιος τεχνικος.

Δημοσ.

Με έχουν στα 12 εδώ και πάρα πολύ καιρό επειδή έπεφτα.το πρωί που με σύνδεσε, στα 12.000 είχα snr 17.από το καφάο μέχρι το σπίτι μου δεν άλλαξε τίποτα.τον έβλεπα.το δήλωσα ήδη βλάβη σήμερα το απόγευμα οπότε από δευτέρα.

στα 20 πόσο snr πρέπει να έχω για να παίζει καλά?

τώρα είμαι εκεί αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί πάλι θα πέσω.Και το τέλειο να πιάσω σε νούμερα πάλι θα πέσω.

post-66698-0-58623400-1302893945_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...