adams24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 καλησπερα παιδια ενα θεμα με τον υπολογιστη εχω εδω και κανα δυο μερες εκει που δουλευαι μια χαρα το pc δεν θημαμαι σε τη σελιδα ειχα μπει κατευασα και ενα προσθετο για το μοζιλα και απο τοτε σερνετε εκανα σαρωση με το αvast βρεθηκαν απιλες τις διεγραψα εκανα και σαρωση με το malwarebytes και παλι βρεθηκαν απιλες τις διεγραψα αλλα εξακολουθει να σερνετε επισης δεν διαγραφεται το προσθετο για το μοζιλα cacaoweb το κανω απεγκατασταση και μολις ανικσω το μοζιλα ειναι εκει.. και ουτε ο φακελος διαγραφεται τι κανουμε??? εκτος φορματ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlamemos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Κανε με το avast μια σαρωση κατα την εκκινηση. Μετα μπες σε safe mode και σκαναρε εκει με το malwarebytes. Απο safe mode δοκιμασε να διαγραψεις το προσθετο. Και το θεμα σου ειναι σε λαθος section Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 απο που και με ποιον τροπο το εκανες απεγκατασταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Αν δε σε πειράζει να χάσεις όλες τις ρυθμίσεις στον Firefox και δε βρεθεί άλλη λύση κάνε απεγκατάσταση με το Revo Uninstaller και στη συνέχεια διάγραψε όλα τα περιεχόμενα των φακέλων: C:\Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles και C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles αν έχεις ΧΡ C:\Users\user\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\ αν έχεις 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 καλησπερα παιδια θα δοκιμασω αυτα που ειπατε αν κανω επαναφορα συστηματος δεν θα γινει τιποτα??? αποτι καταλαβαινω το προβλημα ειναι οταν ανιγω to pc αργει να μπει στην επιφανια εργασιας και οταν μπει ανργει να μου φωρτοσει τα εικονιδια και στο start up αν το λεω καλα δεν εχω κατι το ιδιαιτερο μονο το avast και κανα δυο ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 παιδια δωστε τα φωτα σας...εκανα αυτα που ειπε ο mavlamemos διεγραψα τελικα το προσθετο και τον φακελο του απο το program files και οτι αλλο μου εβγαλε η αναζητηση που να εχει σχεσει με αυτο το avast κατα την εκκινηση βρικε 1 ιο τον διεγραψα σε safe mode δεν βρεθηκε ιος εκανα και καθαριζμο με το ccleaner και το μητρωο αλλα και παλι κατα την εκκινηση αργη καμια σχεσει με πριν οταν ειναι να μπει στην επιφανια εργασιας αργει να φωρτοσει τα εικονιδια και να παρει μπρος επισης μετα τον χαρακτιριστικο ηχο οταν ανιγης το pc και μπενεις στα win μου κανει και τον ηχο σφαλματος(ντοοοονκ) αλλα δεν μου εμφανιζει κατι που να λεει οτι κατι εγινε.. τι κανουμε???? με επαναφορα συστηματος θα κανω τιποτα η τζαπα χρονο θα φαω???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 παιδια δωστε τα φωτα σας...εκανα αυτα που ειπε ο mavlamemos διεγραψα τελικα το προσθετο και τον φακελο του απο το program files και οτι αλλο μου εβγαλε η αναζητηση που να εχει σχεσει με αυτο το avast κατα την εκκινηση βρικε 1 ιο τον διεγραψα σε safe mode δεν βρεθηκε ιος εκανα και καθαριζμο με το ccleaner και το μητρωο αλλα και παλι κατα την εκκινηση αργη καμια σχεσει με πριν οταν ειναι να μπει στην επιφανια εργασιας αργει να φωρτοσει τα εικονιδια και να παρει μπρος επισης μετα τον χαρακτιριστικο ηχο οταν ανιγης το pc και μπενεις στα win μου κανει και τον ηχο σφαλματος(ντοοοονκ) αλλα δεν μου εμφανιζει κατι που να λεει οτι κατι εγινε.. τι κανουμε???? με επαναφορα συστηματος θα κανω τιποτα η τζαπα χρονο θα φαω???? Δοκιμασε την. Δεν εχεις τιποτα να χασεις. Μονο προσεχε το σημειο επαναφορας σου να ειναι πιο πριν απο τη στιγμη που σου εμφανιστηκε το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 πάνε ο υπολογιστής μου δεξί κλικ διαχείριση προβολή συμβάντων εφαρμογή και μετά όπου σου εμφανίζει κόκκινο χ καταλαβαίνεις που έχεις τα προβλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.