Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με ΟΤΕ 24mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α.με αυτα που βλεπο στην εικονα.

α.δεν θα πας ποτε 20 mbit.εχει 28 attenuation.Οποτε το max με 6 snr Που δεν βαζει ο οτε θα ειναι κοντα στα 18 και κατι λιγοτερο

ο οτε δινει snr 8 με 9 snr Οποτε κανα 16 σε κοβω.

καλα ειπα.με 15 snr σε εχουν τωρα.

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κατσε να δουμε τι θα γινει με τον οτε ξανα.πολυ παραξενο να σου κανει αλλαγη κεντρικου και να ειναι τα ιδια χαλια.εκτος αν το θεμα ειναι καφαο μεχρι το σπιτι σοθ οποτε ελπιζω αυτην την φορα να στο αλλαξει και αυτο.

Δημοσ.

θεωρητικα δεν δουλευουν.πρακτικα καμια φορα δουλευοθν για να χρεωσουν υπερωριες οποτε αμα τον δεις κυριακη μην τρομαξεις.

Δημοσ.

μου εχει ερθει και σαββατο και κυριακη οταν ειχα προβλημα.εμενα μου αλλαξαν 2 φορες πορτα και ζευγος.το πρωτο κρατησε εναμιση μηνα και ημουν μαξ 17 και μετα ξεκινησε να πεφτει καθε 5 λεπτα.και με αυτο που ειμαι τωρα κλειδωνω στα 19.200 με snr 7-9 και 18 db θορυβο.και πανω για 11 μερες.το δευτερο ζευγος το εχω απο σεπτεμβριο.

Δημοσ.

το βασικο ειναι να πεσεις και σε τεχνικο που εχει ορεξη να σου αλλαξει απερχομενο η κεντρικο και ναμην κανει την παπια.το καλο ειναι οτι εχεις connex οποτε θα το φτιαξουν πιο γρηγορα απο οτι αμα ησουν σε εναλακτικο provider που εχει θα ελεγαν οτι φταιει o provider και οχι το καλωδιο τους.

Δημοσ.

ναι σωστα ειπες.το g.dmt ειναι μεχρι 8 Mbps το απλο το adsl to g.dmt bis ειναι το adsl2 και το g.dmt bis plus ειναι το adsl2+.μην με ρωτησεις γιατι το εχουν ετσι και οχι g.992.5 η εστω adsl2+

Δημοσ.

το δράμα συνεχίζεται.έκλεισαν ξανά την βλάβη χωρίς να με πάρουν.Πήρα τώρα στο 121 να δω τι έγινε και μ λέει η βλάβη έχει κλείσει.έγινε ψηφιακός έλεγχος και όλα είναι οκ.Τι οκ λέω εχτές το βράδυ έπεσα 5-6 φορές στο καπάκι.

δηλαδή τι να πω πια.έχω απελπιστεί.

Δημοσ.

μου άλλαξαν γραμμή από το κέντρο ως το καφάο μόνοι τους αλλά λύση δεν είδα.Είμαι 100% σίγουρος ότι είναι ή στο καφάο ή από το καφάο ως εμένα.

Δημοσ.

το δράμα συνεχίζεται.έκλεισαν ξανά την βλάβη χωρίς να με πάρουν.Πήρα τώρα στο 121 να δω τι έγινε και μ λέει η βλάβη έχει κλείσει.έγινε ψηφιακός έλεγχος και όλα είναι οκ.Τι οκ λέω εχτές το βράδυ έπεσα 5-6 φορές στο καπάκι.

δηλαδή τι να πω πια.έχω απελπιστεί.

ξανα βλαβη

φίλε τους ζήτησες αλλαγή κέντρου και δέχτηκαν ΄;

δεν ειναι αλλαγη κεντρου αλλα αλλαγη κεντρικου(καλωδιο απο αστικο κεντρο μεχρι καφαο)

απερχομενο(καλωδιο απο καφαο μεχρι πελατη)

αλλαγη καρτας(αλλαγη καρτας data στο αστικο κεντρο στο dslam)

αλλαγη οριου.σε αλλαζουν οριο πανω στην καρτα και στον κατανεμητη ταυτοχρονα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...