Προς το περιεχόμενο

Υπηρεσίες video μέσω κινητού τηλεφώνου


ATG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπηρεσίες video μέσω κινητού τηλεφώνου για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά από την COSMOTE

 

Την εμπορική διάθεση υπηρεσιών video μέσω κινητού τηλεφώνου ξεκινά σήμερα η COSMOTE, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρονται μέσω των δημοφιλών MMS για επικοινωνία που συνδυάζει εικόνα, ήχο και κίνηση.

 

Στη βασική της μορφή η υπηρεσία της COSMOTE επιτρέπει στους πελάτες της εταιρίας να ανταλλάσσουν video μικρής διάρκειας που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι (person to person) στέλνοντας ένα απλό MMS, εφόσον διαθέτουν συμβατό κινητό τηλέφωνο.

 

Επιπλέον, πρώτη στην ελληνική αγορά, η COSMOTE προχωρά στη δημιουργία αποκλειστικών υπηρεσιών video, ξεκινώντας με την εμπορική διάθεση υπηρεσίας με video γνωστών ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, η οποία εντάσσεται στην πύλη κινητών υπηρεσιών MyCosmos. Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής, που παρέχεται σε συνεργασία με τον Όμιλο Antenna, οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να παρακολουθήσουν από το κινητό τους τηλέφωνο προσωπικά μηνύματα αλλά και μικρά μουσικά video clips δημοφιλών καλλιτεχνών, όπως της Δέσποινας Βανδή, του Γιάννη Βαρδή, των Simply Red, κ.ά.

 

Εφαρμόζοντας την πάγια πελατοκεντρική της φιλοσοφία, η COSMOTE παρέχει πρόσβαση στην υπηρεσία video με διαφορετικούς τρόπους, δηλαδή με SMS, μέσω WAP και μέσω της κάρτας MyCosmos SIM, ενώ παράλληλα και για διάστημα 2 μηνών, η COSMOTE παρέχει τις υπηρεσίες video MyCosmos χωρίς χρέωση.

 

Η COSMOTE διέθεσε με επιτυχία τις υπηρεσίες MMS στην ελληνική αγορά το Σεπτέμβριο του 2002 και μέχρι σήμερα έχει εγγράψει 40.000 περίπου χρήστες, αριθμός που αποδεικνύει ότι τα MMS εξελίσσονται σε δημοφιλή τρόπο επικοινωνίας μεταξύ των πελατών της εταιρίας. Τον περασμένο Φεβρουάριο η COSMOTE ολοκλήρωσε τη διασύνδεση του δικτύου της με τα δίκτυα των άλλων εταιριών κινητής τηλεφωνίας για την ανταλλαγή μηνυμάτων MMS, κάνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα για την ευρύτερη διάδοση των υπηρεσιών MMS.

 

Οι υπηρεσίες video που διαθέτει σήμερα στην ελληνική αγορά η COSMOTE δεν αποτελούν παρά το πρώτο βήμα προς ολοκληρωμένες υπηρεσίες video, που θα σηματοδοτήσουν την έλευση της τρίτης γενιάς. Στο άμεσο μέλλον η COSMOTE θα συνεχίσει να αναπτύσσει πρωτοποριακές υπηρεσίες που αξιοποιούν πλήρως την τεχνολογία MMS, έχοντας πάντα ως στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, καθώς και τη δημιουργία νέων πηγών εσόδων για την εταιρία.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ton teleytaio kairo exoume syni8isei na fernei nees yphresies h voda... 'H na diafimizei prwth h voda (pou panw katw to idio pragma einai gia ton aplo kosmo). H cosmote stis yphresies mas eixe syni8isei na akolou8ei tis alles 2. E mou fanhke kapws otan akousa 'H mallon diavasa thn cosmote na fernei kati tetoio sthn Ellada... Arage pws 8a to phrane oi sxediastes yphresiwn sthn voda? Ekei phgaine kai to "syn8ima" thw voda pou egrapsa <img src="http://www.insomnia.gr/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...