poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 κατι τετοια βλεπω και με το Thomson και εβλεπα και με το zyxel.το κακο με το Thomson ειναι οτι πεφτει οχι λογω γραμμης αλλα κανει κατι δικα του reboot στο ξεμπαρκο. πχ τωρα εχω αυτο View more... Type: PPPoE Uptime: 6 days, 2:45:18 IP Address: 46.12.40.180 Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 2,47 / 18,40
johnyboy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δείτε τι snr είχα πριν 1-2 εβδομάδες.Από 9-10 πήγε εκεί χωρίς να πέσω.έμεινε κάμποση ώρα εκεί και μετά έκανα restart το ρούτερ.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 με κανα αλλο ρουτερ εχεις δοκιμασει???η οπως λεει η διαφημιση στην μαμα σου το πες?
johnyboy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 δοκίμασα : baudtec , huawei , fritz και ένα της hol.netfaster πρέπει να ήταν.όλα τα ίδια κάνουν.
johnyboy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 πλέων είμαι 100% σίγουρος ότι έπεσα σε καλώδιο που τον έχει πιει.απλά πράγματα.Ότι και να έκαναν τζίφος.Να το αλλάξουν δεν παίζει οπότε θα παίζω έτσι συνέχεια. Οπότε το θέμα πιστεύω πως έληξε εκτός και αν γίνει κανένα θαύμα.
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 ουτε το vdsl δεν θα σε σωσει.η θα σε βαλουν σε μικροτερη ταχυτητα η θα σου ριξουν κανα margin τεραστιο για ποιο σταθερα.
johnyboy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ο γείτονας στα 2mbps που παίρνει από το ίδιο box πέφτει και αυτός.οπότε........
johnyboy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Και κατα 99% έχει και το απέναντι box που δίνει στον άλλο δρόμο πρόβλημα για αυτό και έσκαψαν.Αλλιώς θα μου έδιναν χύμα από εκείνο. έχω τραβήξει λαχείο και μάλιστα πρωτοχρονιάτικο. Και τρελαίνομαι όταν στο παλιό σπίτι ήμουν στο γάμο του κουτρούλη μακριά από καφάο και δεν έπεσα ποτέ και τώρα στα 100μ και πέτυχα σάπιο καλώδιο. τέλος πάντων αμα γίνει κανα τρελό και το φτιάξουν θα σας ενημερώσω.Χλωμό αλλά νταξ γίνονται και θαύματα.
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Και κατα 99% έχει και το απέναντι box που δίνει στον άλλο δρόμο πρόβλημα για αυτό και έσκαψαν.Αλλιώς θα μου έδιναν χύμα από εκείνο. έχω τραβήξει λαχείο και μάλιστα πρωτοχρονιάτικο. Και τρελαίνομαι όταν στο παλιό σπίτι ήμουν στο γάμο του κουτρούλη μακριά από καφάο και δεν έπεσα ποτέ και τώρα στα 100μ και πέτυχα σάπιο καλώδιο. τέλος πάντων αμα γίνει κανα τρελό και το φτιάξουν θα σας ενημερώσω.Χλωμό αλλά νταξ γίνονται και θαύματα. α.να σου δωσου χυμα πριν το box το ξεχνας.απο καφαο σε box παντα υπογεια.κανεις δεν θα παρει πριν το box εναερια. δεν παιζει ρολο η αποσταση απο το καφαο αλλα η συνολικη αποσταση απο το αστικο κεντρο.
johnyboy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 όπως και να το πάρεις είμαι 1χλμ στην χειρότερη ποιο κοντά. για μετά το box εννοούσα όχι πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.