johnyboy Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Εννοείτε πως το δήλωσα πάλι και περιμένω.Εντωμεταξύ το παλικάρι σήμερα στο 121 μου είπε ότι βλέπει όντως πρόβλημα και ότι το snr θα έπρεπε να είναι στο 20+ και ότι είμαι στο 1.5 χλμ από το κέντρο ενώ ο τεχνικός είπε πως είμαι 2.5 με 3. τώρα ποιος από τους 2 είναι άσχετος δεν ξέρω.
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 το snr δεν γινεται να ειναι 20 + οταν εχεις εως 24 mbit συνδεση εκτος αν ησουν με οπτικη ινα και οχι με χαλκο.δεν υπαρχει 20+ snr σε συνδεση εως 24.να κλειδωσεις 24 και να εχεις 20 snr απλα δεν παιζει.ποσο attenuation εχεις να σου πουμε την αποσταση.το 30 attenuation ειναι 2 Km περιπου απο οτι ειδα εχεις 28,3 attenuation.αρα κοντα στα 1700 μετρα πανω κατω.καμια σχεση με 2,5 -3 Που σου ειπε ο αλλος.
johnyboy Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δεν έχω κλειδώσει στα 20 αλλά στα 12 με snr 14 συνεχίζω να έχω πολλά errors πάντως.crc fec hec. τώρα περιμένω αύριο να δω τι θα γίνει.Θα με ειδοποιήσουν ή θα την κλείσουν έτσι πάλι.
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δεν έχω κλειδώσει στα 20 αλλά στα 12 με snr 14 συνεχίζω να έχω πολλά errors πάντως.crc fec hec. τώρα περιμένω αύριο να δω τι θα γίνει.Θα με ειδοποιήσουν ή θα την κλείσουν έτσι πάλι. κανονικα θα πρεπε να ειχες margin 8 με 9 και να κλειδωνεις στα 16.20 δεν θα φτασεις αλλα κανα 16 17 θα πρεπε να το εχεις.σου εχουν ανεβασει το margin και σου ριξαν την ταχυτητα για να εισαι πιο σταθερος αλλα τιποτα παλι
johnyboy Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 αφού είναι σάπια τα καλώδια.εγώ τους έχω πει από την πρώτη στιγμή.ότι και να κάνουν ψηφιακά πάλι θα πέφτω αλλά στου κουφού την πόρτα.
At0m0 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Κατ' αρχήν καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα johnyboy. Κατά τα άλλα, εγώ θα έπαιρνα όρκο ότι φταίει το Power 19.8dBm. Όπως το κοιτάω παρέα με τις λοιπές ενδείξεις και την συμπεριφορά της γραμμής μου μοιάζει σαν να την ψήνει. Αλλά βέβαια εγώ δεν είμαι τεχνικός του ΟΤΕ και μπορεί να κάνω και λάθος Επίσης, και δεν μπορώ να υποστηρίξω την άποψή μου "τεχνικά" Ε, που και πού κάνουμε και κανένα λάθος.
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 το output power υποτιθεται οτι βγαινει αυτοματα απο το ρουτερ.επισης πολλες φορες αναφερεται λαθος.επισης εχει δοκιμασει με 4 ρουτερ οποτε αν εχει το ενα προβλημα οκ.αλλα και τα 4 λιγο δυσκολο.
At0m0 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 το output power υποτιθεται οτι βγαινει αυτοματα απο το ρουτερ.επισης πολλες φορες αναφερεται λαθος.επισης εχει δοκιμασει με 4 ρουτερ οποτε αν εχει το ενα προβλημα οκ.αλλα και τα 4 λιγο δυσκολο. ααα μαγικές λέξεις σε συνέχεια των μαγικών λέξεων, εγώ δεν είπα ότι φταίνε τα modem καθώς συμφωνώ απόλυτα ότι ... είναι στον αυτόματο. Διορθώσεις. Διόρθωσα λίγο το περιεχόμενο με βάση το #40
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 οκ δεν εχεις αδικο.μπορουσε και το modem να ετρωγε φρικες.αλλα εχει δοκιμασει 4 αν θυμαμαι σωστα
johnyboy Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 τι ψηφιακα να κανουν? που κάνουν συνέχεια ψηφιακό έλεγχο με αλλάζουν προφιλ και διάφορα τέτοια. έχω δοκιμάσει άλλα 3 ρούτερ και κάνουν το ίδιο.αποσύνδεση όποτε να ναι.
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 ο μονος ψηφιακος ελεγχος ειναι αλλαγη margin που σε σενα δεν πετυχε.αλλαξτε χαλκο να τελειωνουμε.εκτος αν δεν εχουν καλο ζευγαρι.
anta_n Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Κι εγώ ετοιμαζόμουν να γράψω να δεις μήπως φταίει το ρουτερ αλλά με πρόλαβες. Καλά ξεμπερδέματα αν και δε σε βλέπω να ξεμπερδεύεις σύντομα...
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 θα τους τα πρηξει και θα το φτιαξουθν.φαντασου εχει οτε και τον τρεχουν.που να ειχε εναλακτικο
johnyboy Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 καλά σαν τεχνικός δεν παίζει να έβαζα οτιδήποτε άλλο.έχω βάλει παντού connx και εγώ θα έβαζα άλλη. αν και εδώ που είμαι δεν παίζει τίποτα σε 24 πέρα από οτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.