Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με ΟΤΕ 24mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι το απερχόμενο και είναι box.θυμάμαι που μου το είπε κιόλας.ξεκινά από το καφάο περνάει 2 σταυροδρόμια και καταλήγει σε μένα.Νταξ όταν λέω 2 τετράγωνα δεν είμαστε Αθήνα.Χωριό είναι.πόσα σπίτια να έχει.

μου το είπε 2 φορές ότι θα το αλλάξουν.Σήμερα πχ ήρθε πάλι συνεργείο οτε.

οκ ενταξει αν ειναι χωριο ναι μπορει να δινει σε 2 τετραγωνα το box.τι να πω .θα δεις αμα θα σκαψουν.βαλε σημαδι στο καλωδιο.χαχα.εκτος αν ελεγε μετα το box το εναεριο που παει προς καποια σπιτια.

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

όχι.ήταν ξεκάθαρος.μου είπε επί λέξη ότι το υπόγειο καλώδιο έχει πρόβλημα και μπαίνει η μια γραμμή μέσα στην άλλη και ότι έχει πρόβλημα και το τηλέφωνο.Έχει λέει αναλάβει την βλάβη άλλο συνεργείο που θα αλλάξει το καλώδιο.Τώρα τι να σου πω από εκεί και πέρα.Αυτά μου είπαν.Τώρα αν είναι παπάτζες θα δείξει.Αλλά δεν θα μου το έλεγε.Θα μου έλεγε ψάχνουμε ή δεν γίνεται τίποτα.Τόσες φορές μου είπαν παπαριές τώρα θα κόλλαγαν.

Δημοσ.

ενταξει αφου δεν ειναι αθηνα θα το κανουν.λεω και εγω 2 οικοδοκιμα τετραγωνα απο ενα box.what the hell.

Δημοσ.

Απελπισία.δεν μπορούν να βρουν τι φταίει.Αλλάζουν κεντρικά απερχόμενα.τίποτα.ήρθαν κάποιοι άλλοι να μετρήσουν το καλώδιο να δουν που έχει πρόβλημα για να σκάψουν και να το φτιάξουν.Το μετράνε και λένε εντάξει είναι.Δεν έχει πρόβλημα το καλώδιο.Ε μα τώρα που το μετράς εντάξει είναι μετά όμως δεν θα είναι.κάτσε μέτρα 1 ώρα να δεις.

Δημοσ.

σήμερα ήταν η αποθέωση.ήρθε ένας σήμερα αγενής όσο δεν παει.Μου λέει ότι δεν μπορεί να βρει την βλάβη.Λέω οκ κάντε μου χαρτί εκεί στον οτέ ότι δεν μπορείτε να το φτιάξετε να πάρω πίσω 2 χρόνια λεφτά.Μου λέει έχεις ίντερνετ.Ε τι να το κάνω αμα πέφτει.Από τα πολλά λέει είχαμε ένα μικρό λαθάκι το έφτιαξα αλλά θα μετρήσω και στο σπίτι και αμα έχεις πρόβλημα θα σε χρεώσω.Ε αυτό ήταν.έγινα λαμπάδα πασχαλινή.Τον μπινελίκωσα,τον ρώτησα άμα θέλει να μας γαμήσει κιόλας και του είπα πες ποιος είσαι να σου κάνω και μια καταγγελία επειδή είσαι νταης.

μετράει και μου λέει έχεις πρόβλημα.Μέτρα και στο καλώδιο που έρχεται από έξω, γιατί εκεί το είχα το ρούτερ και πάλι έπεφτε.Γάμησε τες τις κωλόμπριζες.Μετράει και λέει είναι οκ ως εδώ.Θα το βάλω εκεί το ρούτερ και όταν θα το δηλώσω βλάβη να έρθεις να το δεις.

Μετά βέβαια έγινε γατάκι.Και νταξ συγγνώμη αλλά κάνε την καταγγελία.Αμα το έφτιαξες του λέω μαγκιά σου και δεν στην κάνω.Αλλά αμα δεν το έφτιαξες και ήρθες να πουλήσεις εξυπνάδες θα στην κάνω.

Επειδή άκρη δεν θα βγάλω λόγο του ότι ο χαλκός είναι σάπιος τι μπορώ να κάνω?

υγ

φυσικά και δεν έφτιαξε ούτε με αυτά που έκανε αυτός.Είναι σάπιο κάπου το απερχόμενο.

Δημοσ.

να ειναι ολα σαπια τα απερχομενα κεντρικα δεν γινεται.τωρα κατα ποσο σου αλλαξαν κεντρικο η απερχομενο δνε ξερω.μια λυση θα ηταν μια δευτερη γραμμη ωστε να στην φερουν υποχρεωτικα σε αλλο ζευγαρι.τωρα η ξανα ote η αλλη εταιρεια.βεβαια ισως χρειαστει να αλλαξεις νουμερο εκτος αν ζητησεις απο τον Isp να σου δωσει ανενεργο βρογχο με το ιδιο νουμερο ωστε να αναγκαστει ο οτε να σου δωσει αλλο κεντρικο απερχομενο.

γιατι αν ζητησεις απλα να πας σε αλλη εταιρεια θα παρεις το ιδιο καλωδιο.θα πρεπει να ειναι νεα γραμμη και πριν καταργηθει η αλλη για να εισαι σιγουρος οτι θα ειναι αλλο ζευγαρι.

Δημοσ.

δεν έχει άλλη εταιρεία ιδιόκτητο δίκτυο εδώ που είμαι.

Εννοώ ότι κάπου το καλώδιο που έρχεται μέχρι εμένα έχει πρόβλημα.όλο το καλώδιο όχι μόνο το ζευγάρι.

Δυστυχώς εγώ λύση δεν βλέπω.Είναι μόνο το σκάψιμο και άλλαγμα καλωδίου πράγμα που δεν παίζει.Εκτός και αν έρθουν με σοβαρό μηχάνημα να βρουν που είναι χαλασμένο το καλώδιο και όχι με αυτά που μέτρησαν την τελευταία φορά.

επειδή άκρη δεν βγάζω, υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να κάνω παράπονα?

Δημοσ.

αν ειναι ολο το καλωδιο τοτε κανεις δεν θα πρεπει να παιζει σωστα αν εχεις μιλησει με τους γειτονες.για παραπονα οπως λενε καλυτερα γραπτα παραπονα παρα προφορικα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ακόμα περιμένω να μου βρουν λύση.Κάνε υπομονή μου λένε.Ήταν να το λύσουν την βδομάδα αυτή.Ως σήμερα δηλαδή αλλά τίποτα.Ούτε τηλέφωνα σήκωναν.Πήγα ο ίδιος στον προϊστάμενο του τεχνικού τμήματος εδώ στα τρίκαλα.Ο άνθρωπος δεν ήξερε τίποτα.Μια βλάβη που δηλώθηκε 500 φορές και δεν ήξερε κανείς τίποτα.Μου διαβεβαίωσε ότι θα λυθεί.Ότι και να φταίει.Του λέω ότι καταλαβαίνω πως δεν γίνεται να σκάψουν 100μ για ένα καλώδιο μόνο για 2 σπίτια που έχουν πρόβλημα αλλά κάτι πρέπει να γίνει.Να βρεθεί μια λύση γιατί πληρώνω για κάτι που υπολειτουργεί.

Μου άλλαξαν πάλι προφίλ.Με βάλαν σε ένα aptv κάτι τέτοιο.Χλωμό να λυθεί αλλά τέλος πάντων.

Φυσικά έδωσα στεγνά και τον τελευταίο νταη που ήρθε να πουλήσει μαγκιά και ότι είμαι ένα βήμα πριν κάνω παράπονα εγγράφως.

Το θετικό είναι πως ο άνθρωπος φάνηκε να θέλει να δώσει λύση και ήταν και συζητήσιμος.Νεότερα από δευτέρα λοιπόν.

υγ

poulinos είναι σίγουρα θέμα καλωδίου γιατί ούτε ο γείτονας που παίρνει από το ίδιο παίζει σωστά.

Δημοσ.

Γιατί δεν την κάνεις την έγγραφη; Συνήθως επιταχύνει τα πράγματα αυτό. Μπορεί ο έρμος εκεί στα Τρίκαλα όσο και να θέλει να μη μπορεί να κάνει κάτι, εκτός αν έχει κάτι στα χέρια του από πελάτη (λέμε τώρα). Καλού κακού πάντως, γράφτο και στα Γερμανικά μπας και το δει και κάνα άλλο μάτι κι έχεις άλλη αντιμετώπιση :Ρ

Δημοσ.

Γιατί έλεγα να τους πάρω με το καλό.Και είναι και ότι δεν ξέρεις ότι αμα την κάνεις θα βγάλεις άκρη.Παίζει να πάει σε κουβά και να μην το φτιάξουν ποτέ.Αν δεν φτιαχτεί και την επόμενη εβδομάδα μετά δεν υπάρχει άλλη λύση.Αναγκαστικά θα το κάνω.Αν και πιστεύω πως τώρα θα βγάλω άκρη.

Δημοσ.

poulinos είναι σίγουρα θέμα καλωδίου γιατί ούτε ο γείτονας που παίρνει από το ίδιο παίζει σωστά.

αν ειναι θεμα καλωδιου μεχρι καφαο τοτε δεν θα εισασταν 2 ατομα και θα μπορουσαν να σου αλλαζαν κεντρικο

αμα ηταν θεμα καρτας dslam θα μπορουσαν να σου αλλαζαν επισης καρτα

αν ηταν θεμα καφαου box Η κατανεμητη και ειναι μονο 2 τα προβληματικα ζευγαρια τοτε θα σου διναν απο τα υπολοιπα 8

αν ηταν θεμα εναεριου καλωδιου απο box σε χωνευτη παλι θα μπορουσαν να δωσουν spare η να περασουν αλλο που δυσκολο να γινει και σε εναεριο.οποτε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...