Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με ΟΤΕ 24mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γιατι μεσα κεντρο παιζει και forthnet.αλλα μαλλον εκει δεν παιρνεις απο το αστικο κεντρο του οτε απευθειας. εκει θα χρειαζοταν καμπινα μαλλον

Δημοσ.

για να παιζεις στα 12 κμ μακρυα η παιρνεις απο καμπινα η απο Onu η απο mini dslam.αλλιως δεν θα παιζες ουτε στο 1/4 του mbit.

Δημοσ.

καλα ναι δεν εχει σημασια ετσι και αλλιως.ιντερνετ να εχεις και απο που παιρνεις δεν μπορει να αλλαξει .οποτε...

Δημοσ.

το αστείο είναι οτι είμαι 1.5km> απο το κέντρο της περιοχής στην οποία ανήκω ... (συνοριακά) και ενώ έχω άλλο δίπλα μου σχεδόν.. δν παίρνω απο εκεί γιατί είναι της άλλης περιοχής

Δημοσ.

σήμερα πήρα στους τεχνικούς εδώ των τρικάλων και αύριο θα μου στείλουν άλλον να το δει λεπτομερώς.Θέλει λέει πολύ ψάξιμο.Μου είπε κιόλας να τον πάρω να του πω τι έγινε μετά.ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικός.Μέχρι να το κλείσω και να με πάρει αυτός επειδή πήρα από το κινητό και χρεώνομαι.κουφάθηκα.λέω στον οτέ πήρα ή πήρα λάθος.πάντως έχουν διάθεση να το ψάξουν και αυτό είναι καλό.

ούτε σειρά του φώσκολου τόσα επεισόδια.

Δημοσ.

το αστείο είναι οτι είμαι 1.5km> απο το κέντρο της περιοχής στην οποία ανήκω ... (συνοριακά) και ενώ έχω άλλο δίπλα μου σχεδόν.. δν παίρνω απο εκεί γιατί είναι της άλλης περιοχής

δεν το λεω για την δικια σου περιπτωση αλλα γενικα.πολλες φορες μπορει να παιρνεις απο τις διπλα περιοχης και ας μην ανηκεις σε αυτην.

β.οπως εχουμε πει υπαρχουν και καλοι τεχνικοι στον οτε και συνηθως ειναι μικρης ηλικιας που γουσταρουν αυτο που κανουν και για να βοηθησουν και για να μαθουν.

Δημοσ.

Ε αυτό είπα σε αυτόν που ήρθε σήμερα.του λέω μπας και είναι το πρόβλημα από το καφάο ως εμένα?Και λέει μπα γιατί δεν έχεις καθόλου απώλεια.Είναι εξαιρετικό μου λένε το σήμα.τώρα θα έρθει άλλος πάλι την τετάρτη μάλλον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...