Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με ΟΤΕ 24mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κατι τετοια βλεπω και με το Thomson και εβλεπα και με το zyxel.το κακο με το Thomson ειναι οτι πεφτει οχι λογω γραμμης αλλα κανει κατι δικα του reboot στο ξεμπαρκο.

πχ τωρα εχω αυτο

View more...

Type: PPPoE

Uptime: 6 days, 2:45:18

IP Address: 46.12.40.180

Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 2,47 / 18,40

Δημοσ.

Δείτε τι snr είχα πριν 1-2 εβδομάδες.Από 9-10 πήγε εκεί χωρίς να πέσω.έμεινε κάμποση ώρα εκεί και μετά έκανα restart το ρούτερ.

post-66698-0-81670300-1307646606_thumb.png

Δημοσ.

πλέων είμαι 100% σίγουρος ότι έπεσα σε καλώδιο που τον έχει πιει.απλά πράγματα.Ότι και να έκαναν τζίφος.Να το αλλάξουν δεν παίζει οπότε θα παίζω έτσι συνέχεια.

Οπότε το θέμα πιστεύω πως έληξε εκτός και αν γίνει κανένα θαύμα.

Δημοσ.

ουτε το vdsl δεν θα σε σωσει.η θα σε βαλουν σε μικροτερη ταχυτητα η θα σου ριξουν κανα margin τεραστιο για ποιο σταθερα.

Δημοσ.

Και κατα 99% έχει και το απέναντι box που δίνει στον άλλο δρόμο πρόβλημα για αυτό και έσκαψαν.Αλλιώς θα μου έδιναν χύμα από εκείνο.

έχω τραβήξει λαχείο και μάλιστα πρωτοχρονιάτικο.

Και τρελαίνομαι όταν στο παλιό σπίτι ήμουν στο γάμο του κουτρούλη μακριά από καφάο και δεν έπεσα ποτέ και τώρα στα 100μ και πέτυχα σάπιο καλώδιο.

τέλος πάντων αμα γίνει κανα τρελό και το φτιάξουν θα σας ενημερώσω.Χλωμό αλλά νταξ γίνονται και θαύματα.

Δημοσ.

Και κατα 99% έχει και το απέναντι box που δίνει στον άλλο δρόμο πρόβλημα για αυτό και έσκαψαν.Αλλιώς θα μου έδιναν χύμα από εκείνο.

έχω τραβήξει λαχείο και μάλιστα πρωτοχρονιάτικο.

Και τρελαίνομαι όταν στο παλιό σπίτι ήμουν στο γάμο του κουτρούλη μακριά από καφάο και δεν έπεσα ποτέ και τώρα στα 100μ και πέτυχα σάπιο καλώδιο.

τέλος πάντων αμα γίνει κανα τρελό και το φτιάξουν θα σας ενημερώσω.Χλωμό αλλά νταξ γίνονται και θαύματα.

α.να σου δωσου χυμα πριν το box το ξεχνας.απο καφαο σε box παντα υπογεια.κανεις δεν θα παρει πριν το box εναερια.

δεν παιζει ρολο η αποσταση απο το καφαο αλλα η συνολικη αποσταση απο το αστικο κεντρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...