Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με ΟΤΕ 24mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πιστεψε με δεν ειναι πολυ παραπανω.σε εταιρειες δεν νομιζω οτι παιζουν παιχνιδια.β.ξερεις σε ποσους ειχα παει που δεν ηξεραν καν οπως σου ειχα πει τι ειναι ταχυτητα συγχρονισμου.να μου λεγες facebook εκει ναι το 90 τις 100.εκλεβαν ιντερνετ απο αλλους και youtube facebook.

Δημοσ.

δεν αγνοω .εσυ κρινεις μια εταιρεια μονο απο το Ping.ο αλλος μπορει να μπαινει σε ενα προγραμμα για Iptv για δωρεαν κλησεις.τι θα του πεις?πηγαινε οτενετ ας μην εχει δωρεαν τηλεφωνηματα εξωτερικο επειδη εχει χαμηλο Ping???

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν την κρίνω μόνο από το ping, λαμβάνω όλους τους παράγοντες υπόψην, σε αντίθεση με άλλους που απλά αγνοούν κάποιους :P

ναι δεν έχει η Otenet πακέτο για τηλεφωνήματα με εξωτερικό, είναι ο μόνος ISP δίχως τέτοιο :P

Δημοσ.

δεν την κρίνω μόνο από το ping, λαμβάνω όλους τους παράγοντες υπόψην, σε αντίθεση με άλλους που απλά αγνοούν κάποιους :P

ναι δεν έχει η Otenet πακέτο για τηλεφωνήματα με εξωτερικό, είναι ο μόνος ISP δίχως τέτοιο :P

den sε ειδα ποτε να μιλας για τηλεφωνια:P.αγνοω αυτο που δεν με νοιαζει οπως εσυ αγνοεις τα τηλεφωνα και την τιμη:P.

• Super Moderators
Δημοσ.

ποια τιμή και ποια τηλέφωνα? υπάρχουν εναλλακτικοί που τα έχουν και τα 2 αυτά που αναφέρεις αλλά και καλά pings/downloads/browsing/streaming, δεν μπορώ όμως να μην κράζω τους εναλλακτικούς που έχουν πρόβλημα σε κάποια άλλα πράγματα...

Δημοσ.

για την ωρα κραξε την κατασταση με το adsl που οι μισες περιοχες δεν παιζουν πανω απο 10 και μετα βλεπουμε τα Ping.κανε και ενα παραπονο στον οτε που ολος ο αλιμος ,αργυρουπολη ειναι για τα μπαζα και δεν παιζουν ουτε 2 mbps και μετα ας μας δωσουν τα κορυφαια pings τους.

Δημοσ.

Εντόπισαν το πρόβλημα και είναι στο απερχόμενο.Παρόλο που μου είχαν αλλάξει και απερχόμενο προχτές δεν φτιάχτηκε.Τώρα θα έρθουν μια μέρα που δεν θα βρέχει να μου αλλάξουν εντελώς γραμμές από το κέντρο ως το σπίτι.έτσι μου είπαν τώρα δηλαδή.

Δημοσ.

μπορει να ειχαν αλλαξει κεντρικο και να ηταν απερχομενο τελικα μπορει να μην ειχαν κανει τιποτα.μπορει να επεσαν σε αλλο προβληματικο απερχομενο.λογικα τωρα θα σου αλλαξουν και κεντρικο και απερχομενο.τοθλαχιστον ετσι λενε

Δημοσ.

εχτές που μου είπε το παλικάρι πως θα αλλάξει καλώδιο δεν εννοούσε ζευγάρι καλωδίων.Θα αλλάξουν όλο το υπόγειο καλώδιο από το καφάο ως το σπίτι.Είναι χαλασμένο όλο και μπαίνει η μια γραμμή γραμμή μέσα στην άλλη με αποτέλεσμα όταν οι γείτονες μιλούσαν στο τηλέφωνο εγώ να πέφτω.Το πρόβλημα εντοπίστηκε από μένα γιατί μόνο εγώ παίρνω adsl από το συγκεκριμένο.άντε να είναι 5 σπίτια εδώ και δεν έχει κανείς adsl.οπότε περιμένω να το αλλάξουν.

το πρόβλημα πιστεύω λύθηκε και σας ευχαριστώ για την βοήθεια.Και για όσους κράζουμε τον οτε, αν είχα οτιδήποτε άλλο δεν πρόκειται να έβρισκα ποτέ άκρη.

Δημοσ.

δεν παιζει ουτε μια στο εκατομυριο να σου αλλαξαν ολο το καλωδιο απο καφαο μεχρι το σπιτι.καταρχη θα σκαβαν τα παντα εξω και β.δεν θα το εκαναν για κανεναν αυτο.μαλλον παπατζιλικια για να εντυπωσιασουν.εκτος αν ειδες να σκαβουν ολο το δρομο μεχρι το καφαο που δεν το κοβω γιατι πολυ απλα ο οτε τα δινει εργολαβια αυτα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αμα παίζει ή όχι πάντως αυτό είπανε.Είπανε πως θα αλλάξουν το υπόγειο καλώδιο.Δεν παίρνω μόνο εγώ από αυτό αλλά 2 ολόκληρα τετράγωνα.

Δημοσ.

το καλωδιο απο το καφαο μεχρι το σπιτι σου ειναι μονο για το σπιτι σου.αν ειναι box τοτε παιρνουν λιγο παραπανω.για να ειναι για δυο οικοδομικα τετραγωνα τοτε ειναι το κεντρικο το οποιο δινει σε ολο το καφαο για τα 2οικοδομικα τετραγωνα που αυτο δεν θα το αλλαξουν που να κοπει 100 φορες σε μια ημερα.

Δημοσ.

είναι το απερχόμενο και είναι box.θυμάμαι που μου το είπε κιόλας.ξεκινά από το καφάο περνάει 2 σταυροδρόμια και καταλήγει σε μένα.Νταξ όταν λέω 2 τετράγωνα δεν είμαστε Αθήνα.Χωριό είναι.πόσα σπίτια να έχει.

μου το είπε 2 φορές ότι θα το αλλάξουν.Σήμερα πχ ήρθε πάλι συνεργείο οτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...